2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szerintem nem gáz, hogy 3 óránként eszik. Nincs erre szabály. Lehet hogy ő inkább többször szeret keveset enni, elvileg ez a jó. Annám meg kevésszer, de sokat.
Cukor: az elején raktam bele picit úgy, hogy a cukrot is átfőztem a teafilterrel (védőnő mondta, hogy valamiért jobb így, de már nem emlékszem). Aztán fokozatosan elhagytam a cukrot, mert úgy is megitta.
Ha betöltötte a 4 hónapot, akkor adhatsz neki Hipp teát is. Mi most vettünk málnásat, isteni. Minden nélkül nekem ízlik. A Lány viszont jelenleg semmit nem iszik, csak tápszert.
Szia!
Elhiszem, hogy kivagy. Anna sem evett ma jól, de este bepótolta. Meg aludni sem sokat aludt. De nem volt azért túlságosan nyűgi.
Menj gyorsan pihizni. :-)
Ismerős. :-)
Én is elköszöntem már vagy 40 perce.
Á, én tuti nem adok neki cukrot 1 éves koráig. Minek? Ő nem tudja, hogy cukorral jobb a tea, mert nincs összehasonlítási alapja.
Még nem kell 3 óránál tovább bírnia. Luca bírná, csak nekünk nem lehet. :-(
1. szemcsepp: a Tobrex a nyerő. Neomycint használtunk de semmi eredménye. Nekünk is könnycsatorna elzáródásunk volt (így született) A Mária utcába jártunk fel Vámos drnőhöz. Ki hova járt a kicsi szemével?
2. a 4 hónapos (holnap tölti:DDD) fiam napközben 3 óránként kéri a kajcsit még mindig. Ez normális? Nem kellene már több időnek eltelnie? Illetve ti a kamillateába vagy bármilyen teába tesztek cukrot? Én az elején nem tettem (úgy is elfogadta a kicsikém, de csak ezt másikat nem) gyorsan át is szaladt rajta mármint nem volt pocakkitöltő hatása. A drnő mondta hogy tegyek 1 kanálka cukrot a 3 dlhez. Azóta így isszuk.
Olyan is volt nem egyszer, hogy csak délelőtt tele lett 5 oldal. :-)
Szegény. :-( Gyorsan feküdj le aludni.
Luca ma egész nap csak vigyorgott Bent a munkahelyemen is a csajokra.
Este 7 körül sírt csak 10 percet.
De neki is vannak nyügisebb napjai.
Megnyomtam és még jött belőle.
Na, mindegy, majd kipróbálom.
Latod lehet ezert nem hizik olyan utemben, en a helyedben 2 mellbol szoptatnek. Attol is no a mennyiseg, es az augusztusi babas klubban az egyik lany uganigy jart, es elkezdte mind2 mellbol etetni, es mindjart hizni kezdett.
Lehet azert vigyorog, mert mar ures. Hamar le tudjak am szippantani!
8 percet szopizott csak. Hiába tuszkolom a szájába, csak vigyorog.
Büfizett egy nagyot és most itt dumál a vállamon. Nem igaz ez a csaj. Most akkor jól lakott? Tegyem át másik cicire mellből szoktam szoptatni amúgy.
Naná!
Meg is ismeri. Midig megnyugszik rá.
Hat nekem akkor nem volt meg ilyen CD-m, azota vettuk.
De akkor meg kellene ismernie nem a szamot, ha jatszod neki?
Luca is imádja a babazenét. :-)
Sokat hallgatjuk mi is az Álomszép zene... cd-t.
Hát, akkor nem csodálkoznék, ha elapadna... :-(
Jó éjt csajok!
Hat mar 1 oraja probaljuk elaltatni, de mint akit elvenen nyuznak eddig ugy orditott. Ilyenkor mentunk a multkor az ugyeletre. De most mar nem adtuk fol. Bevetettuk a babazene CD-r, most apja simizi, dajkalja, elhallgatott, remelem el is alszik.
Nem tudom mi volt ma. De jo h vege ennek a napnak.