2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
A magne b6-nál biztos erősebb ezt tudom! De a béres-ét nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni!:-) Az tuti hogy nekünk a kórházban is magnerotot adtak!
És állítólag nem lehet túladagolni, ha eleget iszol mellette!
nálunk az éjszakák változóak
van, hogy többször felébredek arra, hogy rugdos, de most éjjel pld nem
Máté sem mocorog, ha sétálok és a dolgaimat csinálom, pld, takarítok
általában este és reggel aktívabb.
de van, hogy lusti napja van s akkor is csak alig rugdos
de érzem, hogy mozog odabent, sokszor torzul a pocim, ahogyan nyomja a hasfalamat:)
nem a fiáé, hanem megyünk babalátogatóba és ott van egy 3 éves fiúcska, Boti.
neki vettük a távirányítós autót:)
Éjjel nekem is előszeretettel mocorog. És uyge kis gyerek mellett nem alszik az ember mélyen, így minden egyes megmozdulására felébredek.
De akkora hancurt le tud vágni a pocakban, hogy sokszor már kellemetlen.
CSajok nektek is sokat mocorog a babátok?
Nekem a kis drágám tegnap meg sem állt, egész nap pörgött. De ma sem igazán pihenget, épp most rugott egy jól irányzottat a gyomromba, majd pár pillanat múlva a bal oldali bordámba. Kellemes volt mind a kettő. DDD
Szia Íriszke!
Most olvastam, hogy apátok már játszik a fia játékával. DDDD
ha nincs panaszom nem akarom használni ha lesz meg én elmegyek és kitenyésztetem nem a nődokinál hanem a bőr és nemibeteggondozóban csak randa a neve:)
mivel Mátéval nagyon sok antibiotikumot szedettek mindig volt valami fertőzésem a vesepangás miatt,hiába kúpoztam kentem gyóygszereztem végül apával mindketten elmentünk az emlitett helyre ott kimutatták konkrétan az ellenszerét is a bajnak mit kell rá célzottan szedni de évekbe mulott mire a labor már nem mutatta ki nálam...
szóval most ha bármit érzek nem a nődokinál fogok kezdeni hanem azonnal ott...
Szia Jutka!
Utána tudsz nézni a neten, hogy mekkora adag magnézium van benne. Én ezeket a pirulapatikán szoktam nézegetni.
a magnerot erősebb akkor mint a magne b6 és a béres magneb6?
lehet kipróbálom ha ez elfogyott,én sokat eszek belőle
Bizony nem lehet megmagyarázni nekik, hogy anya nem tud téged cipelni.
Előttem is áll mindig Meli, hogy vegyem fel. Néha megkönyörülök rajta, de nagyon nyomja a pocimat, hiszen arra tud csak ráülni.
Szia!
És neked folymatosan kell most gyógyszert szedned a magnéziumon kívül?
Sziasztok kismamik!
Jaj, Baba vigyázz magatokra, és pihenjél sokat. Most az a legfontosabb.
Palacsintát én is kérek. DDDD
Na jó holnap én is sütök, tuti a család örülni fog neki. Én si sajátkészítésű lekvárost, kakaós-fahéjast ás túrósat gondoltam.
Nálunk a hétvége hasonlóan tellik mind eddig.
Apa ma még éjjel megy melózni, ez lesz a 6. napja és vasárnap meg délután megint megy dolgozni.
Hát kell a pénz a 3 gyerek mellett. DDD
Bocsi hogy így eltűntem!
Akkor vigyázz magadra, a doki nem ajánlott valamilyen kúpot vagy kenőcsöt az antibiotikum utánra?
Sziasztok!!
Baba nagyon vigyázz akkor magadra!! Én is Magnerot-ot szedek az elejétől fogva, mert nekem akkor voltak problémáim! Igaz én napi 3*1-et! De állítólag nagyon jó, és mióta ezt szedetik kismamákkal nagyban csökkent a koraszülés, legalábbis a védőnőm ezt mondta! Nekem nem is volt még semmilyen görcsöm szerencsére!
Pihenj amennyit csak tudsz!!! Nem lesz semmi baj!!