2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Húúúú, akkor elég rendesen megvizsgált! Szerintem ettől tuti beindul valami.
Lányok! Senkit nem akarok rémítgetni, csak fogalmam nincs mi történt és hátha valaki tapasztalatból tud mondani valamit.De újra mondom nem fájt!!!!!!Senki ne féljen ha vizsgálni akarják.
én nagyon.Úgy, hogy mindenem véres lett és mikor hazaértünk leültem a wc-re és folyt belőlem meg potyogott az alvadt. Bocsánat!!!De elmúlt.
szerintem már ma hajnalban.....:)
Málnalevél teát ivott és homeos bogyót szedett.Én is azt csinálom.A gyümi nagyon jó lesz. Én is voltam beteg a 36.héten, de hamar kimásztam belőle.
Helló lányok!
Mit használt Noémi, hogy ilyen gyorsan tágult? Írjátok már meg légyszi.
Én egyébként nem vagyok ma a toppon, állandóan begyullad a torkom és még a fülem. Ez most nagyon nem hiányzik nekem, úgyhogy ma veszek gyümit, csinálok gyümölcs salátát és leöntöm mézzel, anya szerint az majd segít, na meg a sok tea...
Nekem először azt mondta csütörtök, ma már semmit nem mondott...Szóval szerintem mi magunktól fogunk indulni...legalábbis a szülészet felé :)
a kórházban is így volt a csaj....addig azt se tudta mi az a jósló, és a vizsgálat után hajnalban ment szülni....
Nekem is ezt mondta a doki múlt csütörtökön, bár én teázom.
Már a kórházban is mindig lépcsőn mentem az alagsori uh-ra, megmásztam egy nap vagy 3-szor, de semmi! :)
Nekem is próbálta volna a doki a kézzel tágítást, de a semmin nem tudott mit tágítani!....
Nem tartozik a kedvenc vizsgálataim közé.....
sokaktól hallottam én is, hogy a vizsgálattól indult be a dolog.
Én azért iszogatom a teát és a homeot is szedegetem. Hátha hipphopp megszülök :)
szerintem kérdezd meg! Én biztos nem bírnám megállni! Nekem egy hetet vár az indítással, és mondta, hogy azért még adjunk neki esélyt, hogy beinduljon!
Megnyugodhatsz, hogy ez rásegítés volt.
Nekem is csinált ilyet még a kicsi lánnyal, és elégé fájdalmas volt.
Na megyek, mert jöttek a szüleim.
Későb leszek!
Sétálj, lépcsőzz, stb, aztán majd ahogy lesz. A lényeg, hogy meglegyen :) Ne aggódj!!!!
Nekem még van egy kis időm, de már én is türelmetlen vagyok, el tudlak képzelni Benneteket.
Szerdától havazást mondanak, talán újból megindul a sor...
Dettó én is azon töprengek, hogy vajon mire volt jó ez a mai dolog...Kérdeztem, hogy esetleg ezzel rásegít, hogy induljon?De nagyon tagadták....Igen, én is azt tervezem, hogy megmondom neki, hogy szülök ügyeletben, ha nem ér rá.
Nem tudom hogy csinálta, de ezt tanítani kéne!:)
Vagy annyit legalább, hogy kedden indítaná, ha addig nem születne meg.
Hát lehet, de szerintem nekem gyanus, hogy császár lesz!
ebbe mondjuk igazad van! Még hagyhatna nektek egy kis időt!
azt mondják az nem most tágít, hanem mikor beindul a szülés, akkor segít hamar hágulni.Na és Noéminek be is jött. :)
Bevallom én nem ittam teát, és semmi bogyót sem szedtem,és tegnap már 2111 volt a méhszájam. TEhát teljesen nyitva van és rövidült a méhszáj is. De a doki azt mondta, hogy inkább már több mint 1 ujjnyi.
Na akkor együtt hassunk a gyermekeinkre. DDDD
Vagy imátkozzunk egy jó erős frontért.
Nem fáj az indítás, de ne azért keljen már a picinek megszületni, mert a doki nem akar az ünnep alatt még azzal is foglalkozni, hogy én bármikor szülhetek.
Különben már gondolkodtam azon is, két bőgés közepette, hogy megmondom a dokinak, hogy nem egyezek bele az indításba, hanem szülök az ügyeletes dokinál, ha ő nem ér rá!
Én is iszom, de olyan vagyok, mint a beton....
Én is ugynígy vagyok vele! Hátha addig történik valami!!!!!
Pedig kellett volna...szóval Noéminek zárva volt. De ő is itta a teát:-))))))
További ajánlott fórumok: