2011 áprilisi babák (beszélgetés)
jaj az tökéletes, mármint a 10 kiló annyival én is meg lennék elégedve :) ez a másfél is most jött egy hónap alatt, addig teljesen nullán voltam, szal azt mondtam én is, h olyan 8-10 kiló az belefér. és még rubintréka van oda h ő bezzeg nem hízik, mi? :D
Na, ez nagyon bonyi...Ugyanis az elején annyit hánytam, hogy lement hét kiló, ami utána vissza is jött, a 25. hétre voltam az eredeti súlyomnál. Aztán még 10 kilót, szóval pluszban 10 kilót, de ha úgy vesszük a kiskönyv szerint 17-t, ami ugye hülyeség, mert az elején 46 kilósan olyan voltam, mint egy piszkafa. Bízom benne, hogy most is olyan 10 kiló fog rám ugrani, azzal elégedett lennék! :)
az első babáddal mennyit szedtél fel összesen?
Hát, az nagyon szuper, én is elégedett vagyok magammal! :)
én másfél kilót aminek örülök mert nem vagyok egy vékony alkat és azt hittem sokkal durvább lesz már az elején, de eddig jól állok :)
Igen, igen, majd olyat is venni fogok, bár elsőre azt sem vettem, de hát azért másodjára nagyobb megterhelés van és már gyengébbek a szövetek is.
Hú, én is szeretem a bandázst is, olyan jól melegen tartja az ember derekát. Nekem van olyan is, amit egyébként nem várandósan is hordok, csak a melegítés miatt.
Én talán ha egy-két kilót híztam, de ez attól is függ, hogy épp mikor állok mérlegre. Tényleg a héten le is méreckedem, ha megyünk a szüleimhez, ugyanis nekünk nincs szobamérlegünk, sose szerettem méregetni magam.
Tartja a hasat, ezzel kímélve a szöveteket, a hátat és a derekat. Nem, ez mostanra a várandósságra van. Nem, nem kell, első várandósságnál én sem hordtam, de most úgy éreztem érdemes lenne beruházni, mert elég sokat hajolgatok, mozgok, emelek a kisfiam miatt.
ja és szülés utánra is van egy, azt hasleszorítónak hívják asszem, az meg ugye arra van h szépen visszamenjen a hasad eredetire (vagy közel arra, reményeim szerint :D )
egyébként tényleg azt mondják h nagyonjól tart ez a szorosabb pánt ha már nagy hasa van az embernek és nem nyúlnak meg úgy a szövetek és csíkos sem lesz az ember annyira, és télen tényleg jó ha az ember derekát is melegíti valami :) én most ezeket a széles gumis derékpéntokat hordom mert így fel tudom venni az összes rendes gatyámat is, kikapcsolva, ez megtartja és kényelmes is. de későbbre lehet h én is veszek majd ha óriás hasam lesz :) tényleg ti híztatok már?
Jaj, én is nagyon várom már a holnapot! :) Nekem van egy az Anita mellett, ez nem annyira erős, nekem jólesik néha már most, hogy rajtam van, sokat hajolgatok, mozgok a kisfiam miatt.
Jó reggelt!
Első babánál szerintem sem kell aggódni, később szokta érezni az ember. De az is lehet, hogy csak későn eszmél, hogy a Babát érzi! :) Előbb-utóbb Nálatok is lesz mozgás, ez biztos! :)
Ez egy olyan pánt, amit ha felteszel, akkor tartja a pocakodat ezzel kímélve a szöveteket és a derekat, hátat. Akár már most kényelmes lehet hosszú sétákhoz például, de később, amikor már nagyobb, nehezebb a pocak akkor is. Nekem nem volt Törpénél, mondjuk akkor nyár is volt, nem bírtam volna, ha még pluszban melegít, de most télen még ez is jól jön. :) Nem merek linkelni, de ha beírod a gugliba, rengeteg infót találsz róla, meg azt is meg tudod nézni, hogyan is néz ki!
Hahó csajok!
Elmondanátok minek ez a pánt? A szülés utánra? És tényleg kell vagy csak lehet hordani?
sziasztok!
nálunk sincs mozgás :( de holnap már láthatom és akkor majd megnyugszom egy időre megint biztos.
nekem is van kettő ilyen pántom, bár nem azok a nagyon szorosak, de most még sztem nincs rá szükség, de köszi azért!!! :)
Jó reggelt Nektek:-)
Nálunk mozgás nincs, de anyukám mondta, hogy én a 22. héten jelentkeztem be. Hát addig még van idő.
