2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Katt, nekem is elvileg felszívódó varratom volt, de ami kívülre esik az szépen eltűnt, ami meg beljebb volt, abból pont tegnap esett ki egy nagy darab egészben.
Te jól megszenvedsz akkor vele.
Amúgy nekem 3-4. nap kezdett el nagyon feszíteni, amikorra a többieknek már kivették a nem felszívódót és megkönnyebbültek, úgyhogy nem tudom, hogy jobban jártunk-e ezzel.
Sziasztok! Tegnap egész este és éjszaka üvöltött Milán és 2 nappal ezelőtt szintén. 1 nyugisabb éjszakánk volt, bár 2 óránként akkor is evett. Ma próbálunk mi is valami hasfájás elleni cuccot, mert már sajnálom szegénykét. Az a baj, hogy meg-meg áll evés közben, meg előtte sokat sír a pelenkázásnál és aztán nem akar büfizni evés után. Csak nagyon ritkán. Én is abbahagytam ma a Laktoherb teát, nehogy attól legyen. És tegnap vettem be homeos bogyót, Urtica Urens, és nagyon durva. Reggelre bekeményedett mindkét mellem rendesen. Mondta is a gyerekdoki, hogy csak minden másnap használjam.
Nálunk megy a kaja a cumisüvegből is, mert a sárgaság miatt ő pótlást kapott, meg itthon is kellett neki folyadékot adnom. Így legalább apa is meg tudja etetni, ha nem leszek itthon.
Egy hasfájós éjszakán kapott a kórházban cumit a csecsemősöktől, mert egész éjszaka sírt és vinni kellett kezelésre. Ott tetszett neki, és már gondolkodtam rajta, hogy agyjak-e neki, mikor egész éjszaka üvölt, de lassan kezdi megtalálni az ujját és azt szopizza néha.
Sziasztok Anyukák!
Hát nem semmi éjszakánk volt, hajnal 4-kor kipattant Tekla szeme és nem sikerült normálisan visszaaltatni, nagyon éber volt, pár percenként felébresztette magát, még a tüsszentésére is megébredt, aztán a csuklásra... és így tovább. Szóval reggelig kínlódtunk, aztán de. ugyanígy folytatódott míg már annyira fáradt volt, hogy hisztis lett annyira hogy már a cici sem kellett :( Dél körül sikerült elaltatni :( nem tudom mi baja lehetett :((( de elég nehéz így mert nem nagyon aludtam, férjem is nagyon fáradt.
Na én megyek, Hunor megébredt, és beszélgetni akar :)
Sziasztok! :)
Hú, szép nagy már Beni baba! :))
A hasfájást leszámítva nincsen sok gond vele, már hízott 1 kg-t, most 3900 g! :D
Jaj ne is mond. A fürdetést és a pelusozást az elejétől kezdve végigüvölti. :S Van amikor a vízben nyugton van, de amikor elkezdem öltöztetni, üvölt, mintha nyúznám.
Elkezdtük hordani a terpeszbetétes bugyit, hát nekem nagyon durvának tűnik, ahogy szétterpeszti a lábát! Látszólag Hunort nem zavarja, úgyhogy annyira durva mégsem lehet akkor...
Itt még süt a nap, szerintem következő etetés után megyünk sétálni egyet :)
Tényleg:)
Hogy viselitek a vágás helyét? Nem szokott fájni?