2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
De jól hangzik, kár, hogy mégse.
Elvileg az üveges, ha nincs megbontva, nem lesz baja. Ha saját készítésű, akkor kell a hűtőtáska.
Erről nem szabadna beszélnem, de rendőrségi felvonulás lesz a hétvégén Pesten, és úgy volt, hogy Zoli is megy a kollégákkal, és akkor mi is mentünk volna vele (a cégemnek a központja ott van Pesten, ott aludtunk volna egyet a céges szálláson, és egy ízben elmentünk volna az Állatkertbe is.
De az előbb telefonált, hogy mégsem mennek.
Azért az Állatkertbe mindenképpen megyünk majd.
Kicsit félek a vasárnaptól.
Keltenem kell Lucát legkésőbb 8-kor, de inkább előbb.
4 óra utazás, lehet, hogy dögmeleg lesz (nincs az autóban légkondink). Szerintem tiszta nyügi lesz a csaj egész nap.
Na, majd meglátjuk.
Vera, Anett! A bébiétel nem romlik meg az úton? Visztek hűtőtáskát?
Hali!
Remélem! :-)
Szia!
Együttérzek. Tekla éjjel 2-kor kelt, szint 4-ig fenn voltunk, neki a foga fájt, nekem a mellem :((( Kijött az aranyerem :(((
Jó reggelt!
Szar éjszakám volt:-( Az éjjel közepén,rámjött az allergia:-( Kimentem aludni,egy órát hánykolódtam,aztán meg arra keltem,hogy fázok,aztán visszamentem:-(
Nóri is többször felsírt az éjjel.
ma nem leszek,áramszünet lesz.
Apa ma engedte lejjebb a kiságyat.
Meg is van az eredménye. Sír a lány, kikéredzkedik, és nem akar aludni. Nem ismerné fel? :-(
Ez jó! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Bettus! Nem, nem írtam el: az én fiam képes 400 ml teával jóllakni s anyát az őrületbe kergetni :D Természetesen nem egyszerre issza meg, szépen fokozatosan. Mindig azt veszem észre hogy már megint csinálhatok új teát mert elfogyott. Na most lépek aludni, majd holnap jövök. Pussz
Sziasztok!
Ma nagyon sokat járkáltunk, fürdésre értünk haza.
Jó napunk volt amúgy :)))
Sajnálom a kicsi Olit :( remélem hamarosan rendbejön.
Gratula a fogacskákhoz!!!
Katapanka nagyon szépen fejlődtök!!!
Naptej: Dm-eset vettünk 50+, 1990 ft volt 100ml.
Sziasztok!
Gratulálok az ügyes babáknak!
Bocsi hogy ritkulok de a nagymamámmal probléma van.Én telefonálgatok mindenhova......stb..
Máté szombaton integetett először puszit is gyakoroljuk.
Ma vettem megint próba tápot kb 60ml ivott meg belőle :) haladunk.Kiságya lejjebb is engedtük állás nagyon megy már...
Mázlista! Különben kapott volna a fejére, mi?
Elmesélek valamit. Csak úgy négyszemközt... :-D
Karácsony előtt írtam a bevásárlólistát a férjemnek, hogy mi kell. És írtam, hogy 1 van cukor. Jön haza, kérdezem, hol a vaníliás cukor a sütibe? Azt mondja, azt nem írtam fel. Mondom dehogynem! Mutatom neki a papíron, mire Ő: hát cukrot nem vett, mert odaírtam, hogy van cukor.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Tk jót röhögtünk. :-DDDDDDD
Gratulálok a fogacskához!
Jó, hogy megkérdezted a cseresznyét, akkor mi is megkóstoljuk!
Sziasztok!
Paraffinolaj??? Én néha cseppentek a fürdővízbe babaolajat, de már csak nagyon ritkán, dm-es mandulaolajos-E-vitaminos (és rá van írva, hogy konzerválószer, színezék, stb.. paraffinolaj-mentes!) Fürdetőben (sampon is egyben) ilyen natúr körömvirágost használunk, testápolóban is (mülleres- olyan, mint a weleda összetételileg, csak valamivel olcsóbb)De testápolózni is hetente max kétszer szoktam.
