2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Uh szerint 39 , papíron 36!
Én tudod mit vettem észre a hasamon!Nem azt hogy lntebb ment volna , hanem lapos lett!
Eddig olyan hegyes volt mint állat!
Hanyadik hétben vagy most Anett?
Már nekem is össze vissza mondanak mindent!
Az nem kellemes, mikor beakasztja a lábát a bordámhoz. Máté csinál olyat?
Amúgy tegnap tiszta kemény volt a hasam, de nem keményedés volt, hanem Anna. Úgy feszített, hogy azt hittem a hasfalamon akar kijönni. Biztos kicsi már a helyük ilyenkor.
Nem sok van már hátra nita!NEkem max az ujjam fér be úgy hogy gyanús hogy nem az utolsó napokat taposom!
Én nagyon sok olyan embert ismerek akinek semmi joslói nem voltak, semmi előjel és hopp egyik napról a másikra már meg is volt a babóca!
Az nem jó:(
Máté is szokott ilyet csinálni. Tegnap volt olyan, hogy egészen felhúzódott. Hogy miért azt nem tudom.
Én elég jókat alszom. Most hűlt egy kicsit a levegő, úgyhogy még jobb volt.
Válaszoltam.
Várom majd a képet:)
Én holnap v holnap után megyek vérvételre,aztán jöv hét csüt Nst,meg után minden héten.
31-e kürül lesz az utolsó uh,azon ellenőrzik hogy biztosan be van e fordulva.
Amugy semmi extra,unatkozom már néha ugy unom a takritást,fözést:S
Várom már nagyon hogy itt legyen Adrián.Biztos nem unatkozom többet:)
Szia Ági!
Köszike kérdésed,nagyon nyom ott lent baba,állandoan wc-re járok :D
Ti hogy vagytok?
Jól vagyok, csak most ez az idő nagyon elnyom. Szerintem egész nap tudnék aludni.
Na persze fél 6-kor apa nem bírt magával, és addig piszkált amíg fel nem ébresztett:)
Szia Ági!Szerintem tuti az időjárástól volt , iszonyat ami itt a környéken volt!
Veled mizu?
A végére minden össze jött:( Már nagyon várjuk Viki babot:) Csak iszonyatosan keményedik a hasam de semmi mást nem érzek.
Szoktátok nézni,hogyha a hasatok és melletek közés befér a kezetek akkor már jo lent van a baba,valahogy igy kell azt hiszem :) Nah nekem már teljesen befér a kezem.
Ohhhh szegénykém!Mikorra mész?
Megnéztem a képeket , iszonyat tetszik minden !Szeretem az ilyen letisztult szobákat, a miénk is hasonló lett!Délután teszek fel én is képet!
Pénteken kellene mennem uh-ra ,meg erre a valamire nst helyett de nem tudom így hogy 20-a péntek mi lesz!
Te mikor mész?
Sziasztok!
Anett!
Jó magas volt a vérnyomásod. Ennyire megvisel ez az időjárás?
Nita, Lana!
Hogy vagytok?
Ja értem.Szegényem mindig van vmi:(
De már nemsokára kint lesz Viki baba.
Vannak jóslóid?
Szia Kismanó! Hogy telt az éjszakád?
Alapból jó szokott lenni , 120/60!
Mindjárt küldök neked egy privit!
Tettem fel képet a naplómba kukkold meg.
Megyek a fogorvoshoz még van 1 fogam amit tömni kell,meg tegnap óta fáj a bölcsesség fogam,szerintem nő.
Mész uh-ra vmikor?
Nitám miért kell pisit leadnod?
Nálatok nem az nst-én kell?
Édes vagy!:)
Mizu veled ?
Voltam leadni vizeletett,pedig tudtam volna még aludni :( Tegnap én sem voltam jól,sehogy sem volt jó.
Mikor mentek dokihoz? Fájások is voltak?
Sziasztok!
Bettus: Örülök, hogy jól érezted magad.
Anett: Az nagyon sok! Alapból jó szokott lenni?