2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Hú, Gabi, ebben nem tudok segíteni. Nekem is első babó lesz. Szerintem nyugodtan hívd fel a dokidat v a kórházat, és kérdezz rá, h ez normális-e.
Dynát is megvizsgálták kicsit:-)
Egyébként elhiszem, h izgatott vagy, én is az lennék, de minden rendben lesz, nyugi:-))))
Várjuk a híreket!
Dynának elfolyt a magzatvize? Hurrá:-)))) Lám-lám mégiscsak magától jön a kis poronty:-)) Nagyon szurkolok Neki!
Gabi, hosszú még a nap....lehet, h Neked sem kell holnapig várni.
Sziasztok!
Én holnap fekszem be.Nagyon izgatott vagyok.Most főzök, pakolok, ilyenek. Viszont van hír.
Dyna82-nek elfolyt a vize, így ma szül :)
Írom ha van valami.
Az EDA-t melyik szakasztól érdemes kérni? Amikor beértünk a kórházba, rögtön?
Sokat gondolkodtam rajta, de még nem döntöttem, h szeretném-e. Holnap megyek NST-re, meg dokihoz, addigra tudnom kéne, mit akarok.
Sziasztok!!
Gratulálok Tündi!!
Én is áldottam a nevét aki feltalálta az EDÁ-t,a fájdalom is megszűnik és még fel is gyorsítja az eseményeket!
Sajnos ennél a szülésemnél nem kaphattam,mert már nem volt értelme,gyorsan zajlottak az események,bár annál fájdalmasabban!!
Sziasztok.
Szia Tündi, gratulálok, és örülök, h már otthon vagytok:-)))))) Hát eléggé megdolgoztál a Piciért, de az a lényeg, h már minden rendben.
Pihenj sokat!
Hát elég sokat hagytak szenvedni mire kaptál edát!
Jó hosszú nap lehetett de a végeredmény a lényeg!!És miután megszületett a baba mintha elfújták volna a fájdalmat!
Érdekesek vagyunk mi nők:)
A szülésről röviden:
6:30-kor kezdtem méregetni a fájásokat, 9:31-kor indultunk pestre.
mikor bementem 6 perces fájásaim voltak, de csak 1 cm-re voltam kitágulva 11-körül. Haza is küldtek volna, de Oli szívhangja minden fájásnál lelassult, mert rá volt tekeredve a zsinór, így 12:45 körül burkot repesztettek, innentől sűrűsödtek és erősödtek a fájások, de nagyon nem tágultam, 5-kor még mindig csak 4 cm volt, hiába fájt már nagyon, nem hatottak a fájások. A szíve miatt nem akartak még edát adni, de kaptam infúziót, (az kell az edához) és utána jobb lett a szíve is , így 17:45-kor végre bekötötték ez edát. Két fájás után már hatott is ,ami jó, mert már 2 percenként jöttek és 1 percig tartottak, fáradt voltam már nagyon.
utána olyan volt, mint egy álom, hatalmas ez az eda, így bármikor szülnék, semmi fájdalmat nem éreztem, és 40 perc alatt 4 cm-t tágultam tőle.kicsit remegtem, mintha fáznék, de az nem érdekelt már.
másfél órát pihengettem így, aztán jött a kitolás és meglett Oli.
részletesebben majd a naplómban írok, de az edát mindenkinek nagyon ajánlom!!! egy isten, aki feltalálta. metszést és varrást sem éreztem!!!
kórház is jó volt, dokinőm és szülésznőm is. nagy mázlim volt összességében.
Szép jó reggelet mindenkinek:)
Szia Tünci..de jó hogy már otthon vagytok!
Majd beszámolsz a naplódba ha odajutsz milyen is volt a kórházi élet .ja és a szülés!
Pihenj sokat most az a fontos! Sokat gondoltunk ám rátok!!!
Sziasztok Kismamik!!
Szép reggelt Mindenkinek!!
Nálunk gyönyörűen süt a nap, de rettentő hideg is van! Egész éjszaka keményedett a pocakom, valószínű Bazsi is érzi az időt. Ma megyek nst-re és gondolom lesz vizsgálat is, múlt héten 2000 volt a méhszáj. Mindenkinél kért a doki nagyrutint előre???Az sztk-ba furán néztek rám, hogy minek, nem is mütét lesz.
sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek.
tegnap hazajöhettünk, azért kellett eddig maradni, mert Olivér besárgult. de most már jól vagyunk mindketten.
kicsit berendezkedünk, és jövök szerkesztem a táblázatot.
mindenkinek gratulálok, aki közben megszült, és jó egészséget kívánok a babáknak is.
köszönöm az üziket, bocs, hogy nem válaszolok egyesével.
jó reggelt sziasztok kismamik és már babázó mamik:)
a mai nap nagyon szép szeretem a tizedikéket kerek szám!remélem nektek is az lesz mert lehet épp ma születik meg 1 2 hoxás babácska:):):):):)szépen süt a napocska is de hullni fog a havacska is. lehet ettől be indulnak a babácskák kifelé:):)
Tényleg jó lenne, szorítok Érte!!! És persze Neked is! Talán ez a kis hó, amit jósoltak, megindítja a babókat.
Jó éjt!
Jó éjt!
Hátha az éjszaka történik valami! :)