Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

13340. zsezse88
2011. aug. 4. 15:42

Sziasztok!

Mi megvagyunk, de itt is egész nap esik. :-(

Csillus! Köszi! Jobbulást a gyerekeknek! Egyébként Zsezse továbbra is nagyon akaratos. Ma nagyon szenvedett a hordozóban, mindenáron fel akart ülni. Már vörösödött a kis feje. Kapaszkodott és húzta magát előre. Szóval hiszti volt, mert persze nem segítettem neki. Kíváncsi leszek mi lesz ebből....

Najla! Üdv köztünk!

Felicy! Szépen növögettek!

Gicus! Jobbulást Lilinek! Flóra is gyarapszik ám! :-)

Hallottatok már a Wingbo hintáról. Sok jót olvastam róla, de nem tudom, hogy ebben a korban érdemes-e még beruházni ilyenbe. Vélemény?

Megyek, mert hazaért az ember.

Puszi!

13339. Bar-bee81
2011. aug. 4. 15:32

engem a védőnő+a doktornő minden ilyen plussz oltásokról lebeszél

se bárnyhimlő elleni,se rota,se agyhártyagyulladás ellenit nem adattunk be.

13338. Csilluskam
2011. aug. 4. 14:24

Sziasztok!

Gicus, jó hogy jöttél :-)

Remélem Flórának nem lesz semmi gond oltás után :-)

Felicy-nek már csatoltam a Infanrix betegtájékoztatóját, több és gyakoribb mellékhatása lehet, mint egy erős antibiotikumnak :-(

Mi kértünk az ANTSZ-től másik oltóanyagot, 17.000 Ft lesz most is , és jövő hónapban is :-(

Neis vac-ot én is adattam, Áron is megkapja 6 hónaposan, 9 hónaposan pedig a bárányhimlő ellenit.

A prevenárból még van 2, egy ebben a hónapban, egy pedig 18 hósan...

Jobbulást Lilinek!

Andi, majd mesélj már milyen volt :-)

Felicy, szépen hizik Lili, remélem Te is rendben vagy, lelkileg...

Szoritok, hogy oltás után ne legyen semmi sem :-)

13337. gicus83
2011. aug. 4. 13:50

Sziasztok!!!Nagyon rég írtam már,de azért igyekszem mindig olvasni és a naplókat is olvasom!!

ma mentünk a gyerekdokihoz mert nagyobbikom fül fájásra panaszkodott.Kiderült be van gyulladva neki:(( És ha már ott jártunk Flóra gyorsan megkapta a 3hós oltást is.Jövő héten mentünk volna de így legalább már nincs rá gond.

Flóra 6003g és 61cm.

Borzalmas idő van nálunk,reggel óta esik!

Lili nyűgös a füle miatt, Flóra pedig az oltástól:((

Barbi: Én anno Lilinek beadattam a Neis VAc C oltást mert úgy volt mi is megyünk úszásra.Ez ilyen immunerősítő.

Csillus: Jobbulást a gyerkőcöknek!!!

Ültetni úgy tudom én is,hogy nem szabad,mert nem tesz jót a kis gerincének.Ha már elég erős lesz a hát és a nyak izma úgyis felül majd magától:)

13336. andi-bebi
2011. aug. 4. 13:38

sziasztok!itt szakad az eső!már undorom van tőle!!!

amugy jolvagyunk!lassan kipakoltam az edélyi tura után,szerencsére lánykám jolviselkedik ugyhogy tudom a dolgomat végezni.

most éppen az asztalost várom,a konyhámhoz készitettem egy két dolgot!!!

13335. felicy87
2011. aug. 4. 09:28

Sziasztok!

Igaz,hogy 15hetesek vagyunk...de megjöttünk a 3hó szuriról! :( Hát,nem mondom,volt sírdogálás...de most 8óta már alszik...remélem,nem lesz baj a nap folyamán sem!?

A mérlegelés pedig :6300g :) 1hét alatt felszaladt újabb 300g! :)

Csillus: Jobbulást a gyerkőcöknek!

Bar-bee: Nagyon jók lettek a babaúszásos képek! :)

13334. Bar-bee81 (válaszként erre: 13330. - Csilluskam)
2011. aug. 4. 09:09
szerintem nem adok neki ilyen cebion cseppet,mert én napi több,mint ezer mg C vitamint szedek-szóval gondolom a tejemmel jut belőle bőven!!! azért köszi
13333. 3c7b7e836e (válaszként erre: 13319. - Bar-bee81)
2011. aug. 4. 09:04
Köszönöm Bar bee! :)
13332. sorlyke
2011. aug. 4. 08:15

Csilluskam:mucko nagyon köszi szuper vagy csaji:-)Hallos Áron völegény jol bele huzot ahoz képest milyen kicsi volt Laura meg hol van töletek jájjjj....majd mesélek a naplomba tegnap dobtam pár hátast is...az éjjelünk ugy alakult az én lányom este 20kor 19után már aludt annyira meleg volt bent hoigy éjjel fel kellt tuti szomjas volt szopizot 1.30kor aztán enm tudot el aludnile vetköztettem csak egy rövid bady volt rajta megen cici 2.30ig akkor meg mérges volt mert már üres voltam ö meg csak fent éls fent dumált apa el altatta és most kelt 7.45-kor...fel jöttem mert apa meg engedte vegyek egy biciklit magamnak amivel majd késöbb Laurát fogom hordani most meg ha el kell szaladni a városba arra jo lesz ugy örültem neki..

