2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tota! Levinek jobbulást! Puszi neki!
Üdv köztünk, hidvégi! :-)
Zorica Bizony, naggyon gyorsan telik az idő! Észre se vesszük, és már április lesz! :-)
Szép hétvégét Mindenkinek! Pihenjetek sokat, és vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Kellemes hétvégét mindenkinek! :)
Én ma töltöttem be a 12. hetet, hihetetlen milyen gyorsan szalad az idő! Kedden ultrahang, már alig várom! :)
Hahó!!
Én elvileg április 6ra vagyok kiírva de voltam 1 hete ultrahangon és mondták, hogy egy héttel kisebb mint a számított kora, de ez azért van, mert egy héttel később volt peteérésem.
köszönöm elkuldtem a priv uzit
te mikorra várod a babócádat
Ma megvolt a fia első igazi balesete, felrepedt a szája, de szerencsére nem kellett varrni :)
Azért megijedtem, mert eléggé vérzet, de hála istennek hamar be fog gyógyulni.
Sziasztok!
A vásárlással szerintem még várjatok.
Nézetek szét a neten a boltokban, informálodjatok, sok érdekesség van fent az inteneten.
Nagy az árkülönbség két bolt között is.
Persze mi is segítünk, ha van kérdésetek :)
Sziasztok!
Üdvözlöm az újakat és gratulálok nekik én is!
Remélem mindenki jól van.
Nálam csak fáradság és gyomorégés volt, de már azok is elmultak. Az első nehézségeken már túl vagyok, és már alig várom, hogy elteljen a következő hónap, hogy érezhessem is a babócámat.
sziasztok!!!köszönöm szépen a dicséreteket!!!
A vásárlást én nem sietem el,igaz ha kislány lesz akkor túl sok mindent nem is kell venni neki,ha pedig fiú akkor majd kap néhány fiús cuccot:))
Sziasztok!
Üdvózlöm az újakat én is!
Gicus! Tényleg nagyon szép kislányod van! :-)
Vásárlás: Mint ahogy Zorica mondta, nekünk is csak akkor kell vásárolni, ha kislány lesz. Ha pedig fiú lesz, akkor szinte semmi nem kell. Rengeteg ruha van Lalámtól! :-)
Egyébként elég fáradt vagyok. Még nem vagyunk kész a lakásfelújítással. Lalám még mindig velünk alszik, és mindi felébredek, ha mocorog, így nem vagyok valami kipihent reggelente.
Szép estét mindenkinek!
PUSZI!!!
Sziasztok üdv az újaknak! Gicus83 igazán szép kislányod van! Mi újság? Mostanában én sem írtam.
Nagyon fáradt vagyok és éjszaka is szakaszosan alszom. Olyan mintha soha nem tudnám magam kipihenni. Szokásos hányingerem is megvan, de az kell még csak a 11 héten járok.
Tegnap voltam dokinál és láttam babócát 3,6 cm és nagyon kaplimpált. A kis drága olyan édes volt és hallottam a szívverését is. Én 28.-án megyek legközelebb szűrésre és remélem ott is minden rendben lesz.
Én sem vásároltam még semmit és nem is fogok egyenlőre. Egyeztetni kell a kolléganőkkel hogy kitől mit fogunk kapni és utána lehet csak vásárolni. Meg az az első hogy babócával minden rendben legyen! Jó egészséget kívánok mindenkinek!
köszi!!Természetesen én is mindenkinek gratulálok!!!!
Igen már van egy majdnem 20hónapos kislányom!!!!
az adatlapomon lévő képek nem túl frissek:),de a naplómba találtok friss képeket róla:))
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Remélem, nem is fogok kipotyogni.
Majd visszaolvaslak benneteket.
Sziasztok!!!szeretnék én is csatlakozni hozzátok!!!Nekem júli 23án volt meg utoljára.Elvileg 8hetes vagyok!!Múlt héten voltam dokinál,aki ezt meg is erősítette:))
Igazából április végére vagyok kiírva de az is lehet május lesz belőle,remélem azért befogadtok:))
Sziasztok!
Nem voltam már egy ideje, de azért mindig bekukkantottam elolvasni, hogy mi újság a többi maminál :)
Örülök, hogy minden okés...
Mi hétfőn megyünk orvoshoz ismét. Remélem megint látjuk majd a babát :) Voltam vérvételen, és 3 csillag is van a leleten...nem tudom mit jelentenek az adott értékek. Remélem nem lesz gond :(
Mi nem veszünk egyenlőre semmit. Szeretném kivárni a 15 hetet, amit az orvos javasolt korábban. Utána majd elmondjuk a rokonságnak is az örömhírt és úgyis elkezd szállingózni mindenféle babaholmi hozzánk. Majd ha átnéztük, megtudjuk mit kell még beszerezni. Erre meg ráérünk még áprilisig :)
Milyen jó ha van a "háznál"asszony!
Köszönjük szerintem hasznos infót adtál.
Hát mi csak akkor vásárolunk dolgokat, ha leányzó van a pocakban, mert amúgy dobozokban vár minden felszerelés egy babának. :) Viszont ha kis csaj lesz, azért nem árt néhány lányos ruci is. :) Ezen kívül csak egy kiságyra van szükség, én kezdetben egy bölcsőre gondoltam, ami befér az ágyunk mellé, valamint egy hordozót kell vegyünk, amúgy tényleg van mindenünk.
Az az igazság, hogy mi hordoztuk Törpét is, a Picit is fogjuk, úgyhogy nagy babakocsira nincs szükségünk. Volt, de eladtam, mert nem használtuk. Most van egy esernyőkocsink, mellé egy kerekes babahordozót szeretnék venni, mert azzal viszonylag könnyen lejutok majd a harmadik emeletről.
Babakocsi ajánlatom: négy kerék, de ha három, akkor is az első legyen bolygósítható, ez nagyon fontos, hogy közlekedni tudjon vele az ember. Átfordítható tolókar, fektethető fekvőfelület, biztonsági öv. Ezek szerintem a legfontosabbak, amik így elsőre eszembe jutottak. Nekünk olyan volt a kocsink, amire rá lehetett rögzíteni a babahordozót, de ezt soha nem használtuk, mert úgy már túl nehéz volt a kocsi. Ja, tényleg a súlyára figyeljetek, mert ha emelni kell, akár pár lépcsőt is, ez fontos szempont lehet!
Mi még semmit nem néztünk.
De már várom azt az időt, amikor csak a babaholmi körül forog a világ!
Sziasztok!
Ki mikor kezd el vásárolni?
Nézegetitek már a babakocsikat?
Mi számít jónak?
Sziasztok!
Nekem mindig jól mondták a baba hány hetes( mind az orvos, mind az UH-os nő), sőt Levi egy nappal a kíirt időpont után született meg :)
Szia!
Jól van Levi. Szalad, beszél és mindig valami rosszaságon töri a fejét.
Rácsodalkozok, hogy napról napra egyre értelmesebb, és hogy mi mindent tud már :)
Gondolom úgyanígy vagy Lalával is :)