2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Általábva a szülésznők megmondják hogy mennyit kérnek ha megfogadod őt.
Hiszen ő van veled végig, és a doki csak rádnéz. Még a szülést is a szülésznő vezeti le, csdak a doki aszisztál.
Pl az én szülésznőm a doki tarifájának a 15-20 % mondta nekünk.
Nekem még csak a gyomromat rugossa ha éppen úgy helyezkedik el.
De ő inkább sokat pörög és forog, és nyújtózkodik. Na az sem semmi érzés.
És ez az érzés egyre fokozódni fog.
Eztért ajánlják, hogy egyszerre keveset együnk és inkább egynap többször.
ez tök jó:)
nem tom pontosan, mert még nem voltam bent körülnézni, és elfelejtettem megkérdezni, de asszem itt is kettő.
És mennyi ilyen szoba van a kórházban?
Nálunk 2 ilyen van, de képzeld én a kicsi lánnyal ilyen szobába kerültem mert nem volt üres hely a babás szobákban.
így én ingyen voltam ilyen szobába elhelyezve.
Szerintem ha megszületi a picid, akkor meggondolod majd magad, és nem engedet majd őt sem fogdosni, tapizini.
Legalábbis én allergiás voltam és vagyok is ha fogdossák a lányomat.
Főleg a sok hülye a kezét fogdossa, és köztudot, hogy a babák a kezükt mindig a szájukba veszik.
Már most feláll a szőr a hátamon, hogy megint mindenkire rá kell majd szólnom. DDD
Szerinem ha külön szobát szeretnél, akkor ezt előre le kell beszélni, hogy fenttartsák nektek.
Legalábbis nálunk így szokott ez lenni.
jaja :)
az enyémet se :)
az ÉN vagyok, nem a gyerek!!!
a gyereket majd tapizhatják, kézmosás után, meg ha hagyja magát :)))))
Zelmalány, te miért nem vagy benne a táblázatban?
vagy vak vagyok és átsiklottam fölötted? Még jó, hogy én szerkesztem :)))
Igen az Istvánban szülök, de remélem nem leszünk egy szobában, persze nem miattad, hanem mert mi szeretnénk olyan külön szobát bérelni, ha sikerül, és lesz üres éppen, mert akkor apa is bent tud velünk aludni, mert Pesten dolgozik, és mi is ott leszünk, felesleges lenne minden este hazajönnie az üres lakásba, hajnalban meg indulni vissza.
Szia!
Én sem szeretem ha idegenek fogdossák a pocakomat. Egyedül csak aszűk csalűd nyúlhat hozzá.
Pedig az emberek azért szeretik a kismmaák pocakját simizni, mert szerencsét hoz. De akkor se az enyéme simizzék.
:) én sem akartam még sosem megpuszilni egyik vendégem hasát sem, még barátnőimét sem, max tapizni, ha mozog :) de csak kérdés után.
én aszittem velem van a baj, de engem is a hideg ráz, mikor valaki taperál, persze vannak kivételek, de kevés.
Szia!
Most olvasom, hogy a Szent Istvánban fogsz szülni, juhéé én is, jaj de nagyon jó lenne talizni és egyszobában lenni:)
Örülök, hogy jól vannak!
Épp a minap gondoltam rá, hogy nagyon rég járt mifelénk!
Bernkie üzent Lányok:DDD
bemásolom Nektek:DD
"Szerencsére minden ok:)
* * Csak nagyon kevés időm van mostanában:(
* * De amikor csak tehetem felnézek:D
* * Olvasgatok,de írni nem nagyon írok mert nincs sok időm és csak fájna a szivem h nem tudok vissza írni nektek:(
* * A fiúk szerencsére szépen fejlődnek és minden ok:)
* * Itt vagyok 22 hetes nagy pocakkal:)
* * Felétek minden rendben?:)
* * Kérlek mond meg a többieknek h amikor csak tudok jövök és üdvözlöm őket és mindenki vigyázzon magára és jó egészséget kívánok,nektek is:)
* * Pusza:)
Sziasztok csajok!
Szép álmkat!
Lányok, én eltolom a bringámat és vízszintesbe helyezem magam, mert holnap 7-kor indulok a kórházba.
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Hát én ilyet még nem tapasztaltam. :)
Nálunk az is tegnap fordult elő először, hogy végre Robi is érezhette. :)