2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Anyósom eddig 2 fürdőlepedőt vett összesen.
De ez nagy dolog, ahhoz képest, hogy a 6 év házasságunk alatt még 1000 Ft-ot se kaptunk soha!
Legalább a gyareknek vett valamit.
Sziasztok kismamik!
Tegnap éjfélkor mentek el a vendégek. :-o
Timi!
Szegény, remélem már megnyugodtál. Ne húzd fel magad. Én az ilyen helyzetet még elképzelni sem tudom, mi nagyon-nagyon közrl állunk az anyukámmal egymáshoz, de nem mindenki van így.
Mondjuk más együtt élni valakivel. De ti sem laktok együtt, csak közel, ugye? Mi kb. 300 m-re.
Sziasztok!
Napok óta ma van csak erőm leülni a géphez. Hála istennek hajnalban lehűlt a levegő! Elég jól átszellőzött a lakás. Ma már tudtam főzni meg enni is.
Mindenki jól van? Lassan visszaolvasgatok.
Sziasztok!
Tegnap itt voltak sógornőmék és most Verának adnom kellett cumisüveget, hogy ő is etethesse a babáját. Azért észrevettem, hogy időnként őis a szájába veszi. Mondtam neki, hogy ez kicsi babáknak való és ő már nem kicsi. Azon is gondolkoztam hogy veszek neki játék cumisüveget.
Én is arra emlékeztem, csak nem voltam benn biztos.
Eddig a magnézium elég volt, de ebben a melegben, nem elég:-(
Szia Tataci!Nagyon-nagyon régen voltál!!Örülök hogy minden rendben veletek!
Nálunk minden OK,apróságok adódnak,de alapjába véve jól vagyunk:-D
Már nagyon készülődünk babócára:-D
Vásárolgatunk,kész van a babasarok:-)
MÁR CSAK 8 HÉT!!!!
Biztos még nem ért oda Szegedre!:-)
De jó hír:Sopronban most 24 fok van:-))Ugyhogy közelít felétek:-))kitartás:-)
Nekem még este is nehezemre esik. Max megnézem az e-mail-eket és kész.
Ti jól vagytok?
Szia!
Jó, hogy minden rendben veletek. Már eszembe jutottál. Nálunk is a tetőtérben van a gép és napközben nagy lelkierő kell hozzá, hogy ideüljek.
Sziasztok Kismamák!
Remélem mindenki jól van. Csak ez a meleg ugye. Hát én is azért nem járok errefelé, mert tetőtéri szobában van a számítógép, szóval 50 fok.
Mi jól vagyunk, szépen gyarapodunk én 7,5 kg szedtem fel, pici Márk pedig 2,2 kg körül van és még 7 hét van hátra. Néha tök jól vagyok, de ez a ritkább, hiába kezdődik ugye a végjáték. Annak örülök, hogy jól tudok aludni, mert a lányommal anno az okozott leginkább nehézséget, hogy nem engedett lefeküdni és még légszomjam is volt.
A fürdőszobánk még mindig nincs teljesen kész, de mostmár legalább reményem van, hogy mire kell kész lesz.
Puszilok mindenkit és vigyázni a pocakokra!!!
Jó reggelt!
ugy látszik a vasárnapom is korán kezdődik..
de hál istennek itt van a várva várt lehűlés:-))
Hát lehet akkor az én hibám, tényleg sokat zavarom.
Ezentúl én is kevesebbet megyek, az biztosan javítani fog a helyzeten.
jaj Timcsillag ezek a szülők...
engem is néha kiakasztanak!mondjuk én egy héten egyszer megyek vagy kétszer,de akkor is csak fél-egy órára max.De ha látom valamelyiken hogy hülye napja van,akkor mondom hogy mennem kell,és inkább másnap benézek.igy már sok vitát elkerültem:-)
Én tegnap a dinnyétől jártam így. Alig kaptam levegőt:-))
Utána meg egész éjjel pisilni jártam, alig aludtam.
ugy volt,hogy mi is grillezünk este,de ugy kiszívott a nap,meg esett is,hogy holnapra halasztottuk.csak tésztasalit vacsiztunk:-)
De abból meg ugy bekajáltam,hogy most nyom a hasam:-(