2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
A baba születése lesz a jó dolog!!! Bízzál benne.
Annyira reménytelen apósod helyzete? :(
Nagyon rossz látni! Nagyon sajnálom őt!
Az fáj nagyon hogy nem valószínű hogy látni fogja az unokáját!-(
Sajnos egy Papija sem lesz a kisfiunknak.-(((
Annyi sok rossz összejött már nekünk az idén! Nem lehetne h mostantól jó dolgok történjenek?
Értem :)
Nálunk laminált padló van, nem nagy a szoba, tetőtéri, tehát függőny nem is lesz.
Majd ha elkezd mászni akkor meglátjuk... :) addig is... megleszünk szőnyeg nélkül.
Nálunk is micimackos dizájn van:)
A kis szönyeg,függöny,ágynemű,dekorok:)
De megvettük hétvégén a pelenkázóra a műanyag feltétet azon kiselefánt van:)
Semmi olyat ami méretben jó lett volna !Nekünk muszáj venni egy kisebbet ,mivel márvány van lerakva és az elég hideg !Nem akarom hogy megfázzon a kis drága ! Nem padlószőnyeg lesz pont a por miatt hanem csak valami közép szőnyeg!
+ lesz egy játszó szőnyeg , amit meg is vettem a múlt héten , jó vastagot elég jó áron és annyira édes!
Nekünk micimacko fali dekor kerül.Nem a dekor csik,hanem ilyen mesefigurák falra valok.
Majd ha kész lesz lefotozom.
Mi történt vele?
Nekünk is lesznek képek! Kb 6 darab a szobában !Méghozzá Beni 4D képei !Már megvettük a keretet a yisk-ből 300 ft ért darabját!
Apósomhoz.
Mi sem tudjuk mit tegyünk a falra. Férjem képeket szeretne. Oké de milyet, és honnan? Fogalmam sincs.
És a Diegoba-n nem találtatok semmit?
Mi nem veszünk szőnyeget a babaszobába, amúgy is sok a por a lakásban, igyekszem kerülni a sok textilt ami magában tartja a port.
Az biztos!Vannak árak!
Szőnyeg híjunk van még!Szerintetek azt merre kezdjek el nézegetni? Diegoba már voltam!
Sajnos nem fogják:(
Hátha történik vmi csoda és mégis sikerül elmennünk. Még azért reménykedem, mert még van idő a szülésig. 6 hét múlva mehetek megint uh-ra. De az még messze van.
Minden felé az összes festékesbe a környéken!Meg fent a neten is !Ami tetszene és színbe is jó lenne , csak egy tekercs van belőle max. kettő ami 10 méter , nekem pedig 17 méter kellene a Beni szobájába !Utánrendelni sem tudnak mivel azt a fajtát már nem forgalmazzák!
Ti hol néztetek?
Sziasztok!
Megjöttem vérvételről. Jó sokat vártam.
Még én sem mostam ki semmit. Halogattam is, h minél frissebbek legyenek. Meg az elmúlt kánikulában csak muszáj dolgokat csináltam. Bőven elég volt napi 3* kórházba menni látogatóba.-(
Igen, valami aranyosat :)
Ti hol néztétek?
Azok is olyan jók!!
Mi a falra nem akarunk semmit,mert ez a mi hálónk,és majd neki lesz külön szobája ugyis(pár év múlva)majd oda....