2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Jó éjt, jó pihit!
Szia! :)
Jó éjt!
Neked is jó pihit!
puszi:)
Elköszönök, Lányok!
Jó éjt, jó pihenést!
Jaja!
Nagy áldás, az tuti!
És kaptunk hozzá mamitól egy szuper laptop tartót! Így a pocakom közelében sincs és mégis kényelmes! Sőt még enni is lehet róla!:))))
Mit nem adnék én is egy lap top-ért. :)
Picit még bírok ülni, aztán lehet, hogy megint eldőlök.
Én is minden ilyet rá fogok, de ki más akciózhatna a Pocakomban!?:)))
Pihenj csak! Én sem szándékozom már kiszállni az ágyból! Még egy gyors zuhany majd, aztán annyi!:)
Nálunk ilyen hólyagrugdosás tegnap volt.
Most az volt furcsa, hogy fönt a bordámnál feszül és keményedik, ott tolta ki a popóját és ezzel együtt alul jött ez a szúrás.
Lehet, hogy én vagyok defektes, és szegény gyerekre fogok mindent. :)
Na gyorsan megcsináltam Robi holnapi szendvicseit is. Tea lefőtt. Most már maradok a popómon.
Akkor lehet!:)
Velem is szokott! Ma a hólyagomat rugdosta, de olyan intenzitással, mintha valamit meg akarna rajtam bosszulni, vagy nem tudom, de nagyon fájt, nyilallgatott folyamatosan...már nem tudtam milyen pózt vegyek fel, hogy abbahagyja, folyamatosan azt hittem minden rúgásnál, hogy bepisilek, de persze nem jött semmi!:)) Nagyon kellemetlen volt!
De mondjuk én éreztem minden mozdulatát, hogy na most rúg, jön a nyilallás!:) Úgyhogy én tuti biztos vagyok Bende ravaszságában!:))
Lehet Jázmin meg direkt úgy csinálta, hogy ne vedd észre, hogy ő volt az!:)) Kis finoman, elegánsan! Ő mégiscsak kiscsaj!:))
Nem lehet, hogy csak Jázmin feküdt rá valami idegre?
Nekem is szurkált kicsit ma délután, persze közel sem ennyire, de én tutira veszem, hogy Bende volt a ludas!:)
Vagy nálad is elkezdődnek az események lassan!:)
Aha, köszi. Érdekelne. Vagy a névét elküldöd nekem?
Abszolút nem tudok róla semmit.
Ahha!
Szeretem is, meg jó is szerintem!
Mire vagy kíváncsi!
Most kaptam meg Bence mamájától a mosószódát is(Ő a beszerzőnk:))! Az is tök jó!
Meg pluszba kaptam valami folttisztító sót, na az meg nekem nagyon bevált!
Beáztattam bele a konyharuhákat, és szebbek lettek 2 óra alatt, mint bármi mással egész éjszaka alatt! Tök fehérek lettek, szebbek mint új korukban!
Ha érdekel megnézem majd a nevét!
Még szerencse, hogy el tudtál aludni!
Nekem nem igazán szokott nyilalni. Lehet, hogy nem akar rövidülni, kinyílni?
Majd inkább priviben!:))
Bocsi, hogy eltűntem, csak hazaért Bence, de már ment is tovább, így gyorsan elolvasom mit írtatok addig!:))
Dinus, a pocid szúrt? Vagy inkább a méhszáj?
Örülök, hogy már jobb lett :)