2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ne aggódj, én is legutóbb 33 hetesen voltam és az én orvosom nem volt szabin.
Én pörköltet csinálok ma, de előbb átugrom a barátnőmhöz, hívott babázni (2 hónapos a kisfia, itt laknak 2 házzal feljebb).
Hol jutottál hozzá ilyen olcsón??
Szia!
Rég jártál nálunk. Na azért ti is haladtok, időben készen lesztek!
Örülök, hogy minden rendben van veletek is.
De igen, de most 5 hétig nem fog. Az nem sok?
Örülök,hogy minden rendben veletek.
23 nap,de kevés már!!Biztos végeztek addig,az még 3 hét,lehet haladni:-)
Mi tegnap voltunk Uh-n, legközelebb 38 hetesen kell mennünk.
Elvileg már 2 kg felett van :)
Hát én se venném jó néven. Mielőtt elment szabira nem vizsgált meg?
Betöltött 36. pénteken leszünk 37 hetesek.
Megirigyeltem Csanettől a pocakos fotókat, és én is csináltattam a férjemnek a Házassági évfordulónkra. Tettem fel a Naplómba párat belőlük, aki szeretné nézze meg, mert holnap leveszem őket.
Ti már utánanéztetek esetleg majd a pénzbeli juttatásoknak? Mármint az ügyintézésnek?
Lesz az több is:-) mikor mentek legközelebb?
Sziasztok!
Megjöttem a városból, igaz már korábban, vásárolnom is kellett, kaja sül a sütőben, most van egy kis időm.
Vettem melltartóbetétet a rossmanban, meg vettem még egy szopis melltartót 690 Ft-ért, igaz nem Triumph, de tök kényelmes, ez a 3. melltartóm, az előző kettőt 2000 Ft-ért vettem, darabja volt annyi.
Nővéremnek vettem még egy kis ajándékot, mert szülinapja volt, meg barátnőmnek lesz névnapja szeptemberben, na de akkor nem tudok menni köszönteni, így előrébbhoztam a vásárlást.
Vettem husit, még-egy két dolgot és hazajöttem.
Most kezdem a 33. hetet. És hát ez az ! AZ UH!
A 36. héten kéne mennem UH-ra, de a dokim 1 hónapig szabin lesz (vizsgálatra sem tudok menni), és csak a 37. héten jön vissza, és csak a 38. héten tudja megcsinálni az UH-t. Nekem ez nem tetszik.
Ami fura még, hogy a lelki állapozom az nyrugodt, nagyon nyugodt. Babácsa előtt ismerve a természetemet már az összes hajamat kitéptem volna, hogy mi az hogy még sehol sem tartunk, mi az, hogy nincs készen a szoba, hogy a plafonig áll a vasalni való, mert nem tudom hova elpakolni, én aki tisztaság mániás vagyok már lassan egy hónapja tűröm a pókhálókat, teljes nyugalomban vagyok, Johannával meg úgyis megbeszéltem, hogy addig ne jöjjön míg nem vagyunk készen és látszólag szót fogad, jól érzi magát odabent:)jó kislány
Hány hetes vagy most?
Mikor mész UH-ra?
A mi babánk?
Fogalmam sincs.
4 hete mondta a doki, hogy 1400 g.
De azóta nem tudom. Talán 2 kiló lehet?
Köszi jól, minden rendben, csak ez a nagy rumli, meg por ne lenne.
Mi is most festjük a nappalit és még se kiságyunk, se pelenkázónk nincs.
De több napom van, mint Neked, az igaz.
Én nem szoktam tasakos rízst csinálni, csak simát. Az mindig sikerül.
Én mindig másfélszeres (max. dupla) vizet teszek rá.
Csak nehogy ebédelni is akarjon. :-)
Sziasztok, Ti hogy vagytok?
Örülök:-) igen érdekes, uh egy hónap múlva ilyenkor....:-)
További ajánlott fórumok: