2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Jó estét mindenkinek! Boldog hófordulót minden kedves babának! Remélem mindenkinél jól telt az első gyermeknap! Nálunk remek idő volt hál istennek! Márk egyre többször feláll. Már csak úgy jó neki. :DD Bármilyen testhelyzetből felül majd feláll ha bele tud kapaszkodni valamibe :D Rám a frász jön mikor kópésan közelít az üvegasztalhoz vagy hasonló "megfelelő" tárgyhoz. Szerintem teszteli mennyire figyelek :DDD De kitartó egy gyermek: ha 8x rakom odébb akkor min. még 1x próbálkozik :DDD Már a kiságyában is feláll úgyhogy teljesen leraktuk neki a rácsot. Ettől lejjebb már nem megy. Az tuti hogy így már nem tud kiesni de az is hogy én sérvet kapok mire kihalászom a lurkót főleg ha ki van tekeredve :DDDDD Na ennyit rólunk. A beteg babáknak megy a gyógypuszi! Jó éjt, holnap jövök. Pusszantás
És képzeljétek! Ma este Doni úgy szopizott és úgy alukált el az ölemben, mintha semmi baja nem lenne!!!!!!! Húúúúú, remélem gyógyulgat.
Eladtam a babakocsit, amit nemrég vettem.:( Rossz emlékek fűznek nagyon hozzá, Doni mindig förtelmesen köhögött benne. Az utóbbi időben folyton az járt az eszemben, hátha valami anyag vagy mittudomén ingerli én meg itt szenvesztem, úgyhogy inkább eladtuk. Már vettünk is helyette ma késő délután egy másikat.
Húha! Végre megérkezett az első fogacska, gratulálok! :)
Nekem ma délután óta görcsöl a hasam. Hamarosan jön a mikulás?
Szia Bettus!
Én is megörültem:))
Sziasztok!
Máténak boldog hófordulót!
Képzeljétek az én kicsi fiamnak kibújt alul az első fogacskája:)))
Máté baba, boldog hófordulót! :)
Elvittem a gyereket orvoshoz és haza is hoztam. :(
3tól van rendelés és 3/4 3kor már a 11-ikek voltunk, mert helyettesítés van. Szívás! :(
A gyereknek meg fél 2kor kellett volna aludnia, majd ennie, csak nem akart, így legalább egy órás várakozást biztos nem bírt volna ki. Megpróbálkozunk még 6 előtt. Csak nem hajítanak ki.
Sziasztok!
gratula a fogakhoz ,jobbulást a betegeknek :)
Lorenda Viki Bettus köszönöm hogy gondoltatok ránk
Hajni!
Máténak boldog 8. hónapot!
Biztos jól fogják magukat érezni.
Hello!
Luca az előbb felkapaszkodott hasról (a kúszásból), először térdre, majd felállt. :-))
Olyan kis ügyes.
Na de mibe kapaszkodott?!
Hát a tv állvány (3 szintes) tetején virágok cserépben, középen a tv, alul a videó, meg a dvd lejátszó. Hát persze, hogy abba ( a dvd-be). Majdnem lerántotta. Persze magára nem tudta volna rántani, csak eltolja, ahogy támaszkodik rajta. Itt voltam mellette.
De olyan kis aranyos volt, úgy igyekezett. :-)
Boldog hófordulót drága Máté!
Jó reggelt!
Hajni boldog hófordulót Máténak!!!!!
Sziasztok!
Kijött 2 fogunk 2 hét alatt és jön a 3., közben Milán beteg sajnos. Ettől eltekintve jól vagyunk és ugyanolyan aktív.
Utólag is boldog gyermeknapot mindenkinek.
Nagy lurkóink mennek ma kirándulni az oviscsoporttal Miskolcra a Vadasparkba! Szép napjuk lesz remélem, itt már süt a nap.:)Nem tudom, mikor jönnek haza, valamikor délután, hideg ebédet visznek az óvónénik magukkal.
Jó reggelt!
Doni mintha egy kicsit kevesebbet köhögne, úgy veszem észre legalábbis......de még mindig nagyon csúnyán.
Sziasztok! Nemrég értünk haza, csak beköszönök és boldog gyereknapot kívánok minden babának!
Boldog gyermeknapot minden gyerkőcnek!
Hazaérkeztünk 5 órára, végül a Kékesen voltunk. A hisztiket leszámítva nagyon jó nap volt.:)
Szép jó reggelt mindenkinek! :) Ma megyünk valahová megint a lurkókkal. Vagy moziba Doncsi nélkül ugye, vagy lehet inkább fel a Kékestetőre, mert az mindenkinek jó!
Ez a Ti napotok, gyerekek! Boldog gyereknapot! :)
Sziasztok Lányok!
Tegnap megjöttünk mamáéktól. Nagyon jól telt, Fanni nagyon élvezte az új környezetet. Írni nem tudtam se ide se a naplómba, mert rosszalkodott a számítógép, beléptem, de még olvasni sem tudtam. Most igyekszem bepótolni az elmaradást. Puszi mindenkinek!
Zsong a fejem a lurkóktól.:( Már megint felordibálták az örökös veszekedésükkel Donátot...
Azt mondta egyébként a doki, hogy jó esetben tényleg pár hónap, és el is tűnt az egész baj.:)
Biztos kinövik! :) Szerintem tuti!
További ajánlott fórumok: