2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Gicus! Utólag is boldog szülinapot a kislányodnak! :-)))))
Akkor Ti is úgy vagytok, ahogy mi, vagyis nem tudjátok, hogy jó e az ha Lili megy a kórházba hozzád, vagy nem...
Porvoo!! Örülök, hogy minden rendben! Feleslegesen hozták rád a frászt...de a lényeg, hogy nincs semmi baj! :-))
Zsezse! Jú partizást! majd mesélj hogy milyen volt a tanfolyam! :-))
Viliflora! Örülök, hogy jól aludtál viszonylag! :-) De úgy látom megint Te voltál a legfittebb reggel! :-)
Nbandus! Jó mozizást nektek! Mit néztek meg?
Anikó! Hát ez az, mi is össze vagyunk nőve Lalámmal...elvileg nagyival itthon tud maradni, amikor Apa bejön hozzánk! De Lalám hogy viseli majd? Nem tudom..:-(
Én nem érek semmi változást a hegemnél...Állítólag, ha úgy látják, hogy szétnyilhat szülés közben, akkor tuti, hogy császár lesz a vége...
Lia! Próbálj meg tényleg nem aggódni. A dokid is biztosan segíteni fog, és én is úgy tudom, hogy kezelhető ez a baci!
Sucev! Én is drukolok Neked!
Sorlyke! Hogy vagy?? Szokott fájdogálni még a pocid?
Nórus! Megnéztem a képeket! Nagyon édes a kis Drága! :-)))
Megyek Petrusért az oviba.
Később jövök!
Köszi Sorlyke!
Veletek rendben minden?
Sucev!Szorítok a cukoreredmény miatt!!!
Várjuk az beszámolót!
Sziasztok kicsit még vagyok, de Apa ma is rövid napos, ha haza ért lépek is.
Szia Viliflora! Hogy vagytok?
Itt is vagyok,képeket feltölteni csak kicsi méretben tudok,én elég béna vagyok hozzá!:P
Aki szeretné élvezhető méretben megnézni őket a kódomat megtalálja a Klubban.
Mindjárt visszaolvasok!
Nóruska beszámolója a klubban és a képek is:-)))
Nagyon cuki a törpe:-)))
Köszi!
Rám fér egy kis drukk. Elég parás vagyok most mert a múltkori is rossz volt. :((
én is szorítok sucev!!
pont ma néztem meg a cukromat csak úgy random a mérőve mert az utóbbi pár napban nem tudtam úgy enni ahogy kellett volna (nem ettem cukrosat csak nem ettem 6szor meg 3 óránként sem) és kivi voltam h ígyvajon mennyi, de 5.3 volt kaja után szal asszem nem aggódom túl ezt a dolgot már, csak vigyázok a cukorral és kész.
Sziasztok!
Sucev szorítok a cukihoz. Ha már ennyit szenvedtek...
Nem tudom van-e próbalehetőség, mivel zárás előtt 5 perccel estünk be..Megvettük a kiságyat és már jöttünk is.
A legjobb szopis melltartók nem épp a legszebbek az biztos de legalább tartják rendesen a mellet még szoptatás közben is. Így kevésbé fog megnyúlni és lógós lenni miután más nem szoptatsz.
Ez egy egyszerű de nagyon jó szopis melltartó.
Na megjöttünk.
Nekem van még Milán után 3 szopis melltartó, de vagy 2 bd-ot én is veszek, mert ezek már elég nyúzottak, viszont én venni fogok szivacsos melltartót is ami elől kapcsos, azzal is könnyű boldogulni.
Mutogatni nekem soha nem kellett.
A család előtt én szoptattam, mondjuk nem vagyok szégyenlős, de egy idő után nem szoptattam senki előtt, mert Milán azokkal foglalkozott, akik körülötte voltak és nem az evéssel.