2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Mi mióta hazahoztuk mindíg törekszünk arra, hogy érje vmilyen inger. De hát úgy néz ki nem ezen múlik mikor kezd el mozogni.
Pedig eszem az omega3-at is. NA mindegy. Várok türelmesen.
ma megyünk szurira délután..pont ma 4 hós Bercel.
Bettus, mi is lassan hízunk, ne aggódj, szerintem 5700 gr körül lehet, de majd ma megmérik.
Zizooo!
Nagyon ügyes a lánykád!
Egyébkén, ha Mátét hasra rakom, és a talpához rakom a kezem akkor ő is halad előre:)
Nekünk a kezdő mozdulatok hiányoznak.
N latod, nem csak kg szamit, Bibor azert nehezebb mert 6 cm-el hosszabb is, szoval szerintem semmi baj Lucaval!
Van olyan gyerek, aki nem szol, haa em eleg mar neki tejcsi.
Nekem ami egyszer segitett, es rengeteg tejem lett, h 2 orankent megfejtem min2 cicit.
Most mar ez sem segitett...
Minden nap eszek 2-3-szor, ebből 1-2 étkezés meleg kaja.
Mondjuk van, hogy délután 2-kor eszem először, az is igaz.
A lányt alaudt a játzószőnyegen. Ez már szertartás nálunk (5 hete van játszószőnyege), azelőtt simán az ágyon aludt el, szóval már legalább 2 és fél hónapja mindig így megy, hogy reggeli szopi (mindegy, hogy 8-kor van-e vagy 11-kor), utána alvás. És Ő elaltatja magát.
Én meg manikűrözök közben, 1-kor indulunk a munkahelyemre.
Akkor nem sokra mész te sem a védőnővel:(
Bettus!
Szerintem figyelj arra, hogy egyél rendesen, és akkor szerintem Luca is jobban fog hízni.
Erre szokta anyukam mondani, ha a gyerek nem konyv amit lapozgatni lehet :)
Nem minden gyerek hizik egyforman.
Meg az enyem 69 cm! Tehat hosszu is nagyon, szoval nem feltetlenul kell Lucank is 7es fel kilonak lennie. :)Tenyeg hany cm?
Na megyek, ebred a lany!
Nekünk tuti nem lesz meg fél éves korra a duplázás. Az ugye másfél kilót jelentene 2 hónap alatt.
Még 1 kg se lesz meg szerintem.
Jesszus! Mi 2 kilóval kevesebbek vagyunk! Igaz 2 héttel fiatalabbak is, de akkor is.
Most már tényleg kezdek megijedni, hogy valami baj van nálunk.
Igen, én. Nekünk az volt a ROSSZ.
eZ ÉRDEKES.
Caps lock...
Tényleg nagy baba:)
Éppen mondtam anyósomnak, hogy Vera fél évesen már kúszott.
Persze Máténak még van egy kis ideje addig, de gyorsan telik az idő.
Sziasztok!
Luca is kelt egyszer enni (már szokott jó pár napja), de még nyöszörgött is egyszer a cumiért, úgyhogy én is kétszer keltem.
Mindenki ezt mondja! :) Hat igen a lanyok! :D
Bibor nagyon ugyes es eros baba. Hamar fejlodik.
Es jo hosszu gyerek, keddden mertek es 7400gr es 69 cm! Mar a 6-9 hos ruhakat hordja.