Mi az a hastartó pánt?
Lányok, Valaki nem tervez esetleg közületek Anita márkájú hastartó pántot venni? Nekem most lett két eladó darabon egy kis méretzavar miatt, mindkettő fehér az egyik M-es, a másik L-es méretű, használtak, de szuper állapotúak. Szóljon, ha esetleg Valakit érdekelne valamelyik!
Egyébként ki, hogy van ma? Én jól, Pocakpindúr mocorog ezerrel reggel óta! :)))
Szia!!Sajnálom!!De tényleg ne aggódj(bár tudom könnyű mondani) De csak pozitívan!!!!
Én nagyon szorítok neked,hogy a végén egy egészséges babát tarthass majd a karjaidban :)
tényleg,és nem mondták,hogy emiatt gyakrabban kell UH-ra járni??
Na, látod, csak kíméli anyáját! :)
Köszi a szorításhoz, igazából tényleg örülnék a fiúnak is, csak már annyira beleéltem magam, hogy lesz egy lányunk is, hogy...szóval remélem, még szerdán is az lesz! :)
Kösz a bizttatást:-)))
Én is láttam UH-n múlt héten, de ő akkor pont aludt.. Apára hasonlít:-)))
Na pá elmegyek aludni. (Meg Brad Pittet nézni:-))))
én is alig de az nyugtat, hogy pénteken megnézte a saját dokim és akkor is szuper sajtkukac módjára ficánkolt, és ez a lényeg, majdcsak engem is oldalba rúg már :))
zorica akkor szorítok h tutira mondják neked a lánykát szerdán ;)
A kisfiam nagyon szégyenlős volt annak idején, hasra fordulva, összeszorított lábacskákkal feküdt a 18. heti ultrahangon, úgyhogy utána pár héttel mentünk 4D-s ultrahangra, hogy megtudjuk a nemét. Bár a megérzésem nála is jó volt, az elejétől tudtam, hogy kisfiú.
Te is nemsoká meg fogod tudni és mozogni is fog, figyeld meg nemsoká ki fogja rúgni majd a "ház" oldalát! :)))
No, nálunk emiatt nem kell aggódni, mert ugye adott a gyerekszoba a kisfiam miatt. De azért jó lenne tudni, hogy vegyünk-e pár csajos ruhácskát vagy sem! :)
24-én. Még 2 hét:-(((
Én nem érzek mozgást. Sajnos..
dettó. illetve hát vannak érzéseim de nem tudom eldönteni, hogy ez most az e vagy sem. másnak miért ilyen egyértelmű??? te mikor mész Uhra viliflora? nanem mintha ez h én most megyek garancia lenne arra h meg is tudom, de már én is úúúgy szeretném látni h mi van a kis lábai között :)))
Na végeztem a vacsival.
Már tényleg roppant irígy vagyok, hogy tudjátok a bébik nemét.... Én is akarom tudni:-)))
Arról már nem is mondok semmit, hogy az én Minim lusta mocorogni, hogy én is érezzem.
Remélem már nem sokáig kell várnom egy kicsi rúgásra vagy bármi jelre:-)))
:)))))) jelen pillanatban ez jó :))
pont most mesélte a védőnőm ma, hogy volt vki aki lányt várt és totál rózsaszínben vettek meg mindent, babaszoba full pinkes és a végén mégis kisfiú lett, jaaaaaj :D asszem ezek miatt lesz nekünk vmi natúr jellegű babaszobánk :)
van olyan akinek már készül vagy kész van az első babások közül?
köszi Maja, te pedig ne aggódj, biztosan rendben lesz a kisbabád!!! ;)
Persze, jövök majd beszámolni! :)
A következő mondat hagyta el az orvos száját pénteken az ultrahangon, amikor rákérdeztem a Pici nemére, vagyis, hogy látja-e mit hord a lábacskái között: "Jelen pillanatban lánynak mutatja magát!". Ilyenkor még nem mernek biztosat mondani, biztos csak akkor lesz, ha kibújik. :))) De én is láttam, hogy nem láttam semmit a lábacskái között, mégis kezdek bizonytalankodni, jó lesz szerdán a megerősítés. :)
DE jó, én meg 3/4 11-re megyek majd! :) Nekem is volt megérzésem, én már pénteken is voltam egy ultrahangon, aszerint bejött. :) DE tényleg az a lényeg, hogy minden rendben legyen a Picikkel!
További ajánlott fórumok: