2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia!
Végre!
Hogy vagytok így apa nélkül?
Jaj, nekem szerencsére már minden megvan.
A nagypapámnak rendeltem itt a neten egy mágneses vállpántot, mert mindig fájnak az izületei, na az hétfőn érkezik, azt még becsomagolom, és kész.
A többit tegnap csomagoltam.
Van vagy 8 pakk.
Bettus!
Itt vagyok:))
Mindig egyedül vagyok fent.
Utáltok, vagy mi?
:-(
Annyian olvassátok ezt a Suttogót. Mi ez?
Azt hittem valami regény, de akkor ezek szerint a babákról szól?
Mi anyukámhoz megyünk Szenteste, aztán ha anyósom meghív (nem mindig szokott), akkor hozzá 25-én, és 26-án itthon leszünk, de anyum akkor is főz, és kapok abból, szóval se sütnöm, se főznöm nem kell, de azért kacsamellet fogok sütni párolt káposztával, és viszem át anyuhoz Szenteste. Ő töltött husit csinál és kirántja + 2 féle sütit.
Jön az unokatesója is Pestről, így leszünk 24-én este 6-an a Lucussal.
:-(
Pedig a túró rudit is imádom.
Borzasztó egyszerű, nem kell sütni, de kókuszosan is csinálhatod, akkor kakaópor van a tésztában és nem kávé, és a krémben is kókusz van.
Mindjárt leírom, csak visszaolvasok.
Köszi, de ez tényleg olyan, hogy valakinek ebben, másnak másban könnyebb. Lehet, hogy most leírtam és este már nem lesz így.
Nálunk az öltözés a mumus, de az nagyon, meg így az elindulás. Utána nincsen gond, de addig, van mikor folyik rólam a víz. :-)
Sziasztok!
Én is olvastam a Suttogót, nagyon jó szerintem is.
Mi este olyan 7 körül fürdettük, utána szopizott és elaludt. Mindig elalszik magától szerencsésen. Tegnap is így volt, azután eltelt 10 perc kb., hallom, hogy sír. Olyan furcsa volt, mert tényleg mindig elalszik ilyenkor. Bementem, mondtam, hogy itt vagyok, semmi baj és visszaaludt. De jó érzés volt. Este 8-tól aludt fél 3-ig, utána szopi, majd 3-tól aludt reggel fél 8-ig.
Most olyan 1 órától alszik.
Sajnos a séta kimarad nálunk is.
Azt úgy sajnálom, hogy nem 1 hét múlva lesz ilyen szép fehér minden, már olyan régen volt fehér karácsony.
Karácsonyi ajándékok sehol sem állnak, mondtam, hogy ugye gyerek mellől nehezebb kimozdulni, csak célirányosan tudok vásárolni, legalább ötleteket mondjanak, de senki nem mond semmit, nem tudom mi lesz így.
Alvás:
Este 8 körül van fürcsi nálunk, utána eszik és alvás. És ez azóta így van, mióta hazahoztuk a kórházból. Van, hogy elalszik büfi közben, de van, mikor úgy teszem le, hogy még nyitva van a szeme, villany le és csucsuka. Jó, volt hasfájásunk meg ilyenek, na olyankor aludt el kézben. Szerintem a szertartás a lényeg.
Napközben legtöbbet a játszószönyegen van, ha látom, hogy laposan pislog, kiságy és 2 percen belül alszik. Vagy néha nem, akkor beszélget a kukaccal. Ha viszont elalszik a játszószőnyegen vagy a hintában, akkor ott hagyom, úgysem alszik fél óránál többet napközben.
uhh...ismerős,nálunk ugyanez a helyzet:-((
na most elaludt,megyek én is sunyok!
Én most a felvesz-letesz módszert próbálgatom. Tegnap működött. Ma is már 1 órája alszik a kiságyban, eddig csak a hordozóban akart!
De akárhányszor leírom hogy milyen ügyes fiam van rögtön rácáfol!
ja,tilos hagyni,hogy sírjon.azt is írja,hogy mindig ugyanugy ugyanabban a sorrendben történjen minden,hogy tudja,hogy most jön az alvás...na ezzel próbálkozunk mi most.
meg amit Ági írt,hogyha sír,meg kell nyugtatni,de utána ujból le kell tenni.
Addig Ok,aztán onnan hogyan tovább?
Most én azt csinálom(illetve próbálom)hogy beviszem a szobába,ahol a kiságy van,lesötétítek,hogy tudja,hogy most következik az alvás,éneklek egy picit,aztán elcsendesedek,aztán már csak lökködöm a pihiszékben.