2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
értem
sokat dolgoztál ma?
Szia Cupak!
Szi Írisz!Információs vagyok a Praktikerbe!
szia Betti
puszi
Nem hasi volt mindkettő.
A név még nincs eldöntve de már van 3-4 tipp.
De ha lány lenne az már tuti meg van.
Most mennem kell.
Jó éjt nektek! Szép álmokat!
szia Anita:))
hogy vagy?
te mit dolgozol?
értem
hüvelyi uh volt?
neveken gondolkoztatok már?
mi kicsit változtattunk, a Boldizsár a 2. neve lesz
persze csak ha fiú
de tuti:))
Szia!
Napközben is hánytál még?
Sziasztok!Végre letelt a melo :)
Hogy vagytok kismamák?
édes, hogy várja
de nektek fiú lesz a második?
tudjátok már?
igen, megyünk Sopronba, második nászút:))
nagyon várom
az első Lillafüred volt, Miskolcon is voltunk természetesen:))
Várja! Mindennap többször beszél róla és mindenhez köti. Ma azt mondta, hogy majd megtanítjuk mosogatni és főzni is hisz apa is fiú és ő is mindent tud.
De tudom, hogy a szíve mélyén még reménykedik, hogy lány lesz.
Ezt a szomszédok is mondták, mert már mindenkinek elmondta, hogy fiú lesz.
Olvastam, hogy mentek októberbe pihenni. Tök jó. Legalább kipihened magad.
igen, pont elkerültük egymást.
Klió várja a kistesót?
Most jöttünk fel a játszóról vacsizunk és már csak a mese olvasás van hátra és alszunk.
Mi nagyon korán lefekszünk max 21-kor nálunk lámpa oltás a férjem szokott még egy kicsit gépezni max 22-ig.
Láttam voltál valamelyik este fent de mi már akkor meséltünk.
hát most már tuti így marad
én határozottan jobban vagyok, nem vagyok fáradékony, a rosszullétek teljesen elmúltak:((
hát lehet pár napot ráhúzok, de szigorúan csak pár napot, elvileg csütörtökig dolgoztam volna.
de lehet addig is fogok
kialakul a héten.
lányod?
Még 1 hetet kell dolgoznod?
Nekem váltakozóak az éjszakáim napközben egyre jobban vagyok remélem ez így is marad.
szia Betti:))
jól vagyok, köszönöm
s te?
azért vagyok keveset, mert mint írtam a naplómban betanítom az utódomat és nincs ám hoxázás munkaidőben....
Szia Íriszke!
Mi újság? Rég hallottam rólad? Hogy érzed magad?
sziasztok kismamák!
hogy vagytok?
van valaki?
Van itt egy nagyon érdekes kis felvétel a baba méhen belüli mozgásáról, ahogy kívülrôl látszik:
Persze ez majd csak késôbb lesz ilyen nálunk...de nem semmi...uhhhhh
uhhh, szegény, még mindig hányás?
Hát igen, a szombati bulik után ez emberek nyilván arra gondolnak, hogy aki az utcán hányja el magát vasárnap reggel, az tuti részeg.
Micsoda elôítéletek..pedig ha tudnák, hogy kisbabát vársz, mindjárt máshogy állnának hozzá a dologhoz.
Így meg gondolom, csak megvetô pillantásokat kaptál, mi? :(
Sziasztok Kismamik, jó reggelt mindenkinek!(Vagyis nektek már inkább szép délutánt.)
Nemrég keltünk, hajnal 5-re értünk haza a lagziból. Nagyon jól éreztem magam, persze a végére már hulla voltam.
Azért fura volt ennyi részeg embert látni, én meg full józan..
Sokat táncoltunk, most fáj egy kicsit derekam, ma full pihenés a program.
Ti mit csináltok?
Nektek is jó reggelt!
Hát az én napom sem indult jobban. Ma is dolgozom, a munkahelyem felé az összes fát körbehánytam, az emberek meg úgy néztek rám, mint valami részegre.
Aggódom is, mert ma szurkál a hasam. Van egy keskeny hematómám a 6. hét óta. Bár az orvos azt mondta, ne aggódjak, mivel nem vérzik, nem is barnázok, majd felszívódik és a babát nem fenyegeti, engem mégis bosszant.
Jó reggelt kismamák!
Hogy aludtatok? Én ma éjszaka is fel voltam 2 órát. Reggel pedig fejfájással keltem. Szörnyű ez a reggel!
Jó estét Kismamik:)
Tegnap voltam védőnőnél, nem volt semmi extra. Kikértem a véleményét, hogy ki fogadjak dokimnak, mert még eddig SZTK-ban voltam kétszer.
A védőnő mérései szerint fogytam egy kilót, mondjuk nem csodálkozom, hisz a 11.hét volt a legrosszabb. Pedig néhány napja elég szép kerekre nőtt a pocim:) Pisilés után is marad egy kis pocikám:)
Én sem tudok annyit enni mint korábban. Ezt ma Anyám is megállapította.
Viszont átaludtam az egész délutánt. Még most is takarékon pislogok. :)