2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem mindenki napja jól telik! :-) Én ma eléggé elfáradtam, kihasználtam a jó időt, és ablakot pucultam, és takarítottam.
Maja! Örülök, hogy jobban vagy! :-) Nyugodtan vásárolj, tudom, hogy milyen jó dolog is az! :-) Mi megvárjuk azt, hogy fiú, vagy lány lesz! Ha az előbbi szinte semit se kell vennünk, ha viszont az utóbbi, azért kell pár csajos cucc! :-)
Cirmes! Örülök, hogy minden rendben Teljesen átérzem a boldogságodat! :-)
Erikka! Örülök, hogy nálad is minden oké! :-)))
Szép estét Mindenkinek!
Puszi!!
Gratulálok!
Legyél is boldog kismama!
Sziasztok!
Végre végeztem a kombinált teszttel. BPD:55 mm tarkóredő 1.4. Annyit ficánkolt. Képem is van.- Kicsit megnyugodtam.
Olyan boldog vagyok.
Én már vettem babaruhát a HM-ben meg a babakocsi is megvan.Novembertől meg minden hónapban veszünk valamit.
Engem nem érdekel ki mit mond,mert boldog vagyok és jólesik valamint megnyugtat a tudat,hogy már vásárolhatok.
Én 18.-án megyek a 2.vérvételre,mert én integrált tesztet csináltattam.Majd rá egy hétre AFP-re.
Szia!
Köszi!
Csak én szeretem látni,tapintani a dolgokat.
Persze vettünk már pultot a vaterán anno a fodrászatba:))
Hogy vagy?
Kezd javulni a torkom.
Sziasztok!
Hol lehet olcsón vásárolni baba dolgokat?
Találtam egy bababoltot csepelen,szerintem jó.
bababolt csepel ha így beírjátok akkor megtudjátok nézni.
Szia!
Tényleg nem olvastam. Nálam a hátsó falon tapad! Drukolok, hogy nálad is minden rendben legyen! :-)
Köszi Csajok!
Eddig a tea nagyon jól esik és működik a hatása.
Remélem hamar kilábalok belőle.
Mindenkinek további szép napot!
Szia!
Valószínűleg nem olvastad, de az én méhlepényemmel is ez a helyzet. Mellső falon tapadt, és részben fedi a méhszájat. Engem is azzal bíztatott a doki, hogy az esetek 90%-ában feljebb vándorol a méh növekedésével. Remélem, mindkettőnknél ez fog történni. :)
Sziasztok!
Csak annyi időre ugrottam be, hogy elmondjam a mai élményünket! Láttam a mi kis Picurkánkat! :-) 6, 5 cm hosszú izgő-mozgó a kis Drága! Járt a keze, lába, alig tudták lemérni! :-) Minden rendben, vagyis van egy kis gond, ami most még nem is számít gondnak. A placenta takarja a méhszájat. Ez még ilyenkor elő szokott fordulni, később ahogy nő a méh rendeződhet a dolog. . remélem így lesz! :-)
Jajj, el is felejtettem már, hoggy milyen jó dolog ez! :-) Vizsgálat alatt végig vigyorogtam! :-)))
Már nekem is elég szép nagy pocim van! :-) Ma az uh-n meg is jeghyezték, hogy már milyen szépen kerekedik a méhem! :-)
Én két évvel ezelőttig csak hason tudtam elaludni. MAikor megtudtam, ogy Lalám úton van próbáltam leszokni róla, viszonylag hamar ment. Miután megszületett a cicik miatt nem akartam hason aludni(nem tesz jót a tejterelésnek, ha elnyomjuk), aztán már nem is szoktam vissza a hason alvásra.
Mennem kell...
Szép napot Mindenkinek!!
Szia!
A Stodal egy nagyon jó homeopátiás köhögés csillapító. De mielött elkezdenéd szedni kérdezz meg róla egy gyógyszerészt.
Van egy pár homeopátiás gyógyszer torokfájásra, nekem segítenek.
Ezenkívül kamilla, csipkebogyó és hársfa teát is szoktam inni.
Köszönöm!
Lázas még nem vagyok remélem nem is leszek.
Cvitamint szedek már a kezdetektől.
Szia Maja!
Én rákérdeztem múltkor a dokinál, C-vitamint is nyugodtan lehet szedni, mert a fölösleg úgyis távozik a vizelettel. Amúgy én is csak mézes teát iszogattam, nem szívesen szedek babásan semmilyen gyógyszert. Akkor van baj, ha lázad is van. Azt le kell vinni, mert az árthat a babának. Jobbulást neked! :)
Sziasztok!
Nagyon fáj a torkom.Mit tehetek ellene ami nem árt a babának?
Mézes,citromos teát iszom.
Sziasztok!
Van valaki?
Én alig érzek valamit. Igaz az egyik "legfiatalabb" vagyok( 11+6) de amúgy is van pocim bőven, még Tami után jócskán maradt.
Köszi a válaszokat.
Csütörtökön megyek kombinált tesztre. Izgulok, hogy mi van bent, mert még rossz szájízem sincs, nemhogy rosszullétek, hányások, stb.
Én nem a hasam miatt nem tudok hason aludni, hanem a melleim zavarnak, de ez így volt mikor Levit vártam.
Nekem elég nagy volt a pocim mielőtt teherbe estem, de az előző terhességemnél hatalmas nagy volt a végén, mindenki azt kérdezte, hogy ikreket várok-e.