Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ó de sajnálom! Pedig igazán tekintettel lehettek volna a nehezített állapotra... Na majd pocak nélkül meglesz!
szia Bettus!
Tetszik ez a kép rólatok, nagyon aranyos.
Még tényleg fent van a pocid...
Szia!
Ne keseredj el, legközelebb sikerül!
Szóval fel a fejjel!
És nehogy idegeskedj!
Sziasztok!
Megjöttem. Sajnos nem sikerült. :-( Szomorú vagyok. Azért köszönöm, hogy szorítottatok nekem. Amúgy még hatodikára tudtak volna nekem másik időpontot hozni, de azt én már nem vállaltam be. Már nagyon húzós volt ez így is.
Még mindig nagyon csini vagy :))
Tettem fel egy képet, ami tegnap készült a kerti partyn.
Tartok tőle...remélem nem így lesz...ezért mozgok most még többet,de csak óvatosan és könnyen...na meg az apás módszer van bevetve:)
Igaz erre sokan azt mondták nekik nem jött be...
De még van 3 heted. Miért hordanád túl?
Én szerdán, és csütörtökön hittem azt hogy megszülök, mert nem bírtam fekve megmaradni annyira mocorgott. Ki kellett ülnöm. A derekam is fájt.
kéthete,vagy mikor volt egy nagy vihar este nálunk,már nem tom milyen nap volt,de nagyon durva volt...Most már várom a viharokat,mert nem akarom túlhordani Dórit...Nikimmel egy hetet pluszba bent feküdtem....
Kisfiú vagy kislány lesz?
17-re vagyunk kiirva,de ha még néhány vihar jönne...hát a múltkori alatt azt hittem megszülök:D
Én holnap megyek dokihoz (5 hét után végre, mert szabin volt).
Holnap fogok beszélni vele szülésznő kérdésben. Azt is fogadnánk, dehát a pénz!
Hát nem bánnám. Már olyan kíváncsi vagyok!!!
Azért reméljük nem marad meg a pocakod :). Majd hátha lesz másik helyette később!!!
Képzeljétek. Szülésznőm visszajött szabiról és felhívott hogy megkérdezze hogy minden rendben van-e :)) Jólesett, aranyos.
Az igen. Akkor gondolom te se bánnád már, ha lassan kibújna.
Amúgy fura lesz pocak nélkül. Pont a héten mondta egy barátunk, hogy hogyha megszülök, akkor azért megmarad a pocakom, mert ő már úgy megszokott így.:)
Múlt szerdán 3700g-ra becsülték, ami az én 2700-as születési súlyomhoz képest igen tekintélyes. Dehát ki is nézem belőle, tényleg akkora!
Nekem is álom marad lehet a 60cm-es derékbőség:( De majd kiderül.
Lindus, neked mikor is kellene jönnie?
Alakul. De ma csak kekszet meg krumplit eszem... Remélem holnapra teljesen elmúlik.
Nekem 63 cm volt. A mostani terhességem előtt pedig 66cm.
Az szép. De neked aztán óriási előreálló pocid van.
Van is egy tippem, hogy ki lakik benne.:)
Azért kíváncsi leszek neked mekkora babád lesz!
Nekem talán 20 évesen volt utoljára 60cm.:(
További ajánlott fórumok: