2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Ma az orrom elöl vették meg a pólyát.
Lehet,hogy ti nem akartok de én úgy szeretném látni a pólyában a babámat.Igazi pólyás baba:))
Lassan neki kell áljak a vacsinak.
Halat sütök,salátával,barna rizzsel.
Szia Maja!!!
Mizujs veled??? Nóruska hova lettél???
Szia!
Sucevnek igaza van inkább menj be,nehogy baj legyen egy felszálló fertőzésből.Nekem is volt hasonló panaszom a 19.héten,a dokim írt rá kúpot és elmúlt.Szóval nézze meg orvos és majd eldönti hogy mi legyen.
Nekem is sűrű napom volt,nemrégen mentek el a vendégek.Most pihizek.
Ma alig ettem valamit annyira nyomja a gyomrom a babuci.Olyan érdekes,hogy alul szinte semmi,az egész hasam a "gyomromban" van.Egy vagon Salvust elkortyolgattam már,és éhes is vagyok csak épp helye nincs. :-(
Pedig anyósom sütött nekem hízott libamájat :-)
IMÁDOM,csak éppen én nem adok érte annyi pénzt.Szóval azt kéne majd vacsizni.
Szia!
Általában a nagyobb mennyiségű folyás normális. De mindenképpen menj vele minél hamarabb dokihoz hogy ezt igazolja is.
Én bemennék ügyeletre a helyedben. Inkább egy téves riasztás mint hogy tényleg baj legyen.
Sziasztok!
Elég sokat írtatok így nem olvasok ennyi oldalt vissza. :)))
Zsezse! Üdv közöttünk!
Sorlyke! Neked gratula előre az esküvőhöz! És sok boldogságot kívánok nektek.
Zsezse!
Üdv a fórumon :)
Sziasztok!!
Zsizsi! Üdv köztünk! :-))
Mit csináltatok itt este?? :-) Nincs időm visszaolvasni, vagys inkább lusta vagyok hozzá..megyek egy kicsit pihizni!
Nagyon szép hétvégét Mindenkinek!!
Puszi!!
Igen lehet. Bár ez nekem 2 hetente visszatérő. Lehet, hogy a szerveim nyomnak valamit, mert nem voltam valami nagy darab. Kicsi a hely:-)))
Nem tudom azt olvastad e, de a C&A-ban van 4 db rövidujjú body 1790. Én vettem, persze nagyobb méretet nyárra. A hosszúujjú ugyanott 790 volt. (ezen a hétan).
Jó vásárlásr, megyünk mi is most már. Kicsit elbeszélgettük az időt a nyugdíjpénztár témában a férjemmel:-)))
Szisztok!
Még mindig fáj:-(
Sorlyke: sok boldogságot kívánok Nektek!
Nekünk szeptemberi esküvő volt.
Nem főzök semmit, mi is mindjárt indulunk sétálni meg anyukámékhoz.