Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
De fura! Tényleg itt sok anyuka van már és nem kismama! Én meg mindig úgy köszönöl még a mai napig, hogy sziasztok kismamaik! :-))
Katt!
Kenegesd a mellbimbódat anyatejjel. Hamar meg fog gyógyulni.
Csak el ne apadjon. Ha tudod, fejd le.
Remélem hogy nálam nem rontják el:(
Nem sebes, csak baromi érzékeny. Ez állítólag 2 hétig tart. Csak mikor bekapja csillagokat látok, utána már jó.
Tuti. Ha azonnal, műtét után adnak antibiotikumot, akkor ez most nem lenne :S
Nem mérem. Nincsen mérlegünk :)
Nem akarok még ezen is stresszelni, hogy dekázgatom minden nap.
Ha ma vagy 40,akkor is egy kicsit korai a keddi indítás,bár Viki már elég nagy hozzá!
Akkor lehet hogy ez is közre játszott?
Nekem Verával anno sokáig kaptam a cliont a kórházban.
anyukák,ti minden nap méritek a piciket?
Mitől fáj?begyulladt?vagy sebes?
Én hajlamos vagyok a gyulladásra, szerintem ez is közre játszott.
Szia Szandi!
Nem tudom hogyan mérték le de kétszer is ugyan ez a suly jött ki,lehet ennél több de kevesebb is.Hogyha nem indul be vasárnapig akkor hétfön vagy kedden császár.Végül is ma vagyok 40 hetes.De be nem indithatják a szülést vasárnapig.
Érdekes napom volt :((
Nagyon fini Nálatok az ebéd :D
Sajnos sehogy. Mivel eszméletlenül fáj a hasam, nem tudom mellre tenni :((((
A tejcit, ami van, az cumisüvegből tudom csak neki adni.
De pótolni kell, mert nem tudok enni az antibiotikumtól, és nincs elég tejem sem :((( Majd ha vége lesz ennek, akkor talán ismét menni fog...
Jól szopizik, de azért nagyon fáj. Az éjszakák rövidek, de sokkal jobb itthon. Gyakorlatilag 4 napig nem aludtam, itthon éjszaka tudok kb 5-6 órát egy éjszaka kétórás menetekben. Már nem vagyok olyan fáradt két ilyen éjszaka után.
Most írt a csaj a teszveszen. Azt írta, hogy lezárja a licitet, ha úgy gondolom:) Hamarosan meg is kaphatom:)))
Sógornőmnek is vissza kellett mennie. Nem tudom mit csinálnak a dokik, de ez elég fura. Remélem nekem nem kell mégegyszer befeküdnöm miután megszültem.
Szia Lana!!
Épp most emlegettelek!!!és most olvastam a szüléstörténetedet is!!és megnéztem Hunor babát is!!
és nagyon gyönyörű baba!!!és...és....és...
További ajánlott fórumok: