2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Most olvastam a klubba,hogy Csibének ma 08. 20-án 13. 50kor. 3900 gr és 55 centivel megszületett a babója!!
Szívből gratulálok Neki!!!!
Akkor Kingus nagyon jó baba,kíváncsi vagyok Rolid mit szól hozzá,biztos nagyon fog Neki örülni!!!!
Holnap jön haza,ugye?
Sziasztok. :)
Szerencsésen hazaérkeztünk! :)))
Kinguskám jelenleg alszik, nagyon Drága baba! :)
Ezt,Én is hallottam még akkor amikor Zsombi született,Én akaratlanul is becsuktam a szemem,kb fél óráig próbáltuk kinyomni,de nem ment:(
Amúgy ne félj a fájásoktól!Szerintem nem lehet elmondani,hogy milyen lesz,Nekem a derekam nagyon fájt,Én ingerültnek éreztem magam,de a szülésznő azt mondta,hogy nagyon türelmesen viseltem,pedig nem így éreztem!
De nem merek már nagyon semmit se csinálni, szinte csak fekszem.Nem tom h. milyenek lesznek a fájások, ezért kicsit félek.
Az igaz h. kitolás közben a szemet be kell csukni mert a retinák elpattanhatnak?Mindig hallok valami újat.
Hát Nekem tegnap este voltak jóslóim,azt hittem,hogy éjjel megyünk,de nem szeretne még kijönni,nagyon jól érzi magát a pociba!
Neked fájásaid vannak már?
Szia Zsu!
Ne félj,ez nagyon jó hír!!!!
Drukkolok ezerrel,nagyon ügyes leszel!!!!!!
Igen,az lehet a nyákdugó!!!
Hazajöttem ctg-ről. Azt mondta a doki lehet ma délután vagy éjszaka már meglesz.:)Eléggé félek.
Ma reggel egy átlátszós,nyálkás valamit láttam a tisztaságiba, az lehet a nyákdugó,de nem volt véres és nagyon picit volt csak barna?
Sziasztok!
Zsu és smile, drukkolok ezerrel nektek :)
Nálunk szerencsére még semmi változás :)
ma megyünk anyóshoz, este jövök :D