2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Mirti, gratulálok! :) Sok tejcsit kívánok!
Majd ha lesz időd, ird meg a történeted.
A képeket is várjuk :)
Sziasztok!
Beköszönök megint :) ma családi nap volt, eljött anyósom hozzánk, meghozta a függönyeink egy részét :)
Amúgy jól vagyunk, se fájás se rossz közérzet, sőt Kislány mocorog ma egész nap :)
Ti hogy vagytok?
Sziasztok lányok!
Megszületett a mi ki Dávidunk.Kedden látta meg a napvilágot 13 óra vajúdás és egy kis vákum segítségével.3610 gramm és 58 cm.Egy tünemény.
Most csak benéztem közölni az örömhírt majd lassacskán visszaolvaslak benneteket.Remélem mindenki jól van.Képet dobok fel.
SZiasztok!
Csibe írta egyik hsz-ban :
"kissé félek azért h majd villámcsapásként indul a dolog, és nem szépen folyamatosan. "
Sziasztok!
Ma reggel is ketten ébredtünk:-) .
Én is félek ettől a villámcsapásos dologtól.
Gabi , majd írj holnap hogy mit mondott a doki. Császárosnál legalább tud mondani valamit. Én csak azt hallom hogy lehet 1 óra is , és pár nap is... és folytatódik a tűkön ülés...
Neked már csak négy nap van hátra? És még nem császároztak meg?
Hát akkor hétfőn irány a szülészet.
Ettől a villámcsapásos dologtól én is félek, féltem, de már csak egy napot kell kibírni, holnap megnéz a doki, és látjuk az alagút végét. :)
Tegnap nehezen vettem egész nap a levegőt, nagyon pocsék érzés volt, de ma az álmosságon kívűl semmi bajom. :) De nagyon fáradt vagyok...
Drágám most tanul, én meg átnézem a kórházi csomagomat. :)
érdekes h én is a 9. hónap elején sokkal rosszabbul viseltem a frontokat. most meg se érzem. de mondjuk nem bánnám ha meghozná öcsit a hideg front. de egyenlőre semmi jele a dolognak.
kissé félek azért h majd villámcsapásként indul a dolog, és nem szépen folyamatosan.
sziasztok
én is jót aludtam , előtte sétáltunk a barátnőmmel másfél órát , jól esett , szuper levegő volt este.
Martin nekem is jókat aludt a levegőn. volt h 4 órákat is. én sose keltettem, úgy voltam vele ha éhes úgy is felkel.
nálunk is elég hamar kialakult egy rendszer.
Szegények már alig férnek el... :)
Elvileg császáros leszek, majd holnap eldől. :)
Köszönöm a drukkot, én is drukkolok neked! :)
Sziasztok!
Én jól vagyok.:)Egy fájásom volt reggel, de azóta semmi. A babuci nagyon mocorog,mintha ki akarna jönni, kicsi már a hely neki.
Császárral fogsz szülni?
Drukkolok neked h. minél hamarabb jöjjön a picurka.:)
Holnap irány a doki, és megtudjuk remélhetőleg, hogy mikor érkezik Picúrkánk. :) Nem bánnám, ha már kedden jönne. :)
Ki hogy van? Nekem jó volt az éjszakám, jól érzem magam most is. :)
Sziasztok. :)))
Intézzél. :D
Görög (gyros, feta, paradicsom, ubi), meg a másik nem is jut eszembe, azon tejföl, mustáros alap, sonka stb. voltak. De isteni volt. :)
Amica is mindig kint aludt napközben, nem is volt hajlandó máshol.:))) Nagyokat sétáltunk mindig, volt, hogy 1-2 órákat is, de ha cska kitettem is elaludt.:))
Én tartottam a 3 órás etetéseket, nappal felkeltettem, mert szerencsés voltam, 1,5 hósan már átaludta az éjszakát (este 7 től reggel 6 ig) és mivel napközben is jó alvó volt, keltettem, hogy egyen is néha.:)))
Minden gyerek más és más...szerintem sem Szentírás semmi, a kialakítja a Pici magának, de azért kell a rendszeresség, legalábbis nálunk bevált. Ami nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott baba volt.:)) Most is az, kis rosszcsontossággal fűszerezve.:)))
Sziasztok,
Akkor kezd izgalmas lenni.:)) drukkolok nektek, nemsokára megszületik a Kislányotok.:))
Tegnap du. vacakul voltam, alig éltem, aludtam 2-4 ig, aztán 9-től most reggelig, ma már jobb...jön a hidegfront attól dőltem ki sztem.:))
Sziasztok!
Hazaértem a dokitól. Egy hét alatt sima 1 ujjnyiról bő 1 ujjnyira tágultam. Inka 3065 g az uh szerint, keringés jó, azt mondja az orvos hogy szerinte már nem visszük ki végig, és ha rendszertelenül is elkezdenek fájásaim lenni , vegyem a cuccom és irány a kórház, mert az eddigiek alapján úgy látja hogy egy nagyon könnyű, gyors szülés lesz.
Csicsukaa : Én nem nagyon néztem az órát az első gyerekemmel.És mérlegünk se volt otthon, evett amikor felébredt, és aludt amennyit akart. És soha nem volt így bajom vele, nem fájt a hasa ,nem volt nyűgös, és én se idegesítettem magam hogy sokat vagy keveset aludt, pár grammal kevesebbet evet vagy ilyesmi, ne izgulj, mert úgy ahogy mi is, Ő is érzi amikor éhes és ez felébreszti. A 3 óra az nem szentírás, főleg nem egy anyatejes babánál.
Nagyon jókat olvastam én anno a : [link] oldalon.
Én jól vagyok, bár időnként a Kisasszony a gyomromba is belemászik :)
hm pizza... de rég ettem. na majd intézkedem, hogy kapjak valamikor a férjemtől :DD
Milyen pizzát ettetek?
Sziasztok.
Szerintem is ki kell már mihamarabb vinni a Picúrt, mert az sem jó, ha burokban tartjuk őket. :(
Amúgy ki hogy van? :)
Én szarul. :( Jól bepizzáztunk, ami addig jól esett, de most meg úgy fáj a gyomrom... és a közérzetem is xar lett.... hát persze még joghurtot is ettem én hüle. :D
ebbe a szép időbe szerintem simán ki lehet vinni már 1hetesen is.
nekem Martin téli baba, őt 2 hetesen kezdtem a teraszon szoktatni, és nem volt 3 hetes mikor kimentünk sétálni. és mindennap kivittem legalább fél órára, de nálunk a minimum séta nagyon ritkán volt 1 óránál kevesebb. a szakadó hóba, mínuszba is kint voltunk, és sose volt baja tőle. imád kint lenni.
Nagy gratula a babásoknak!!!!
Lassan mind sorra kerülünk.
Raktam fel csomó képet unalmamban a lakásról.
Ennek örülök. :)
Csicsuka, örülök, hogy veletek is minden ok. :)
És mindenkinek kitartást kívánok! :))))
Lányok, úgy bepizzáztunk!!! :)))