2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia Tündi!
Nyugodj meg megismered a fájásokat, és hogy mikor kell menni a kórházban.
Nem mindenki ugyan úgy áll a pocakossághoz, és ez nem is gond.
A lényeg megteszel mindent hogy a babuci egészséges legyen.
Én attól tudok megőrülni, ha valaki végig bagózza és issza, esetleg narkózza a terhességet. Nem foglalkozva aazl, hogy a baba is függővé vállik ezektől.
Na de hála az égnek itt ez senkire sem igaz.
sziasztok.
Köszi Maszat, Tereteri, Baba, Gabi!
Jutka, én is kiakadtam volna, ha a gyerekkel iratnak alá vmit.
Én már várom, hogy ne legyen pocakom, és kint legyen a baba, de szerencsére még semmi jele, maradjon csak bent még 4 hétig!!! Pedig semmi bajom sincs, teljesen probléma mentes a terhességem,csak más állapot, ami annyira nem jön be.
Max attól tartok, hogy nem ismerem meg a fájást, ha kezdődik a dolog.
ja:)
mi ezeket szeretjük nagyon úgy családilag,apa én és a két fiókánk is
Az én férjem már besokallt a babakocsiktól. Szabadrablásnak tartja, hogy némi alumíniumért, műanyagért és szövetért ennyit elkérnek. egyébként találtam egy lengyel oldalt ahol van bemutató a gtx-ről. Ha találok valamit az atlanticról is, akkor átküldöm. Még mindig erősen gondolkodom azon is az ára miatt...
Ja, amúgy nekem nagyon-nagyon tetszik az óceán szín. :)
ezt is tisztán vette apa de csak kimosom,mégis porolódott ki tudja mióta ha ránézetre tiszta akkor is...az egyik kerekét viszem javíttatni de egy bácsi megcsinálja pár háznyira ki van lyukadva csak akkora mint a fiúk kisbiciklije volt:)
ez is drágafajta volt valamikor de külföldön valahogy könnyebben kidobják....
Nekem is tetszik, épp most nézegetjük apával a kocsikat.
Csak nekünk kell hordozó is, amit a vázra kapcsolok, és úgy drágább az atlanticnál.
Így nálunk az ár is számít.
Tudod mi már nme tervezünk és nem is akarunk több babucit, és azért akkora összeget nem akarok beruházni. Főleg ha eladod nem kapod vissza az árát, mert hiba vigyázol rá, meg alíg használod nem veszik figyelembe.
Ne is törödj vele, csak elgépelted.
Na majd megleslek.
Viszont így meg kicsit húzos az ára a kocsiknak.
Így meg ha multifunkciósat veszel akkor egy váz több feltét.
A vektort láttam élőben csak. De az hiper könnyű kocsi.
Szerintem itt a kocsira írják, tehát ha a mózes, vagy a sportrész van rajta.
Kíváncsi vagyok a képekre. :)
Igen, olyan édesek, amikor a hangokra reagálnak! A kislányom a férfihangot jobban szereti egyébként zenében, azt már észrevettem...
Nincs mit, csak már régen küldtem.
Nem voltam biztos benne, hogy megtalálod.
Csilla, Te már tapasztaltabb anyua vagy. A gtx-ről mi a véleményed? Ha nem tartalak fel vele nagyon. :)
hú, most nézem milyen bunkó vagyok "asztán" csodálatos.Olyan mintapedagóga vagyok :D
én is lehúztam most a mózesról a huzatot, és még felhozom a babakocsit, arról is kimosom. Mi kaptuk. Majd lefotózom. Meg a szobát is. Tettem fel tegnap képet magamról meg a hóról :) Olyan édes a kicsim. Zenét hallgatunk.Az ismeretlenre nyugszik, ismerősre táncol :)