Naptejet Vichy baby-t, 50 faktoros és ez tök jó, mert bár krém (pumpás), simán el lehet kenni, mint egy testápolót...én is útálom azt, amit nem lehet fél óra alatt sem elkenni, olyan "sűrű".
A 400 ml tea 40 ml akart lenni?
Jó kis alvókája volt Márknak szombaton. :-)
1 hó alatt 700g? Luca az elmúlt hónapban 100at hízott, de azelőtti hónapban meghízta a fél kilót.
Azt hiszem, ennyi idősen átlagban 350-400g között kell híznia a babáknak, úgyhogy Ti túl is teljesítettétek. :-)
Jó Nektek, Lucának nem ízlett a spenót. Pedig tettem bele fokhagymát is. Többen javasoltátok, hogy próbáljam ki banánnal.
Én Babés naptejet akartam venni (abból van samponunk, és testápolónk is, bár testápolót csak 2 hete használunk, előtte csak paraffinolajoztam néha Lucát), de a patikus rábeszélt a Biodermára, amit szintén lehet pici babáknak is használni.
Nagggggyon drága, csakúgy mint a Babés. 6000 Ft! :-(
Én 50 faktorost vettem, de szerintem elég a 40 is. Ha a Biodermát választod, akkor egy jó tanács. Ne a krémet vedd, mert olyan fehér lesz tőle a gyerek, hogy csak na. Ha víz éri, még jobban kifehéredik. Lehet, hogy azért képez ilyen bevonatot, mert ez is a védelmet szolgálja, de szörnyen néz ki. Mondjuk egy strandon még elmegy, de a mindennapi sétánál elég gáz, legalábbis nekem, így visszacserélte a patikus (anyukám barátnője, csak azért) egy sprayre (ugyanebből a márkából), az is 50 faktoros (200 ml-es), és az nem képez ilyen fehér bevonatot. Szépen el lehet kenni.
sziasztok!
az előbb tízórai közben vettem észre, hogy áttörte az ínyét a 2. fogacska:-DD
egyébként nem sok gyümit evett, mindegy, majd du.
megkérdeztem a védőnőt, mehet a cseresznye, nyersen héjastól trmixolva.
Sziasztok! Jó reggelt!
Ne haragudjatok, hogy nem voltam mostanában de néha örülök, ha végig tudlak olvasni benneteket, meg megírni a naplóm.
Összességében véve jól vagyunk, bár Olit sajnos nagyon megviselik ezek a hirtelen viharos esők, vasárnap kb annyira üvöltött az eső előtt,mint akinek a csontját törik éppen,még a cicin sem nyugodott meg :( És ezt minden eső előtt megcsinálja :(( Ja és tegnap meg epilepsziás rohamokat produkált délután miután végeztünk a korai fejlesztőben és utána később itthon is :( Szóval ma telefon Deb-be, hogy mi legyen. Remélem elég ha megemelik neki a gyógyszerét! Ezeket leszámítva nagyon jó kisfiú, ügyesen kúszik, bár a fejecskéjét nem mindig emeli hozzá :) De nagyon kitartóan próbálkozik.Hétfőn megdicsérte a gyógytornász is, hogy milyen kis ügyi:) Ja és megvan a látásfejlesztő dvd is, már tegnap nézegettük is, igaz nem nagyon érdekelte, de majdcsak belejön. A nagy melegekben nem nagyon akaródzik neki enni a kanalas kajcsikat csak a cici a mindene :)
Viki! Az áprilisi baba patika újságban téma az asztma, nem tudom olvastad-e, lehet, hogy érdemes lenne ( én nem olvastam csak láttam, hogy téma benne). Doninak meg gyógypuszi és persze minden babácskának, akinek szüksége van rá :)
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szuper éjszakánk volt, Tekla este 10-től aludt reggel 8-ig, semmi sírás!!! :))))
Végre én is aludtam, egyszer sem ébredtem meg és éjjel végre nem fájt a mellem.
Nemsokára elmegyünk itthonról, csak este leszünk.