2011 áprilisi babák (beszélgetés)
hát mivel hétfő reggel korán megyek és a dokim nem rendel csak szerdán a kórházban és péntekenként a magánban(a jövő héten megyek hozzá egyébként) terhesgondozáson meg most voltam szal oda nem is megyek egy hónapig még, így esélytelen sajna :(
Kerestem a bérpapíromat és most szembesültem vele, hogy október óta nem kaptam.:-( Egyébként én is táppénzen vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat vonnának. + majd a Tgyás + a Gyed, egyikből sem vonnak annyit, hogy megérje nekem ill. kettőnknek igényelni. Szerintem. Aztán lehet, hogy tévedek. Mindegy így is jó, hogy ez van, ez már biztos 10000-rel több fizu!
putty!Hát ennyire nem számítottam:-))
és előtte útbaejtenéd a dokit?Vagy nem ilyen egyszerű?
Nőgyógyi csak!Vizsgálattal megállapítom,és igazolom stbstb.
hétfőn megyek be a munkahelyemre utána meg már csak január legvégén amikor leszámolok.
nem tudsz elmenni addig az igazolásért?általában 20-áig kérik vissza a munkáltatók4
Ezt már a tájékoztatóban sem értettem. Mi ez a 62500? Most akkor nem 10000?
A házi orvos is kiadhat ilyet vagy csak a nőgyógyász?
Szerintem a fotónk is elég lenne:-))))
hát akkor nekem nem lesz februárban rajta a számlámon az már biztos.
Mindjárt megnézem, de a férjemtől meg sokkal többet vonnak, ezért gondoltam, hogy igényelje ő.
de figyelj,egy gyerekre 10000/hó ft nem??
Hát annyit simán vonnak tőled is nem??
szerintem nem mert eredeti példányt kell beküldeni a könyved meg nem maradhat:-)
Olvastam én is, hogy megosztható, de pont azért amiért neked, nem éri meg nekem sem. Nálunk pont ezért a férjem igényli.
tavaly decemberig ez a kedvezmény a 3 vagy több gyerekeseknek járt csak.
Jan 1-től ugye mindenkinek.
Én anno felmentem a terhesgondozást végző dokihoz a szülészetre,ő szólt az adminisztrációba hogy írják le egy hivatalos kórházlogós papírra hogy betöltöttem a 91 napot,élő terhesség.Aztán aláírta pecsét.
Azt küldtem be a munkahelyemre.
Ma én is hazahoztam az adókedvezményes papírt,de hiába a három gyerkőc,mivel táppénzen vagyok abból nem sok szja-t vonnak.
Nem most járok majd jól,meg gyed alatt is keveset vonnak egyedül a szülési szabi alatt kapok majd jól,és persze ha dolgozok majd egyszer.Szóval majd a férjem is igényli,mi ketten.
Akkor jó! Köszi! Most kicsit meglepődtem, hogy te már elintézted, de látom, hogy már a 3. babó lesz! :-)
Kutyát etetek. Lesztek még?
terheskönyvet ha bemutatom az nem elég? mert ha nem akkor nekem nem lesz elintézve már a hónapban az tuti.. na hátha meg lehet dumálni a lányokkal a HRen...
persze,tudják!kb 13 hetesen kaptam meg én is ahogy betöltöttem a 91 napot.
Bocs, hogy közben más témáról kérdezek.
Ehhez a nyilatkozathoz kell valami igazolás a dokitól. Ő tudni fogja miről van szó, ha ezt kérem tőle?
én ilyenkor nem is próbálkozok ha nem tudom egyből hanem rögtön újat kérek és kész aztán meg jól kicserélem :)de lényeg h meg fogod tudni nézni
tehát ha államiba megyek akkor jutalmul kapok egy kis zsét:Dez a mézesmadzag?
További ajánlott fórumok: