2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
A fiúk hogy vannak?
Nem betegek?
Nálunk már megint megy az oviba ez a taknyos köhögős nyavalya de még nem kaptuk el!
Én meg azt utálom, ha odaérek és nem hívnak be egyből!
Várok 10-15 percet ülve, és utána nekem se akar meg moccani.
Szia!
Nekem a szőlő cukor segít NST előtt.
Arra mindig beindul! Próbáld ki vagy a csokit.
sziasztok,gratulálok Iriszkééknek!!!!
voltam NST n,háááát....sok kinlódás után rá lett irva egy enyhén reaktív,még nem jártam igy,a fiúkkal sem.....hiába mozgatták a hasamat hiába lépcsőztettek,egyet mozdult és aludt tovább vagy nem tudom,de semmi....szivhang oké volt....
jövő pénteken megyek NST re UHra,laborba,külön nézik a gyulladást majd a köhögésem miatt....
jól elfáradtam szó szerint alig élek,mozgok,kicsit pihenek mert hívtak,gyűlésre kellene mennem vagyis megyek ha visznek,nem tudok elgyalogolni....
doki jól körbenézte a pocakomat azt mondta két hét:)
Na én el is köszönök, mert kényelmetlen itt ücsörögni.
Lehet később még benézek!
Szia!
Én a fájdalmat edig elég jól bírtam.
Pl. a kicsi lányommal mikor vajúdtam, végig nevetgéltük aszülésznővel és apával. Nem azért mert nem fájt, mert eleinte 3 perc majd 2 percenként jöttek a fájások a burokrepesztés után, de tudtam, hogy minden egyes fájással közelebb vagyok ahóz, hogy a kicsi tündéremet magamhoz öleljem, és puszilgathassam.
És az előző vágásod hogy áll?
Mert attól nagyon sok függ, hogy el kezdett e vékonyodni, vagy esetleg repedni.
Általában aki elsőnek császárral szült, annak a második is császáros szokott lenni. De ezt a dokiddal kell megbeszélned, hogy is készülj.
Bevallom nekem inkább fájjon, minthogy vágjanak.
Most néztem a táblázatot, és azt vettem észre, hogy Liza és Máté is óra 36 perckor születtek.
Milyen véletlen dolgok vannak.
Édmég nehezebb úgy öltöztetni, hogy ő folyton elfut, én utána, vagy ugrál. Mondam neki sokszor, hogy mindjárt nem megyünk sehova, ha nem segít az öltözködésbe.
És a legjobb amikor lemegyünk, hogy egyből befut a hóba, és hasra dobja magát. Na onnan meg nme tud egyedül felállni, így mehetek utána és emelgethetem fel.
Ne is mondd, mire kiérünk az udvarra, a va....on is ömlik a víz:(
Milán meg már üvölt, mert lassan öltöztetem...jájj-
Szia!
Én is utálom már a havat, a telet. Melikém meg meg van őrülve a hóért. Állandóan menne ki, de én sem bírom húzni már a kis popóját.
De viszont muszáj lemenni velük levegőzni.
És bőven elég csak felöltöztetni a gyereket overálba. Én abba is elfáradok.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Annyira gyűlölöm már ezt a havat, nem tudok még kimenni sem, Milán meg menne, de anya már nem bírja szánkón húzni:(
Én is vagyogatok, csak közben teszek-veszek!
Lassan ebédelnem is kellene.
Én vagyogatok, csak közben mást is kell csinálnom gépen!
Akkor jó étvágyat!:)
Nálunk is megvannak azok az időszakok, amikor jobban mocorog!
Majd akkora próbálok időzíteni!:)
Biztosan fog mozogni:)
Nekm is ha pl. könyvet olvasok és megtámasztom a hasamon, rögtön megy a reklama, hogy így nem oké neki:)
Egyébként én az alső eset után (akkor olyan 11-12-re mentünk) amikor nem akart mozogni 10 órára járok az NST-re, mert azt vettem észre, hogy akkor rá lehet bírni a mocorgásra.
Ilyet én is szoktam érezni! Van amikor valami teljesen keményet, azt tuti a könyöke, térde vagy valami ilyesmi!:)
A köldököm meg úgy szokott hullámozni, mintha valaki belülről huzogatná!:))
Én is ezen izgulok, hogy majd nem fog mozogni pont akkor!:)))
Amúgy nekem mindig meg szokta rugdosni az ultrahangot is! Amikor a doki csak rajta hagyja a kezét, mert épp mér valamit a gépen, akkor mindig megpróbálja lerugdalni magáról! Mindig jót mosolyog a doki, és megjegyzi, hogy nem szereti mutogatni magát!:)) Olyan édes!!
Itthon is bármit teszek a hasamra, megpróbálja lerugdosni! Nem szereti!:)) Csak a kezünket viseli el!:))