2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia!
Ne izgulj majd lesz foga Máténak is!
Nekem a lányok 14 és 11 hósan fogzottak. Így Ez most meglepett minket is.
szia Csilla!
De legalább van fogatok!
Máté majdnem a legidősebb a babák közül és még egy foga sincs...
Sziasztok csajok!
Mostanában mi is éjszakázunk, de mi a fogacskák miatt.
Dodo nekilendült a fogzásnak, de nem a nagykönyv szerint megírt sorrendbe ám.
Neki elsőnek az alsó szemfogacskái bújtak ki 1 nap különbséggel, és most láttam, hogy az alsó metszőknél is meg van repedve az ínye.
Nekem ez furi, mert a lányok sokkal később fogzottak mint Dodokám, és sokkal lasabb ütemben.
Én kidobtam a kukába úgy ahogy volt!:D
Majd íratok fel következő héten újat, akkor megyünk mérlegelni tanácsadásra, aztán kiváltjuk, hátha addigra lesz új is!
Sziasztok, Anyukák!
Tegnap visszamentem a patikába. Természetesen nem cserélik ki, de van receptem, akartam újat. De a patikában nincs "nem kivont" vigantol (sőt jelenleg semmilyen, mert visszaküldték vizsgálatra). A patikus azt mondta, hogy nyugodtam adjam, mert igaziból nem is vonták ki.
Ezt a határozatot mutatta: [link]
Most akkor mi van? Ti adjátok?
sziasztok!
Máté a péntek éjszakát kivéve azóta is átalussza az éjszakát!
Gabi szerintem is simogasd meg, de ne kapcsolj villanyt, esetleg énekelj neki és próbáld újra elaltatni.
a vigantol cseppeket, pedig nem hinném, hogy kicserélik, ugyanis nem a gyógyszertár hibája, hogy visszahívták a cseppeket.
Nálunk is négykézláb próbál aludni :D Szeme csukva, és szerintem alszik is, csak hát a kiságy véges így a fejtámlánál nyomulna tovább, de nem sikerül neki :D Én persze felébredek, de ő nem. Visszateszem középre és kész. Az elején volt, hogy 10x ismételgettem, de mostanában 1-2x-i "mászás" után alszik középen.
Szerintem, ha nem ébred fel, a felállásnál, akkor fektesd vissza és kész. Aztán ismételd nyugodtan :D Ha 1 hét múlva nem elég csak 1-2x visszafektetni akkor kérj tanácsot, de ne tőlem ;)
Szia, üdv az éjszakázók klubjában... :)
Nálunk is sokszor van ez mostanában. Még álmában is mászni akar, meg fölállni... Talán álmukban is gyakorolják az új mozdulatokat. Csak azért gondolom, mert amikor elkezdett forogni, akkor folyton forgott az ágyban.
Ha fölveszem és ringatom kicsit, vagy beülök vele a hintaszékbe, akkor nekem megnyugszik, és vissza tudom csempészni az ágyba.
Hát nem tudom.....DE én napi egy cseppet adok, és kanállal, tehát nem többet, csak egy cseppet, és volt néhány nap, amikor elfelejtettem! Van még benne egy kevés, de ugye a Kira 7 hónapos, ez azt jelenti, hogy félig kéne legyen!!!! De nincs :S
Hm.....
sziasztok!
mi is visszavittünk 2 vigantolt, a régi és az új is olyan gyszám alatt futott, amit kivontak a forgalomból.
Palotán is hiánycikk, nekem azt mondta a doktornő, mivel már mindent eszik Máté, nem gond, ha 2-3 hétig nem kap D-vitamint.
Én nem nyomom meg a pipettát csak kiemelem és hagyom, hogy magáról lecsöppenjen 1 csepp.
kriszpoz:
Van rajta egy "tájékoztató" 1 ml = 40 csepp. Az üvegcse 10ml, tehát 400 csepp van benne. Napi 1 cseppel több mint egy évig elég :) Hamar betermeltetted vele :D
Én is benne bízok azért kérdeztem meg a véleményét!
Csak ő a hozzá értő!
Nem?
Megírod ha beszéltél vele?