2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom az altatás is téma volt. Milán régen szopi közben aludt el este. Ez még oké. De mostanság rázni kell a kis fenekét legalább 15-20 percig és már leszakad a hátam, hiszen több, mint 6 kiló. Ötletek, hogy szoktassam vmi másra? Nem akarom sírni hagyni, de ez sem jó.
Nekünk most kell menni csípőszűrésre, még nem jelentkeztem be.
A férjemnek ma Jánoshalmára kellett utaznia, 2 kollégával, ott kell kihallgatniuk valakit.
Másik megyében? Ezt nem értem.
Majd kifaggatom, ha hazajön.
Mi van Szandikám!
Beköszöntél, azt ennyi?! :-D
Nórika alszik?
Na, itt vagyok, csak beraktam egy mosást.
Luca megint alszik több, mint egy órája.
Édes lehetett!
Kerestem a képet a naplódban, de ezek szerint nincs fent.
Lorenda!
Azért tekintettel lehetnének a kisbabás anyukákra.
Nálunk úgy megy, hogy ha kisbaba van akkor őt előre engedjük, hogy gyorsabban végezzenek.
Most csak 1-et, legközelebb ismét 2-öt kap.
Vagyis 2-öt kapott a Rotával együtt.
Azért gáz, hogy ilyen sokat kell várni. Időpont nincs? Azért egy ilyen pici baba még nem érti meg, hogy most türelmesen várakozni kell.
Mi is voltunk, de nem oltáson, csak mérésen. Anna 4750gr és 59,5cm. 1cm-vel beelőztük Teklát. :-)
Képzeljétek! Most jöttünk meg az oltásról :(((
Majdnem 2 órát vártunk. Eleinte még mosolygott nem volt semmi baj, de amikor egyik baba elkezdett sírni ő is rázendített. Hiszti volt a javából, végül belealudt. Majd leszakadt a 2 karom annyi időn keresztül tartani. Aludt amikor végre bekerültünk, akor meg azért volt sírás :(((
Amúgy 5500g és 58.5cm.
Hulla fáradt vagyok :(
Most csomagoltuk be Lucával az ajándékokat.
Mindenkié megvan!
Luca az ágyon leste, hogy mit csinálok. Tetszett neki, ahogy a színes papírokkal zörgök, én meg magyaráztam közben, hogy mit csinálok. Csak nevetgélt. :-)