2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Köszi a biztatást!
Remélem hamarosan túl leszünk rajta és minden vissza áll a régi kerékvágásba!
Sajnálom. Drukkolok, hogy ne legyen semmi! Azért az jó, hogy nem a babával kapcsolatos.
Biztos jár az agyad, és azért nem tudsz aludni.
Fel a fejjel!
Igen és tudod mi a legdurvább, az hogy az óvónők és a dadusok nem kérik az oltást!!!
Akkor a gyereknek hogy gondolják???
Igen most van 1 nagy gondunk ami remélem nem fog bekövetkezni csak nagyon félek tőle!
Nem a babával kapcsolatos!
Pont valamelyik nap írtam, hogy élvezem, hogy átalszom az éjszakát. Erre két napja felébredek hajnalban és nem is nagyon alszom vissza.
Idegeskedsz valamiért? Vagy az is lehet, hogy nem vagy fáradt.
Amúgy minden ok.
Nincs mit. :) Nem biztos, hogy mindenki egyetért ezzel az állásponttal. Ha nekem is lenne egy iskolás korú gyerekem, lehet meggondolnám, mert ki tudja, hogy miket szed ott össze.
Én már többször leírtam, hogy az én házidokim azt mondta, hogy a kutyáját se oltaná be, sőt a családjában még beszédtéma szintjén sem engedi szóba hozni.
Jól köszönöm de már vagy 5 napja nem tudok éjjel aludni mindig fel vagyok órákat pedig tegnap is voltam a levegőn 3x 1 órát!
Nem tudom miért van ez???
Te hogy vagy ma reggel?
Aki még nem volt 4d-s ultrahangon én tudok ajánlani egy nagyon jót, és nagyon elismert szakember végzi a vizsgálatot.Röviden, a saját dokim hétfőn megijesztett a baba méreteit illetően, mert 2 héttel nagyobbnak mérte a pci buksiját. Tegnap reggel felhívtam Beleznay Katalint, aki szonográfus és emellett a pocakosnapló is neki köszönhető. Elmondtam a problémámat és már estére fogadott is, és nem csak egy 2d-s ultrahangot kaptam, hanem moziztunk is (4d). Az egész vizsgálat 7900 forint volt. Csak a Hepinetes börzés miatt írtam le nektek, mert kb ugyanannyira jön ki. Én nagyon elégedett vagyok a köldökzsinórtól a vesemüködésig mindent láttam, és majdnem félórát voltunk bent.Akit érdekel szívesen megadom az elérhetőséget.
Akit untattam annak bocsi.
Szia!
Gratu a kisfiúhoz. :)
Az influenza, meg az oltás is csak pánikkeltésre jó. Sajna egyre többen dőlnek be neki. Én csak azzal foglalkozok, amit a dokim mond. Tuti, hogy be nem oltatnám magam. Ez nem szól másról csak a pénzről. Nem volt elég, hogy megvették a Ceizelt, hogy népszerűsítse a kismamák körében, most már valamelyik nap azt is bemondták, hogy az 1-3 év közötti gyerekek is megkaphatják. Felháborító, undorító, gusztustalan. Most hirtelen más jelző nem jut eszembe.
Szia! Gratula a kisfiúhoz!
Sok szó esik az influenzáról. Nem oltatom be magam az biztos. Most arra gondoltunk, hogy Papi oltatja be magát, hogy ne hozza haza. Én meg nem nagyon járok sokat emberek közé. Remélem megússzuk.
Igazad van Baba én Klióval márc 8-ra voltam kiírva 17-én született meg, most márc 6-ra vagyok kiírva de ki tudja mikor szülök!
Lehet, hogy már februárba!!!
szép jó reggelt mindenkinek!
Látom Csillu tegnap már nem voltál a gépnél mikor visszaírtam :)))
Ki mit csinál ma?
az jó lesz,csak vigyázz hova teszed fel;DDDDD
keressünk valami pucér fórumot!!
:)
ok holnap csinálok pucér képeket:))))
:DDD
na látod:DDD
csináltass majd pucér pocakkal is!
hát szerintem az enyém sem nagyobb, ez a felsőbb tök nagyítja optikailag de ruha nélkül szerintem ekkora mint a tied.
hasizmom erős volt, jól bírtam a felüléseket is mindig, de volt hájci is rajta.
Feltettem!
nem látszik annyira jól,de azért ez is valami!