2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Rebi!
Reggel felkeltem, és rá 1 órára megint elaludtam. Szerintem egész nap tudnék aludni. Egyszerűen nem tudtam ki kelni az ágyból. Annyira álmosnak éreztem magam.
Szia Judy!
Sógornőm már jól van, de a szoptatás még nem megy neki, mert kevés a teje. De én is így kezdtem, és végülis beindult. Még nincs 1 hónapos a baba szóval nincs lemaradva.
Nekem a vasam 107 volt. Most utoljára ennyit mutatott a labor.
Már tényleg jó lenne ha törénne vmi jó is, mert ez nem állapot. Nagyon szeretne már apa is kimenni.
Ági örülök hogy megint vagy!!remélem párodnak összejön a meló!!
Amugy azt olvastam,hogy a kismamáknál előfordul a vége felé hogy rájuk jön a takaríthatnék és a rendrakási mánia,az író ezt fészekrakásnak hívta és természetes ez már ilyenkor!!Ugyhogy te már rakod a fészket:-DDD
Nita!mi val színű kókusz matracot fogunk venni.
és van egy rossz hírem számodra:az egyik kismami barátnőmet is diétára fogták és a dinnye tiltólistára került mert nagy a cukortartalma:-((
Én is simán elmennék Szandi!:)
Mammi csini a ruci:))
Judy én is szedem a maltofert,nekem tökre ízlik:-))De nekem hasmenésem van tőle!!!és biztos ettől mert próbábol 2 napig nem szedtem és akkor helyreállt a székletem.nagyon érdekes!!ja és már régóta szedem mégis a második vérképem is ugyanolyan lett azaz vashiányt mutat:-S
én szotam este is enni csak arra figyelek hogy ilyenkor már nem eszem nehezet csak pl.egy kefírt zsömivel.
Jó reggelt Kismamik!
Tegnap kaptunk anyóstól kisruhákat!-) Tettem fel képet a kedvencünkről!-))
Ok:-)
Nincs még mára tervben semmi:-(
Főznöm nem kell,csak egy kis porszívózás,felsöprés.
Hát ja:(
Amugy fözök husilevest,és gombás husit.Délután meg párom nekiáll a babaszoba festésnek.
Ti mit csináltok?
Várom a képet,ari vagy:)De azért majd komplettet is csinálj ha meglesz az ágy:)
Ugy akartam,ha majd egyben lesz már minden bútor,a kiságygyal együtt mert csak ugy mutat.de a kedvedért megpróbálom:-)
Nem csodálom hogy rossz a kedved:-( még egy kis nátha is ugy el tudja rontani az ember hangulatát:-(
Mit csináltok ma?
Sziasztok lányok!
Képzeljétek, már megint fennvan a hoxán ez a rob, most laszlo 2010 néven, még jelet is küldött!:-( Nekem is írta hogy szép a pocakom, így most leveszem a képet, és írtam neki "hagyj békén seggfej". Nem hiszem el, hogy ezt a perverz állatott nem lehet valahogy kitiltani!!!!
Nem tudsz rola képet felrakni?
Nátha még nincs csak a torkom fáj,meg a hangulatom pocsék.
Szia Judy.Nektek is nagyon szép a babakocsitok!
Jó reggelt!
olyan jó,végre ma csak 6-kor ébredtem,és még utána 7-9-ig vissza is tudtam alukálni:-))
Szia Rebi!:-( STODAL szirup,sós vizes gargalizálás.Nátha van?
Ezt a szettet a Csinibaba használtboltba vettük,újonnan kb 12000,így 6000 volt.És ha most elmész,van ugyanilyen fiús is!!!meg kék is,de azt nem tudom milyen mert eleve ki sem bontattam vele!!
Sziasztok!
Láttam Rebi az új babakocsit, nagyon szuper, mi is ezt vettük meg elsőre, most bent van a babaszobában.
Szóval jól jártatok vele, ára is jó volt...
Kismanó sok sikert a vizsgádhoz!!!!!!!
Bettus kérdeztél a vastabiról. Szétrágtam én az elején, de nem esett úgy jól, akkor olvastam rajta, hogy lehet lenyelni egyben is, azóta így szedem.
Mondjuk hiába szedem nem sokat változott a hgb szintje.
120-tól jó, nekem 116 volt, ezért kellett szedni, azóta is annyi, de nagyon sok kismamának alacsonyabb ilyenkor.
Üdv újra Ági, párodnak sok sikert a munkához.
Sógornőd hogy van?
Csajok fáj a torkom:((
Vkinek ötlet hogy mit csináljak vele?
Sziasztok.Köszönöm mindenkinek a babakocsi dicséretet:)
Szandi örülök,hogy minden ok.
Hol vettétek az ágyneműt és milyet Nórinak?