2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Húú, tényleg, jó, hogy szóba került, hogy vasárnap lesz már az első adventi hétvége...
Még vennem kell gyertyákat a koszorúhoz!
Sziasztok, mi újság?
Ki mit főz mára?
Orsi, jó babakocsinézést!
Szerintem se aggódj, ilyenek sokszor a védőnők.
Amúgy Szia, üdvözlet.
Engem szénhidrát diétára fogott (10 kiló), de könnyen betartható. Ha meg nem sikerül, na bumm...Szerencsére egészségügyi oka nincs.
Ja, amúgy ruhástól, cipőstől mért ebéd után. Mondtam , hogy reggel minimum 3 kilóval kevesebb, de nem érdekelte.
Sziasztok este jövök újra. Most elmegyek babakocsit nézni (ez már a 3.nap)
Szép napot!
:D
Én még egyszer sem mértem le.
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy a vége felé méricskél e majd a védőnő. Arra is gondoltam, hogy csak az elején nem tartotta fontosnak.
akkor ez ilyen egyen mérleg lehet, ami szerencsére pozitívan csal egy kicsit :D
Én valamelyik nap mértem meg a haskörtérfogatomat és a november elejeihez képest 5 cm-et nőtt.
Azért én sem nagykabátban állok rá. :D Farmer, felső, meg cipő. Nálunk is digitális a mérleg, de az a tipikus bemegyek a Tes.o-ba és leveszem a polcról fajta. :)
Én is azért nem állok rá az itthonira, mert a védőnőnél 3 kilóval kevesebbet mutatott (még ruhában is). :)
Nálunk is ugyanígy van, de nem nagyon érdekli a védőnőt.
Egy barátnőm mesélte még az én első védőnői látogatásom előtt, hogy neki le kellett vetkőzni és ilyen nagy ipari mázsáló mérlegre kellett ráállni , aztán mértek neki has körtérfogatot is.
Rákészültem, hogy ez lesz nálunk is, erre csak lestem mikor elém tette a mezei fürdőszoba mérleget és még csak vetkőzni sem kellett.
Szia!
Ne foglalkozz a védőnővel. Teljesen normális a hízásod.
Teljesen átlagos súllyal kezdtél. Én azt olvastam, hogy 14 kiló körül van a baba a magzatvíz és minden "cullang" együttvéve.
Minél nagyobb kezdő súllyal indul valaki, annál kevesebbet hízik normál esetben. Én túlsúllyal kezdtem (nem is kevéssel) és nekem mondta azt a védőnő, hogy 8-10 kiló plusznál jó lenne megállni. De ez sincs kőbe vésve, csak jó lenne...
Szerencsére az elején fogytam és az 5. hónap végére csak annyit szedtem vissza, amennyi lement. Most kezdtem el gyarapodni, de az itthoni mérleggel nem bosszantom magam. Majd jövő szerdán a védőnőnél kiderül, hogy mennyi az annyi... :)
Sziasztok! Én is hozzátok tartozom, bár nem vagyok valami lelkes fórumozó, illetve nincs sok időm írkálni, meg mindent visszaolvasni. Március 23a körül esedékes, hogy megszületik a babánk, fiú lesz és eddig minden rendben vele.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti hogy álltok a védőnőkkel? Az enyém az agyamra megy azzal, hogy szerinte csak 8 kilót lehet hízni egész terhesség alatt, szerintem ez meg kevés, mert rajta kívül ezt senki nem hangoztatja és mindenhol 10-15 kg-t írnak átlag BMI-nél. Én eddig 7et híztam, ami szerintem tök normális, 65 kg és 168 cm-el keztem a terhességet... nem akarok vele összeveszni, de nem tudom, meddig bírom magam "visszafogni".
Ti hogy álltok a súly dologgal, normális ennyi szerintetek is?
Próbálok teázni,csak attól meg ég a gyomrom,pedig ízesítés nélkül iszom...
semmi nem jó:D
remélem mindenki sétálgat:D
Jó sétét nektek!
Igyál hársfa, meg borsmenta teát, nekem jót szokott tenni! :)
sziasztok!
nálunk is nagyon szép,tavaszias idő van.
gyorsan összeállítom a rakott krumplit és elmegyünk sétálni Apa+Kutyi a városligetbe:DDD
mára megint fáj a torkom:((
Ti már kitaláltátok a kislánykátok nevét?
Én nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz találni jó nevet!
Egy csomó variációnk van még, fiúra : Dávid, Bálint, Bence, Gergő...
Lányra: Laura, Rebeka, Zsófi....