2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Kadrika: Az a beépített kád nagyon jó ötlet. Nagyon szép a kiságy, igazi hercegnős.
Csanett: Ezek szerint hatékony volt a gyüminap, de én most nem merném bevállalni. Félek, hogy rosszul lennék. Régebben sokat csináltam (90 napos diéta miatt). Nekem is elég vizesek most a lábaim és nem ment le reggelre.
Judy: Ez tényleg régi trükk, nekem a Nagymamám mondta, hogy úgy csinálták. Szerintem ezt helyettesíti a hasleszorító, nem?
Szandi küldött jelként 1 muffint!:)))
Köszi!:))
Na megyek csajok bolt,posta stb..
Most elköszönök, megyek a városba...
pussz mindenkinek
Ez jó akkor, mondjuk azt mondják, hogy célszerű még szülés után is kenegetni, hogy visszamenjen.
És régi jó tanács: hideg törölköző a hasra (még a kórházban)(állítólag) ezt nemrégen hallottam...
Elkezdtem a 37. hetemet, tudom, hogy a betöltött hetek számítanak, de akkor is, 37. hét kezdődik.
Holnap megyek NST-re...ez már a 2. alkalom
Szia!
Érdemes azért kenegetni, én is kenem, este olajjal, napközben testápolóval, meg általában zuhanyzás után mindig bekenem kis krémmel még vizes hasra kenem, és olyan jól beszívja...
Sziasztok!
Köszönöm Mammmi, ízlett a torta, de már elfogyott.
Kadrika nagyon szép a babaszoba nálatok is, nagyon szuper az a baldahinos kiságy! Milyen jó nézegetni ugye?
Szandi te már nagyon friss vagy reggel, már sütöttél is, ügyes vagy.
Én nemsokára indulok a városba, vennem kell egy-két dolgot.
Anett tényleg nem rossz ez a gyümölcsnap, látod megérte.
Este alig bírtam elaludni, ilyen még nem volt, annyira rugdosott Márk, akárhogy fordultam nem volt jó neki és nagyon erősen, pedig semmi olyat nem ettem, amitől felpörgött volna, egy kis gyümölcsöt ettem este. Nem semmi volt..
Jó reggelt!Sziasztok!
Hát most elég rosszul aludtam, és kicsit vizesnek is érzem magam:-(
Látom a kilók a téma, meg a csíkok. Én a kilókkal egész jóban vagyok, a csíkokkal már kevésbé. Nincs sok, de azért egy-kettő megjelent, azokat kenegetem, de nem tudom hat-e majd a krém:-(
Ügyes vagy nagyon Anett!!!Nem is gondoltam volna hogy ilyen sok viz össze tud gyűlni.
Kadrika nekem is tetszik az kiságy/pelenkázó.
A pelenkázó marad a fürdőszobába?
Sziasztok csajok!
Megyek én is , bár gyanús hogy mire én oda érnék elfogyni!:(
Képzeljétek a tegnapi gyümölcsnap elérte a célját ha csak egy kis időre is !Reggel a mérleg 4 kg -al kevesebbet mutatott!Kicsit kihajtotta belőlem a sok vizet!