Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
BPD:43mm AC:141mm FL:28mm HC:162mm OFD:58mm súly:283grmm :)HUM:26mm.és neked?
És milyenek lettek a méreteid?
én most voltam 31-án és legközelebb nov 21 én megyek én 3 hetente járok a dokimhoz
sziasztok!!
Hancsika szijjjjaa:DDDD
a naplódat olvasom,de olyan régen beszéltünk:D
Cupak örülök,h minden ok!!!
én mindjárt megnézem a méreteket Neked.a tieid mik lettek?
Csilla!milyen lett a mirindás??:DDD
Legközelebb én is akkor megyek!
Én október 5-én voltam utoljára a 18 hetesen. 30-32-ig nem is lesz kötelező, csak a 4D.
Ti voltatok mostanában uh-on?
Csak a méretek miatt!
ez igy van!én meg lány párti vagyok /voltam és fiam lett amit oda nem adnák egy lányért sem most meg majd kiderül mi lesz?
Én világ életemben fiú párti voltam, de már az első tesztem óta (ami júliusban volt) lányt érzek. Nem tudom, hogy valóban meg lehet e érezni, de mindig lányként gondolok rá. Kb. 1 hónap múlva talán kiderül 4D-n. :) Az a baj, hogy már el sem tudom képzelni, hogy fiú legyen, de akkor is biztos örülni fogunk... :)
Látom minden rendben volt UH-n. Örülök Nektek. :)
Látom nem tudjátok még mi lesz te mit érzel ki lakik oda bennt ? :)
Szia!
Halvány zöld lesz, de kicsit kezdek elbizonytalanodni, hogy túl halványat választottunk. Vagyis hát én beszéltem le a Robit az erőteljesebb színről. Majd ,eglátjuk milyen lesz a végeredmény. A kiegészítők úgyis feldobják majd a szobát. :)
Szia!Mi is állandóan ezt beszéljük a dokimmal hogy mi legyen ő is tanácstalan.
Szia!
És milyen színű lesz a szoba?
Sziasztok! Újra itt... Végeztem a pakolással.
Én tuti, nem oltatom be magam. A dokim el is verne szerintem. :)
Miért voltál ideges?Na nem érzed ugy hogy a doki 100%ra mondta hogy fiú vagy te mit érzel ?
Nem 100% most írtam alá az oviba, hogy Kliónak sem kérjük.
Ti beoltatjátok magatokat a H1N1 ellen?Én nem tudm mit csináljak félek!!:(
Én ma voltam uh-on így reggel kicsit idegesen de utána tök jól, mert minden rendben volt csak most pont nem láttuk milyen nemű.
Eddig 3x azt mondták kisfiú de most pár napja bizonytalan vagyok! Vagyis mást érzek!!!
én most ettem meg a levest:)
Annyit beszéltek itt a kajáról, hogy én ettől megéheztem!
Sziasztok!
Pont most ment el mindenki?
én is neked Íriszke:)
jó étvágyat megyek én is.mert megmelegedett a főzelékem:)
Majd jövök
sziasztok
Én is lépek, mert jön haza a nagylányom!
Megpróbálok este jönni!
Sziasztok!
most megyek lányok
eszem egy kis gyümölcsöt, kezdek éhes lenni és reggel 1/2 9 óta nem ettem
na de neked nagyon örülök Hancsi és Isten hozott közöttünk
További ajánlott fórumok: