2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok lányok jó reggelt mindenkinek!
Most értem haza a védőnőtől ,meg vérvételen voltam !Bettus nálam is ez a helyzet mint nálatok ezért én már nem is kérezkedek előre mert leugatják az ember haját!Én meg nem viselem el ha bunkók az emberek ok nélkül és hát hogy néz ki ha egy kismama verekszik!:)De az egyik csaj maga elé tolt,azt mondta húzzak befelé!Bementem így hát!Halottam hogy kint mormognak ,a csajszli meg jól kiosztotta őket mekorra bunkó parasztok hogy semmibe nézik hogy egy kismama vár itt!Rendi volt nagyon!
A héten megyünk ultrahangra csütörtökön vagy pénteken!
Ügyi voltál!Tojjál rájuk!!
nagyon kivi leszek az eredményedre!!!
Megyek bevásárálolni. Nem tudom mit főzzek.-(
Nemsokára még jövök.
Szia Bettus!
Ne törődj velük, még ez mindig jobb, mintha ott kellene ülnöd és összeszednél tőlük még mindenféle betegséget.
Megkérdezte egy nő, hogy miért akarok előremenni, talán rosszul vagyok? De azt a hangnemet itt nem lehet leírni.
És miket pletykált a sorban egy férfi és egy nő rólam! Úgy csináltam, mint aki nem hallja.
Szia Bettus!
Engem is nagyon fel tudnak húzni! Főleg amikor majdnem fellöknek. Hát olyankor én sem kímélem őket szavakkal!
JÓ REGGELT!
20 perce értem be a melóhelyre a vérvételről.
Odamentem 7-re és előrekéretőztem, hát ne tudjátok meg mit kaptam, azt senkinek nem kívánom. Azt a stílust ott attól a sok öregtől!
Na, mindegy. Holnapra lesz eredmény, hogy mi lehetett a lábammal.
Én a fürdő takarításához is ecetet használok! Csilli- villi minden! És olcsó is.
Szia Olgi!
De jó volt neked! Úszkálni!-)
Szia mammmi!
Hogy vagytok?
Köszönöm szépen :) Láttam 200ezerért is,nem semmi milyen árak vannak :D Lehet az már mesét is mond vagy magátol megy?:)
Akkor jövöhónapban elkezdödik a bevásárlás :)
Huu... én tegnap nagyon élveztem a nézelödést :D
Szia Olgi!
Azt mondják nagyon jó a Dm-es.még én sem használtam.Meglessük mivan ráirva aztán kiprobáljuk:)
Én is jövöhéten megyek dokihoz de nem biztos,hogy csinál uh-t :(
Én is kiváncsi vagyok mennyit nöt a babánk :D
Akkor szuper volt a hétvégétek :) Jo lenne uszikálni egy kicsit,ugyis fáj a hátam :(
Sziasztok!
Nita nagyon szuper kocsit vettetek! Nagyon tetszik!-)
Mi 1 táska kisruhát kaptunk, meg 2 új van.
Lesz még vásárolnivaló bőven. Jövőhónapban elkezdem.
Szia Szandi!!
Hát igen,sajna ma már nem merek vissza feküdni mert akkor szédülök csak igazán :(
Egyre jobban kezdem megszokni a szinét :) Imádom a narancssárgát,de hirtelen sok volt :D Örülök,hogy jónak találod :)
Volt egy másik Top rieder Bs05,de itt az nagyon drága volt :(( szinte ugyan azokat tudja!
Sokan használják az ecetet öblitéshez,söt mostanában a fodrászom is azt használ :D
Látom mosószer a téma, nem tudom volt-e róla szó, de a Persil Sensitive is jó. 2 éve voltam allergiával kórházban. Mai napig nem tudják, hogy mire voltam allergiás, de mivel új mosószert vettünk előtte, ezért keresnem kellett egy allrgológiailag teszteltet és mindent újra mosni. Hát ez volt az egyetlen, amit találtam a polcokon, pedig bementem egy nagyáruházba és mindegyik hátulját végigolvastam.:)
De a dm-ben nem jártam:) Biztos az is jó.
Szia nita!!!!!Tényleg te mindig későnkelő vagy!!!
Fekve is szédülsz??
Jó reggelt!
Micsoda pocsék idő!!
Ági,kislányodnak jobbulást,csak nehogy te is elkapd!Ilyenkor mi a teendő?
és kitartást szerdára!!!
nita megnéztem a babakocsit,jó!!hál istennek sikerült egyből a vétel...nem ugy mint a papucs...
én csak bodyból fogok tiszta újakat ráadni,a többi lehet simán használt.ugyanazt a mososzert fogom használni amivel most is mosok.vagy még a mosódión gondolkodom,még eldöntöm...öblítő helyett ecetet fogok használni!
Jó reggelt Lányok!!
Még ilyen ugysem volt,hogy én legyek az elsö :D
Megint nem tudok aludni,igaz már 1 hete de most már a másik oldalon is jött a szédülés :( Megmértem a vérnyomásom és 113/72 volt :( Ezt az idödt én nem birom!
Én is ugy hallottam,hogy a Dm-es mosópor nagyon jó pici babáknak!
Ti hogy aludtatok?? Ki megy a héten uh-ra?
A babaruhákat mindenképpen újramosom.
Ma kaptam nagyon nagyon sok rucit, és ezek csak az első 3 hónapra, mert a többit majd később adja a barátnőm.
Én kifejezetten baba mosóport fogok venni a DM-ben, olcsóbb is és allergia ellen teszteltek.
Igen kicsivel erösebb élöben. De a célnak megfelel :) És van rá 2 év garancia.
Jó éjt!! Mostmár tényleg megyek.puszi