Hu de jo korán kezdik kint de ezt oilvastam a márciusi zárt klubba mert ugye én elvileg márciusi lennék és ott is irta egy csaj hogy ö nekik külföldön sokkal korában kell a bébikajusz

13331. Csilluskam
2011. aug. 4. 07:30

Sziasztok!

Na itt is vagyok

Tegnap még azt irtam volna, ha Áron hagyott volna, hogy a húgomék külföldön élnek, ott 2!!! nem tévedés 2 hónapos kortól van KÖRTÉS bébikaja, Gerberes :-O kicsit kinyúltam mikor megláttam, 3 hós kortól csirke, 4hós kortól hal és pulyka, 5 hós kortól sertés, 6 hós kortól marhahúsos bébiétel.

Viszont ezeket csak annak adják ki akiknek tápszeres a babájuk, igazoltatni kell a gyermekorvossal.

Persze ott a babák 90%-a tápszeres :-(

Szóval ez meg kicsit szélsőséges példa, nekem túlzottan korán, főként a húsos,de ott ez a "divat" WHO ajánlás ide, vagy oda...

Nayla , üdvözöllek!

Hogy hivják a kisfiadat?

Én is a citrovital gélt ajánlom, szerintem a legjobb :-)

Bár én csak utolsó esetben szoktam ezekhez a dolgokhoz folyamodni :-)

Nekem viszonylag későn fogzottak a gyerekeim, igy akkor már el lehetett másfelé terelni a figyelmét, de mikor nagyobbak voltak, és a rágófogak jöttek, akkor pici jégkockákat szopogattak.

De most is kipróbálhatod, babavizet lefagyaszthatsz, a 10*10-es gézlapba belecsomózod, és azzal dörzsölgeted az inyét.

13330. Csilluskam
2011. aug. 3. 20:37

Sziasztok!

Megvagyunk, nem vesztem el...

Vivusnak tüsszösmandula gyulladása van, Viktor egész délután hányt, Áronnal ortopédián voltunk, stb, stb...

Voltunk tegnap mérekezni

6350 g és 66cm :-D az én törpicsekem , még én paráztam 3 hónapja, hogy milyen pici, meg sem mertem fogni :-)

Zsezse!

Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő!

Nagyon csini volt Zselyke, láttam a divatfotókat, kis édes!!!

Ültetés, nos, khm,khm... szerintem sem jó ötlet, Áron még meg sem birja sajna tartni a tököt a nyakán, nagyon gyengék még a nyaki izmok, és ha meghúzodik, ferdén fogja tartani a buksiját nagyobb korában :-(

és ez csak egy a rengeteg gond közül, olyan ez mint a hozzátáplálás, sem erőltetni,sem siettetni nem szabad :-)

Sorlyke!

Bocsi,de alig voltam itthon, vendégek is voltak, de azért olvastam ám, nem semmi, hogy mik vannak, ma ment a csomagod is, illetve a Lauré, de csak délután tudtam feladni :-(

Andi!

Majd mesélj milyen volt!!!!!!!!!!!!!!!

Barbi!

Ha elkezdtétek az úszást, valami immunerősités nem árt, mondjuk cebion csepp???

Mennem kell:-(

Áron felsirt

puszilok mindenkit, holnap jövööööööööööööööööööööök

13329. zsezse88
2011. aug. 3. 20:26

Már megint magammal beszélgetek. :-)))

Na megyek.

Jó éjt!

13328. zsezse88
2011. aug. 3. 20:26

Na köszi sorly!

Utánaolvastam egy kicsit és ezután még ennyit sem fogom ültetni.

Még jó, hogy szóltál.

13327. zsezse88
2011. aug. 3. 20:21

Egyébként mi baja lesz a gerincének?

Én úgy tudom, hogy a mozgásfejlődésben hátráltatja, mert így nem kell küzdenie azért, hogy lássa az érdekes dolgokat. Ezért valószínű, hogy később fog magától ülni.

Na de nehogy azt higgyétek, hogy én egész nap ültetem a gyereket. Ezek csak fotók. :-)

13326. zsezse88
2011. aug. 3. 20:13

Sorlyke! Tudom, hogy nem kéne még így ülnie, de kierőszakolja, hisztizik ha nem ülhet. Amúgy csak a kép erejéig engedtem el a kezét. :-)

Csenge! Szépek vagytok így együtt és tényleg jól megnövesztetted a kisasszonyt. :-)

13325. Bar-bee81
2011. aug. 3. 20:12

képzeljétek! az egyik ismerősöm már 2hónaposan +kóstoltatta a babával a krumplifőzeléket+ilyeneket!durva mi? a másik is ilyen idős azt+a kukival etetik-tudjátok a kukorica felfújt.hát az én gyerekem ilyet nem fog enni mostanába! amíg van tejem szoptatom!tejpépet akkor kap ha nem lesz elég a tejem-remélem 6hóig kibírom :-D

mondjuk most láttam brendonba 4hóstól babapiskóta tej és tojás mentes. szerintetek? Csilluskám merre jársz? reméljük nincs baj! hiányzol! te vettél ilyet?1000,-pénz gyümölcslébe teába kell áztatni. tényleg +vettem a gyümileveket is!na azért azt+kóstoltatom vele!

13324. b7676b3437 (válaszként erre: 13323. - Sorlyke)
2011. aug. 3. 19:58
Valóban, elszámoltam, 19 hét :) Köszi
13323. sorlyke (válaszként erre: 13322. - B7676b3437)
2011. aug. 3. 19:48
valami nem oké mi tegnap voltunk 17 hetesek és ti elöbb születettek:-)
13322. b7676b3437
2011. aug. 3. 18:26
Sziasztok! Már ezer éve voltam itt, de szeretném elújságolni, hogy ma voltunk dokinál és méretkezni. Itt nem kell olyan gyakran járni, a 6.héten voltunk utoljára. Nagyon meglepődtünk az eredményen: 7.630g és 65 cm, jól megnövesztette az anyatej, pont ma vagyunk a 17.hetesek :) Tettem fel új képet, akinek kedve van, nézze meg. Szép napot mindenkinek!
13321. 48bf8c027e
2011. aug. 3. 18:19

Ültetni még csak úgy érdemes ha valamivel támasztva van a háta.

Alexát is csak tornázásnál ültetem vagy az ölemben úgy hogy a hasamnak támasztom.

Tényleg nem tesz jót a gerincének.

13320. Bar-bee81 (válaszként erre: 13318. - Sorlyke)
2011. aug. 3. 18:14

Patrik is sokat szeret ülni

védőnőnk azt mondta amíg jól esik neki úgy is ,,szól" ha fáj neki,elfárad

13319. Bar-bee81 (válaszként erre: 13316. - 3c7b7e836e)
2011. aug. 3. 18:13

citrovital

neten rendeltem,mert a patikába nem is hallottak róla aloe verás+citromos

13318. sorlyke
2011. aug. 3. 18:12
zsezse:szegény Zselyke nem tul korai igy ültetni??Szerintem a gerincnek még igen nem tesz ez jot de nem akarok bele szolni:-)
13317. sorlyke
2011. aug. 3. 18:10
Csillus????Nagyonb el vagy tünve se privi se semmi csajo?????:-)
13316. 3c7b7e836e
2011. aug. 3. 16:27

Sziasztok!

Az én kisfiam 9.-én lesz 4 hónapos, és már ő is igen csak rágcsálja az öklét. És evés közbena legnyűgösebb. Az ínyén nem látok egyenlőre mást, csak egy-egy fehér foltot. Gondolom már készülődik valami... Bar-bee91, mivel kenegeted Patrikod ínyét?

13315. 48bf8c027e (válaszként erre: 13312. - Zsezse88)
2011. aug. 3. 15:59
Szerencsére csak néha nyűgős és olyankor sétálgatni kell vele és közbe csócsálja a kezét. De ez általában csak este van. De legkésöbb kilenc-fél tíz és alszik.
13314. Bar-bee81
2011. aug. 3. 15:59

Patrikom is kivan a fogától

folyton kenem neki

az úszáson is inkább az öklét rágta

nagyon kemény már az inye

nem vérzik,ha kibújik?

10én leszünk 4hósak-durva ha addigra kibújik neki

bár most olvastam,hogy 3 hó után bármikor kibújhat

azt is mondták-sok kálciumot eszek azért bújik már neki a foga :-O ez lehet?

13313. zsezse88
2011. aug. 3. 15:58
Jól elbeszélgetek itt magammal. :-)))
13312. zsezse88 (válaszként erre: 13310. - 48bf8c027e)
2011. aug. 3. 15:55
Az nem semmi! :-) Remélem hamar túllesztek rajta. Én már előre félek...
13311. zsezse88
2011. aug. 3. 15:54

Olyan fincsi húslevest főztem. :-)

Nagyon jóllaktam. :-) Sütöttem még mustáros csirkemellet krumplival meg csináltam hozzá salit. Rég ettem ilyen jót. :-)

Mi van veletek? Merre jártok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook