2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
És az aqua fittnessről mit hallottatok? Én nagyon gondolkodom, hogy kipróbálom, kismamáknak állítólag nagyon jó.
Csak kicsit félek a medence vizétől, meg a fertőzésektől...
A nagylányommal én sem tornáztam csak sétáltam.
Majd a kicsilányommal is napi 2 -3 órát sétáltam, mert ugye a kutyát muszáj sétáltatni. De nagyon hiányzott a torna.
Na most megbeszéltem a dokival, hogy tornázhatok e, és rábólintot.
De jó a lelkivilágomnak is, mert levezetem sokszor a felgyülemlett ideget is, ami két gyerek mellett van ám. DDD
Igen olyan trénert használok én is.
Az első 12 hétben nem nagyon lehet ugrabugra, míg meg nem tapad a baba, de már lehet.
Már lehet futni, bizózni stb. De csak módjával. Ezért trénerezek csak 10 percet és kisebb ellenállással.
Sziasztok kismamik!
Igen én is tornázok a Rubint Réka kismama lemezével.
De ha jól emléksazem még Bernikie is erre tornázik.
Miért kérdtitek?
Nem megterhelő. Na jó az elős napokban elég jó izomlázam volt, de kb 4 nap alatt elmúlt.
Űez napi 20 perc tornát jelent. a lemezen külön torna van a 3 trimeszterre, és főleg a combot, popót és csípőt tornáztatja. Nincs benne semmmi hasizom.
Én is sétálok napi 1 órát a kislányommal de nekem ez nem lenne elég, mert szükségem van a rendszeres tornára. Ezért még a 20 perc után még 10 perc könnyed trénerezés is belefér, és akkor érzem azt, hogy mozogtam egy kicsit.
De be kell vallanom, hogy a terhesség előtt én anpi 45-50 percet trénereztem, és még megcsináltam Réka 20 perc hasizom gyakorlatait is.
Sziasztok!
A Rékára v.csilla tornázik legalábbis úgy emlékszem.
Én nem merek tornázni csak sétálok naponta 1 órát. Persze csak ha van kedvem és az időtől is függ.
csajok! ki írta a múltkor , hogy ő a Rékára tornázik???
Próbáltam visszakeresni, de egyszerűen nem találom!
minden Ok velünk, köszi, még mindig kicsit fáradt vagyok a szombati esküvő/lagzi miatt.
Majd töltök fel új fotót ide, mert nekem már tökre látszik a pocakom, sokan gratuláltak nekünk is az esküvőn, nem csak az ifjú párnak.. :)
jól, köszönöm:)))
és ti Noémi?
sziasztok kismamák:))
van valaki?
Szia!
Na akkor remélem az elkeseredésed teljesen elmúlt már!!!
Nekem is eléggé lástszik a pocakom, épp apa ma állapította meg a sétálás alatt, hogy nem igazán tudjuk sokáig titkolni a babót, hisz látszik a pocakon, hogy az baba és nem háj.
És főleg, hogy én előtte elég jól lepasszoltam kilóilag.
Én is pár napja érezgetem, hogy valaki van odabent a pocakomban, de csak akkor ha hanyatt fekszem, és nagyon rákoncentrálok.
De annyira jó érzés!!!!
De ugye nekme ez már a 3. baba és ezért is lehet ilyen hamar.
De most hogy belegonsoltam kicsi lányom is 14 hetesen már mocorgott érezhetően is.
Sziasztok!
Képzeljétek 1-2 nap alatt látványosan nőtt a hasam, tettem fel képeket.
Ti mikor éreztetek először valamit a pocótokban?