2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
:)Legközelebb tuti elviszed.
Beirták a köv.időpontot is?
Nem:(
Valószínű Pest lesz.
Igen,érkezési sorrend van.nem szedik be előre,majd ha bejutsz,akkor kérik el.legalábbis most így volt.mérnek súlyt,vérnyomást,meg megnézik a vizeletet.
ne tudd meg hogy jártam....direkt reggel lerendeztem ezt a vizeletes dolgot(hogy ne ott kelljen bénázni)erre nem otthonhagytam!!!!BÉNA!!!
Rákérdeztem a dokimnál,hogy szedjem e még a no-spat meg a magneb6-ot,és azt mondta,szedjem csak!Érdekes,én ugy tudtam,hogy csak a 36.hétig kell szedni...hát ő tudja...azért nem veszem be ám mind...majd csak ha megint görcsölök.
a héten ugyis elkezdtem a homeot:-)
Köszi csajok.
Szia Szandi!
Érkezési sorrend volt?beszedték a kiskönyveket?
Bettus!végre újra vagy!Már hiányoztál az állandó kis csapatból!!Ha tudsz írj bővebben a kiruccanásról!
Rebi,hogy megnőtt neked is a pocid,tök jó:-D
Müz,remélem ez nem az a toxémia lesz:-(
Pihenj sokat,most,hogy már végre otthon vagy!!!
Lorenda,Lana KITARTÁS!!!
Judy,örülök,hogy nálad is minden rendben!!
Sziasztok!
Megjöttem a kórházból,vettek vért,annak még nincsen meg az eredménye,majd csütörtökön megyek érte.
Túlvagyok az első NST-n,hát nagyon sokan voltak!!!fél8 és8 között értem oda,és negyed 12-re végeztem!!!!azt mondták,hogy nem szoktak ennyien lenni,hát én persze kifogtam:-(
Szép lett az eredményem:-))
Az éjszaka jól telt,már hetek óta ez az első éjjelem,hogy nem fájt semmim!!!HURRÁ!
Szia!
A lényeg hogy minden rendben.
Valóban könnyebb lesz megszülni és utána majd szépen fog úgy is növekedni.
Megjöttem a fogászatról,még mindig zsibbadok:S
Visszatettem a képet,mert olvasom hogy sokan hiányoltátok.
Tényleg nagyon jó súllyal született akkor Vera, teljesen ideális.
Amúgy köszi, én amúgy sejtettem, hogy nem lesz túl nagy, apuka sem nagy darab, én is kis súllyal születtem, pont annyival, mint most Márkot becsülték.
Anyja fia hiába...
Judy!
Pont jó súlyban lesz a babátok, mire szülésre kerül a sor. Verát anno szülés előtt 1 héttel a szülésznő 2800 g-ra saccolta a méretei alapján, és a végén 3200 lett belőle:)
Én amikor reggel kimegyek vécére Máté is felébred mire visszafekszem az ágyba. Utána már elég nehezen alszom vissza, vagy nem is alszom vissza. Bár nálunk reggel 6-kor ébresztő van Vera miatt.
Szokja a korán kelést az oviba.
Sziasztok!!!!!!
Anett, Müz vigyázzatok magatokra a vérnyomás miatt! Nekem meg a pulzus szokott magas lenni, volt már 146 is.
Lehet a vihar is közbeszólt nem?
Viki én sem láttam a pocakodat, de kár...
Lana gyorsan beleolvastam a naplódba, de látom még mindig szenvedsz ezekkel a 10 percesekkel. Hátha már ma lesz valami....
Igen-igen ma voltam Uh-on, délután meg megyek az orvosomhoz.
Leírom az adatokat.
BPD: 88 mm (84-96)
AC: 315 mm, Fl: 65 mm
Súlybecslés: 2700 gr. 38 hét 1 naposan.
Nem lesz nagy Márk, kis pici manó lesz. Azt mondta az Uh-os nő, hogy nem baj, könnyebb lesz megszülni. Persze ez csak becslés, és még van hátra 2-3 hete. Hívtam utána a szülésznőt is.
Délután meg az orvosom gondolom méhszájat néz, arra is nagyon kíváncsi leszek.
A lepényem II. fokban érett, szóval még jó, ha III. fokban lenne érett, akkor már közelednék nagyon a szüléshez, ezért is írtam, hogy kb. 2-3 hét van még hátra.
Lorenda minden rendben lesz, az természetes, hogy izgulsz. Én is nagyon, hogy mikor jön a nagy nap.
Bettus örülök, hogy jól érezted magad, biztos jó volt még ez a kis pihenés előtte.
Holnap meg megyek NST-re, csütörtökön meg védőhöz, nem unatkozok.