2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Szia Gabi!
Nagyon édes a Babócád!
Nálam ugyanez a helyzet! Kitartás a fejéshez! Előbb utóbb átmegy rutinba. Nekem nem szokott vissza cicire sajna, bármennyit próbáltam.
Gabi, nagyon szép baba Gergő, és tényleg hasonlít rád! Gratulálok!
Az etetésekhez meg kitartást, elhiszem, hogy nem egyszerű így nektek, hogy a kórházban elszokott a cicitől, de csak pozitívan! Menni fog idővel!
Sziasztok! Csak bekukkantok, mert a mai napunk elég mozgalmas lesz, több vendég is jön hozzánk babanézőbe.
Ez az óraátállítás kicsit megzavart most.
Nem tudom, az éjjel mi alapján írtam be a szopikat a naplóba...
Okés!:)
Na most lépek kicsit, mert apa mindjárt itthon van!
Meg jön az egyik barátja Pocaknézőbe!:pp Vicces!:))
Szép estét mindenkinek, ha már nem jönnék vissza!:)
köszi :)
még teszek fel majd.
Igen, most kell állítani. :)
Gergely van májusban is. :)
Fejem a tejet, nem szopik, mert nincs türelme.A kórházban olyan gyorsan itatták :)
Csajok!
Ma kell átállítani az órát éjszaka??? Most jutott eszembe!:)
Hehehe, az is jó!:))
De abból is több van legalább, gondolom!:) Majd máskor tartjátok!:)
Az is jó szerintem, ha legalább ennyi anyatejet eszik! Ha tápszeren nőne fel, akkor is ugyanolyan jó anyuka lennél!:))
De azért jó, hogy így törekedtek rá, hogy csak az legyen majd idővel!:))
Persze!:)) Azért mondom én is, hogy ez nem érdekel, csak az, hogy babázzak már!:))
Na abbahagyom...jön amikor jön! Lehet a nyuszi hozza majd!:)) Vagy április 1-re vár!:) Akkor vicces egy életünk lenne vele!:))
Jahh, nekem lehet 4 kiló lesz Bende, mire odaérünk, hogy kibújjon!:D Sőőőt...majd meglátjuk!:)
De édes lehetett férjed!:)) És akkor Gergő is szépen gyarapodik már!:))
Nagyon izgik ezek a dolgok!:)
És amúgy Te jól vagy? Minden okk?:)
Óóóó...én tiszta laza vagyok már!:DDDD Annyira, hogy itt folyok szét épp a gumilabdámon!:)))
Én nem félek már semmilyen fájdalomtól, csak babázhassak már!:))
Beszélgettem egy szülésznővel erről, és ő is azt mondta, hogy a burokrepesztés inkább megkönnyebbülés, hogy annyival is kevesebb súly van már akkor rajtad, és nem fájdalmas!:)
Én ettől sem, a gátmetszéstől sem tartok...csak legyek már ott!
Soha nem voltam egy türelmetlen típus, de most már az vagyok!:))
Az szuper, az majd csak úgy leolvad Rólad, hogy észre sem veszed!:)
De Te amúgy sem híztál sokat, ha jól emlékszem!:)
Ahogy Heni írta, most nézem én is, hogy mennyire hasonlít Rád Gergő! Elsőre nem figyeltem fel rá!:)
Szia!
Megírtam neked Tüncica számát, ő szerkeszti a táblázatot is! Neki írtak eddig is a lányok, ha volt valami történés!:)
Ha kell elküldöm az enyém is, de felesleges, mert hétfőtől én is bevonulok a kórházba!:)))
Szia Gabi!
Örülök, hogy minden okk Veletek!:)
Ezek a szemek, nagyon szép Gergő baba!:)
Jajj, csak nézegetem ezeket a szemeket!:)))
Nagyon szép a kisfiad!!!
Tisztára rád hasonlít :)
Helló lányok!
Mi még mindíg egyben vagyunk. Már 3.-ik napja, hogy túlhordom Jankát, szerintem egyébként el lettem számolva egy héttel, amit az uh-ok is bizonyítottak. Mindenesetre holnap este 6-kor befekszek a kórházba. Hétfőn speciális vizsgálatok lesznek és közben eldönti a doki, hogy megindítja vagy sem.
A számát senkinek nem tudom innen, szóval valaki megírhatná a számát priviben, hogy írjak, ha megvan Janka. Ha esetleg senki nem írja meg, akkor majd egy másik fórumról megkérek valakit, hogy írjon nektek, oksa? :) Sok puszi, holnap azért még egyszer jelentkezem, ha addig nem indul be magától Janka baba!
Sziasztok!
Nem is győzök visszaolvasni.Teszek néhány képet a naplóba. Ma ment haza anyukám, és Laci is dolgozik. Kettecskén vagyunk Gergővel és nagyon élvezem.Remélem mindenkivel minden rendben van
Sziasztok!
Találtam Hipp 2-es kupont a kórházi csomagban.Van 1-es is?Ha igen ,hol?
Köszönjük szépen!:) Én is reménykedek, hogy húsvétra már itthon leszünk!:)
Biztos értesítek valakit, több emberkének is megvan a száma innen!