2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Egyébként nagyon jól vagyunk, annyira kedves, aranyos kislány. Minden perc, amit vele tölthetek fantasztikus!!! Szeretnék neki megadni mindent jelen esetben az anyatejet! Holnap jön a védőnőm. Felhívtam azt mondta,amit ti,hogy a stressz lehet az oka, érez rajtam feszültséget a baba, akkor elutasíthat. Sajnos van oka, hogy ezt érezze.
Lehet a gond abból is, hogy keményebbek a melleim, mint az elején,nehezebben kapja el igen ebben igazad lehet.Megpróbálom a bimbóvédőt ha felkelt.
Próbálok figyelni a folyadékra is köszi.
Hát több oka is lehet. Pl. én az elején bimbóvédőztem, mert nem tudta rendesen "elkapni" a cicit a babám, hiába volt nagyon éhes, és sokszor nagyon kisebesítette.
Most már megy simán is anélkül.
A védőnőnek mondtad ezeket? Ő mit javasolt?
Szia, nagyon gratulálok a babához, majd tegyél fel fotót!
A szoptatás nem egyszerű dolog, rá kellett, hogy jöjjek én is. Nagyon sokat kell foglalkozni vele, fejni, meg figyelni a folyadékbevitel mennyiségére, csak így működik, magától sajnos nem. Pl. nekem ezt sem mondta senki, hogy ezzel ennyit kell foglalkozni..
Kitartás, és ne keseredj el! A stressz is sokat árthat...Idd a tejszaporító teát, és rendszeresen fejd le a tejet. Ha kevés van, akkor is. Minden csepp számít! Illetve van még ez a homeós bogyó is, amiket én ismerek és használok. Drukkolok, hogy minden OK legyen.
Amúgy hogy vagytok?
én is ebben reménykedek,h hamar túlvészeli!:)
a heim pál ortopédiáján dolgoztam én is utoljára kórházban,de nem szerettem ott:(
Legalább 10x hívtam a Heim Pált,mire felvették az ortopédián a telefont!
....és még az uh hátra van,ott se veszik fel..
Én is gratulálok Vesszőcskének!!!
Szerintem már csak Ági/Zernike/ van hátra!!!
Szia Csillu!!!
Olvastam a naplódba Vince baba megfázott!
Az én bébim is szörcsögött pár napig úgy látom mára jól van. Ma nem kellett még leszívni a kis orrát!!
Jobbulást nektek is!!
Anyatejes babák,gyorsan átvészelik szerencsére!
sziasztok!
kivel mi a helyzet?
Csatlakozom az előttem szólókhoz...gratulálok Janka babához! :)
Már nem tudom ki írta hogy kipattogott a babája bőre a tápszertől! Hát nekünk is..nem olyan vészesen de látszik . Ilyenkor válltani kell tápszert?
Sziasztok. jó reggelt!
Vesszőcske, gratulálok Janka babához. Jó egészséget és sok boldogságot és tejcit kívánok!
Most akartam írni, hogy túl vagyunk egy vaklármázás nélküli éjszakán, erre ahogy elkezdtem írni, megszólalt. Tegnap kicsit átrendeztem az ágyat. Szerintem nem mindig ott feküdt Jázmin, ahol az érzékelők vannak. Péntek óta az oldalán altatjuk Jázmint a védőnő tanácsára és törölközővel van megtámasztva a háta. Hát inkább a törölköző volt az érzékelőkön, mint a baba. Most viszont annyira mélyen alszik, hogy lehet, hogy kimaradt egy lélegzet.
A lényeg, hogy nem a gép sz@r, hanem mi vagyunk marhák.
Ma 11-re megyünk az első tanácsadásra. :)
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek. Ahogy tudok, bekukucskálok.
SZIASZTOK!!!
MOST ÍRT HENIKE!!!!!! ///VESSZŐCSKE///
19:30 KOR MEGSZÜLETETT JANKA BEÁTA. . . :))))))))))))
3000 GRAMMAL, ÉS 49 CM-REL. . . :))))))))))
JÓL VANNAK. . . :))
Dóri!
próbáljátok ki,lehet nektek jó lesz.
Timi!
a dokink említette ezt a papaverines cuccot,de ő nem gondolja felírni,mert van benne valami nyugtató amihez hozzászokhat a baba.
kibírjuk valahogy ezt a kis időt:)))
Sziasztok.
Mi is kipróbáltunk mindent hasfájásra.Egy kanalas vált be ami pár száz forint és az orvos ír fel.Nem kerül ezrekbe!Papaverines görcsoldó.
Remélem,hogy segítettem!
Nekünk is sokszor beriasztott a figyelő,volt,h egymás után többször.én odaültem mellé és láttam ahogy vesz levegőt de a figyelő mégis jelez...
valószínűleg felületesen vette a levegőt.
egyébként nálunk is egész nap be van kapcsolva amikor az ágyába fekszik!
Sajnos mi is kínlódunk a poci fájással.
már mindent próbáltunk,infacol,espumisan,most vettünk grape water-t és melegítjük is pociját,de semmi nem használ:(
én már feladtam a küzdelmet és próbáljuk túlélni ezt az időszakot!
próbáld meg ezeket,hátha nektek jó lesz!
Orsi, olvastam a naplódban a kórházas sztorit...sajnálom, nagyon rossz lehetett!
Örülök, hogy most már jól/jobban vagytok! Kitartás!