2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Te kötöttél neki nacit?
Nagyon ügyes vagy!
Én a horgolást kezdtem el még ősszel, de nem nagyon ment, így letettem... A kötés könnyebb?
Na én délután befejeztem a kis kötött nacit Dominka, majd lementünk szánkózni.
Hát nem esett jól, hogy húzni kellett Melit, de muszáj mert nagyon élvezte.
Örülök neki, hogy megnyerték a recepetek a tetszésedet.
Én is szeretek főzni, ha valki megmondaná mit is enne. DDD
szia Dinus!
Mi is aludtunk egy kicsit ebéd után, olyan nagyon jól esett.
OK, köszi!
Láttam más jó recepteket is nálad, böngészgettem..
Amúgy nagyon szeretek sütni-főzni, és most már sokkal több időm is van rá szerencsére.
A héten is majdnem minden nap főztem, nagyon élveztem, és örült a férjem is, szívesen vitte be a munkahelyre ebédnek, ami esetleg maradt.
Szia!
A neve Kunert.
Bocsi a fázis késésért, de átaludtam a délutánt.
Biztos fini lehet.
A lányom a pizzás csigáért nyávog.
Én még szoktam fahéjasat, kokuszosat és diósat is csinálni.
Húúú, tetszik ez a kakóscsiga recept, lehet, hogy holnap meg is csinálom, kedvet kaptam hozzá.
Bár a férjem nem édesszájú, de azért a friss, meleg sütiből ő is szokott enni egy kicsit. A többit meg majd megesszük mi Bendegúzzal..:)
(Ja, tegnap mértem magam, és csodálkoztam, mert karácsony óta nem híztam egy dekát sem. Fura, pedig azt mondják a végére lódulnak meg a kilók..Na mindegy, annyira nem is érdekel, csak csodálkoztam.)
Sziasztok, óriási hó esett nálunk!
Nem is emlékszem ilyen nagy hóra, amióta Budapesten lakom..
És Zuglóban úgy láttuk, nem is nagyon takarítják az utakat, így nem mertünk kocsival elindulni délelőtt.
sziasztok. látom a kaja volt a téma :)
én inkább paprikás csigát szoktam csinálni, sokaknak fura, de az is édes, nagyon finom!!
de a kakaósat meg a fahéjasat is imádom!!!
És isteni fini lett!
A lányok csak úgy falták! Na persze anyukájukkal egyetemben.
Nem nehéz a kakaóscsiga és a kelt tészta készítése sem. Én évekig rettegtem a fánk és a tepertős pogi elkkészítésétől, aztán egyszer kipróbáltam és nem is nehéz.
A kakaóscsiga recept ott van a receptes naplómba, ha érdekel.
Itt Budapesten nagyon havazik, és hideg is van.
Gondoltunk rá, hogy elmegyünk egy nagy helyre, ahol sok babakocsi van, megnézegetük melyik milyen, de így nem szívesen indulunk el, még el sem takarították a havat a környékről.
Sziasztok Lányok!
Mindenkinek kellemes hétvégét, és jó pihenést! :)
Hogy vagytok?
Dinus, milyen márkájú babakocsit vettetek? Most nézelődöm a témában éppen. Azt hiszem már írtad régebben, csak nem emlékszem!.
De jó neki. :)
Mi meg inkább ki sem dugjuk az orrunkat. Jó kis döglős hétvégét terveztünk apróságokkal fűszerezve, mint vasalás, akvárium takarítás. :)
Szia Gabi!
Épp az előbb hagyta abba... :) Nem rég másztam ki az ágyból, így nem tudom, hogy mikor kezdett esni, de elég "szépen" megmaradt. :)
Szia Dinus!
Nálatok hóhelyzet?
:)
Sziasztok!
Csak beköszönök. Vissza kéne olvasnom, de jó sokat írtatok tegnap. :)
Remélem mindenkivel minden o.k.!
Én is csak bekukkantottam.
Megyek kakaóscsigát készíteni.
Jaja, majd belejövök...
Bocsi, most mennem kell.
Sziasztok!
Szia!
Nincs semmi gond!
Meg kell tanulni itt a naplózás és fórumozás közben, hogy nem kell mindent magunkra venni.