2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Kivel mizu van?
Senki nem tűnt el???
Ági !Képzeld most ment el az új védőnőm, itt volt 2,5 órát úgy el beszélgettünk és ő is most mondta hogy nehogy vegyek majd valamit a cicire , a leges legjobb ha anyatejet teszek rá és hagyom rászáradni ez a legjobb gyulladáscsökkentő!
Nita !Szép nagy lány már Viki baba, kíváncsi vagyok nagyon mekkora lesz!El vagy keseredve a császár miatt?
"csak" egy kávéscsésze aljat!
tényleg Timi,nálatok végzett a köműves?és le is színeztek már?vagy az most nem lez?
Mit törtél össze?:-)
Kismanóval mi lehet? Hazaérhetett már a bögyörészésből? Kíváncsi lennék a beszámolójára, biztos, végigröhögtek az egészet, de remélem nem fektetik be idő elött, nem jó a kórházban.
Köszi :)
Na ezt még meg kell beszélnünk, hogy mikor tartsuk a névnapot... Mert van egy Hunor április végén is, és az talán nincs olyan közel a szülinapjához...
Teljesen kiment a fejemből :)
Jujjj tényleg, holnap Hunor-nap lesz :D
Köszi szépen :)
csajok! A naplómba leírtam a 2 évvel ezelőtti szüléstörténetem. Most először a 2 év alatt...
Mint tudjátok engem az lelkileg tacsra vágott és eddig nem nagyon beszéltem róla de most itt van/volt az ideje, hogy megszabaduljak tőle! Akit érdekel olvassa el.. én még nem olvastam át csak leírtam:)
Katt és Lana gyönyörűk a babák:-)
Hunor babának holnapra boldog névnapot:-)
Mostmár annak örülnék,hogyha kint nöne tovább,már helye sincs bent.De lehet addig beindul rendesen.
Tegnap irt Judy,természetes uton szült!!
Katt!
Van egy kenőcs is (pont ma vettem a patikában, 1700 Ft), Lansinoh a neve, ezt le sem kell mosni a bimbóról, bekaphatja a baba. (a Garmastannal ellentétben)
Katt nagyon tündéri baba!!!:)
Lana! Remélem hamar begyogyul a sebed!!
Hunor baba meg nagyon szép és tényleg olyan nyugodt babának látszik!!!:)