2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
az jó nehéz,mert egy csomó mindenben rejtve is van tejtermék:-(
én csak tejet nem fogyasztok,de napi egy kefír,vagy tejberizs stb...lecsúszik.
Szia!
Nem mindennap van így mondjuk, tényleg elképzelhető, hogy több tej kell most neki (3 hós ugrás) és így több tej is termelődik.
A múlt héten volt az, hogy le kellett vinni az orvoshoz, - nem akart akkor viszont enni, hőemelkedése is volt - nagyon megijedtem, de hál istennek rendeződött és nagyon örülök, ha eszik.
Most már kevesebbszer kéri, talán 8-szor.
Van egy füzetem, abba írok mindent, még az alvásait is írom, így jobban látom, meg hogy mikor mennyi pisis, kakis pelusa van.
Kész statisztikát vezetek a gyerekről. :-) most még főleg, hogy anyatejes.
Elmegyek teázni.
Meg ledőlök kicsit. Nem alszom, csak vízszintesbe rakom magam.
Judy!
De édes ez a fotó Márkról! Elgondolkodott vajon? :-))
Luca tegnap 2 és óra múlva kérte a cicit, nekem meg el kellett ugranom itthonról, hát alig elmegyek, hív a férjem, hogy jöjjek vissza. :-(
De kibírt már 5 órát is nappal, éjjel meg 8-9-et is, bár mostanában inkább csak 7-et.
Sziasztok!
Nálunk is 3 óránként eszünk, de előfordul a 2 óra is.
Márk 2-3 óránként eszik, mostanság viszont elég sűrűn 2 óránként. Mondta a védőnő, hogy 3 hónapos növekedési ugrás, ugyanez várható 6 hósan is.
Pár napja napi 11-szer kérte a cicit. Mostanság kb. 8-szor.
De nem kaphat még cukrot, nem?
Lucánál ez nem gond. Napi 5 kaki is van, de 2 tuti.
Sziasztok!
Mi is ma jártunk védőnőnél, nálunk is szerencsére aranyos.
Reggel 8.40-re volt időpontunk, negyed 8-kor még aludt, úgyhogy ébreszteni kellett.
Éjjel egyébként felébredt 1-szer, majd fé 5-kor is kérte a cicit, persze most kivételesen úgy aludt volna még, de menni kellett.
Ki mikor megy a 3 hós oltásra?Í
Szerintem még lehet 3 óránként enni.
Barátnőm kisfia fél évesen 3 óránként eszik, na jó, az már nem normális.
Luca, ha friss levegőn van, kibírja a 4-5 órát is.
Babakocsi, autó.
Sziasztok!
Szandi!
:-DDDDDDDDD
Sziasztok!
Nem semmi éjszakánk volt :(
Fél11-kor aludt el, 4-kor kelt először, aztán 6-kor és azóta mindössze fél órát aludt :(
Nóri tegnap este elaltatta magát, 11 után már aludt, és reggel 8-kor kelt:-) Persze este benyomott 120 tápszert, az sokat segített:-) Most megint alszik, délelőtt egyre sűrűbben visszaalszik. De lehet ez az idő miatt van. Ma nem tudom hogy sétálunk, mert nagyon fúj a hideg szél:-(
A ma reggel különösen jól indult, mert kakilt:-) Nálunk pár hete ez jelentett problémát. Unokatesóm kislánya beteg, és az első jel a kakilás volt, a második babánál azt nézi folyton. Erre anyám is beparáztatott, és folyton azt nézem én is:-( Pedig ez a betegség rendkívűl ritka, főleg ilyen kicsi korban, alig van pár gyerek. Nóri elkezdett nem kakilni:-( 3 nap után kúppal kakil egy nagy adagot, ami először sűrűbb volt, krém szerű, most másik tápszert kap, utána meg nyálkásabb. De most hétfő este kakilt hőmérőzés után, és ma reggel megint, önállóan. Mondjuk most több a tápszer, lehet azért. A dokink katasztrófa, védőnönk nincs, így tök gáz volt. Az segített, aki a masszázst csinálja, nagyon aranyos néni. Ő mondta, hogy masszírozzam, és 3 nap után adjak neki cukros langyos kamillateát, és csak 5 nap után kúp. Ha pedig őt zavarja, akkor hőmérő, de egy hétig sem gond ha nem kakil. Persze tápszerrel ez kicsit más, de akkor is lehet ritkább.
Szia müz!
Már hiányoltunk!
mi 3 óránként eszünk, de van hogy 2 óra múlva kér enni. A baba igényeit kell nézni. Anyósom 1x mondta azt amikor 2 hetesek voltunk, hogy már 3 óránként kéne ennie. Nem hagytam magam. 2 óránként etettem. 1 hónaposan kezdett átállni a 3 órás etetésre.