2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Köszi. Falap lesz:-)
Pihenj sokat. Nekem még mindig nincs rugdosás, de majd lesz hamar, remélem...
Szia!
Köszi az érdeklődés, minden rendben van. Még kímélnem kell magamat ezen a héten, hogy tényleg ne is legyen semmi gond. A babóca is rugdos ezerrel.
Amúgy bármilyen falap jó csak ne legyen túl vastag, csak azért jó a mózeskosárból kivenni mert az pont jó a babakocsiba is.
itt egy másik link ahhoz:
Szia Sucev!
Jól vagy? Minden oké? Babóca?
Köszi az ötletet, de asszem mózeskosarat nem kapok. De lehet.
Sziasztok lányok!
Mi úgy oldottuk meg hogy teljesen vízszintes legyen a babakocsi, hogy egyszerűen kivettük a mózeskosárból a falapot és beraktuk a babakocsi huzata alá.
A vaterást nem tudom megnyitni:-(
A másik az nagyon szép, sokkal szebb, mint a használtak, kezdem érteni a férjemet:-))))
Én is el bírnám tologatni:-)
Cam Combi family:Eredeti ára: most akciósan 99900.
Szép ára van újonnan, de elismerem, hogy nagyon tetszik nekem is:-)
Na lányok elmegyek főzöcskézni egy kicsit, majd később benézek még.
Szép napot Nektek!
Rögtön találtam Miskolcon. Ha nem gond Nektek a használt szerintem tuti találtok mindent. Sajna nálunk a férjem nagyon nem nézi jó szemmel a használt cuccokat. De az ismerősöktől, barátoktól elfogadja. (A turkálós ruháimat se értette soha. azt csak nők értik milyen jó 100 forintért venni egy farmert:-)))))
igen gondolkoztam bababörzén is, csak itt miskolcon nemrég volt akkor meg nem volt még ennyire aktuális, és nem tudom mikor lesz legközelebb, ott is jókat lehet találni ahogy hallom.
de legalább ruhákat nagyon sokat kapunk meg járókát, szagtartó kukát meg sok ilyen kis apróságot,a nagyobb dolgokat viszont venni kell...
Köszi, mert egyébként nagyon jó állapotú és minőségű kocsi. Közben megnéztem, hogy a Pierre Cardin kocsijai között is egy jó pár 165 fokig dönthető. arról meg nem hallottam rosszat.
Majd én is plédtrükközök. És még azt is megmondod, hogy hány hónapos korig lenne szükséges az a teljesen ledönthető kocsi?
Igen szerintem is nagyon jól nézünk ki:-)))
Tudom még mit akartam kérdezni. Babakocsi téma: miért baj, ha nem tudom 180 fokig dönteni? amit én kapok a barátnőmtől az 165 fokig dönthető. Ez tényleg akkora probléma?
jaj hát 63 kiló az semmi érted, tök ideális még így is h felszedtél, meg kit izgat ha jól érzed magad és az uradnak is bejön ;)
amúgy én se voltam szarul, kb egy hétig voltam émelygős de ennyi. csodálkoztam is nagyon, akkor meg azon ment az agyalás h vajon miért nem és biztos nem stimmel valami :) mindig van valami amin lehet vekengeni komolyan :)
Én semmit nem fogytam csajok:-) Én nem voltam rosszul sem én csak ettem:-)
Én már vagy 15 éve 55 kiló vagyok (voltam). Most 63, ami két hete megállt, pedig én nem koplalok.
Ja én nem aggódom, hogy kövér leszek, én most nagyon jól érzem magam és a férjemnek nagyon tetszem:-))))
Nem ez nem olyan pát, mint a bandázs.
De lehet, hogy Te most nem fogsz majd olyan ütemben hízni, meg ha fogytál az elején a rosszullétektől, akkor azért is lehet gyorsabb ütemű a hízás. Ne aggódj, majd ha kibújik a Pici lemennek a kilók is gyorsan a szopival! :)