2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Jaj, Ági, most jut eszembe... Fogdokinál minden rendben volt?
Szia Tündi! :)
sziasztok! Zernike, minket is érdekelne ilyen szállás, mert nincs most pénz nagyon nyaralásra, de még talán ez elérhető lenne, enni itthon is eszünk, és gondolom azért olcsóbbak, mint egy hotel, és egy ismerősön keresztül (Te:)) jobb keresni, mint csak úgy megbízni egy idegenben.
Minket az augusztus érdekelne, pontosan még nem tom mikor,csak jó lenne tudni árat, hogy egyáltalán belefér-e. Ketten mennénk, plusz Oli :)
Mi sem megyünk!:DD
Akkor gyertek csak egy hétvégére!:D
Sziasztok!
Mi idén még nem megyünk nyaralni sajnos. Robinak minden szabija elmegy a vizsgáira. De jövőre már szeretnénk elvinni a kisasszonyt valamerre.
Na hozzánk az nem szerencsés!:)))) A miénk nem szereti a kiskutyákat!:D Vagyis egyet tutira nem szeret, a szomszédét, mert állandóan hergeli, aztán lehet mással elfogadóbb lenne!:)))
Írok neked is privit, arról mit tudtam meg!:)
Jutalékot fogok kérni!:DD
Ágim engem is érdekelne szállás:))
de én olyat keresek ahova lehet kutyit is vinni:))
szeretjük a kutyákat! :)
na majd akkor megbeszéljük!
Ébredezik Bendegúz...:)))
Ja, értem akkor! Akkor itt nektek az összes megfelelne kb, mert itt mind csak ház, tulaj nélkül, kicsi kerttel!:D
Pont tegnap beszélgettem egy másik utcában lakó nénivel, de ők csak ritkán jönnek és pont tegnap voltak itt...bár telószámom van, na majd megkérdek mindenkit a környéken!
Hozzánk ingyen is jöhetnétek(max rezsi), van egy külön házunk, 2 szobával, de elég egyszerű, bár van bent egy franciaágy, Bendegúznak meg gondolom úgyis hoztok!:)
De van kutyánk is, és szeret barátkozni! Mármint nem bánt, csak túl játékos!:)
Na majd jövök délután azt írok privit!:)
Július utolsó két hetére gondoltunk. Siófok tökéletes, de más is jöhet, nekem még a Mátra is szívem csücske, imádom a hegyeket, ha megnyerjük a lottót, biztos, hogy veszünk ott (is) egy házat. :))
Tényleg a bébiket idén nyáron még nem lehet belelóbálni semmilyen tóba, ugye?
Na húztam a fogdokihoz, délutánra érdeklődöm neked!:)
Szép napot mindenkinek! ÉS drukkoljatok azért!:)
Puszi
minden érdekel, persze! köszi Ági!
Nem kell nagy kert. A lényeg, hogy más ne legyen a házban. A neten a legtöbb ilyen helyen ott lakik a tulaj, és az nem jó, mert a pici babának ugye nem mondhatom, hogy ne sírjál már, mert zavarod a házi bácsit.. :) Hotel és panzió meg a többi vendég miatt kizárt ugye..
Ja és kb mikorra? Mert előre lefoglalnak sokat...itt amúgy csak ilyen privátok vannak!
A szomszédé lehet neten is fenn van, majd megkérdem ma, ha gondolod! De van a balcsiparton is ismerős, de az gondolom drágább...azt nem tom pontosan!
Hányat szeretnél???:)
A szomszédaink is kiadják a házukat! Mekkora kertet akartok? Mennyiért max? Ha gondolod megkérdezgetem az ittenieket!:) Nagyon nyugis csendes hely, a balaton kb 5-7 perc, de nem központ! Szerintem kisgyerekkel ideális!:)
Ja, erről jut eszembe... Hmmm.
Csajok, a segítségeteket szeretném kérni: keresünk kiadó házat az első babás nyaralásunkhoz. :)
Úgy tervezzük, hogy 1 vagy 2 hétre mennénk a Balcsihoz, a Velencei-tóhoz vagy a Mátrába július végén.
Valami olyan kiadó saját kerttel rendelkező pici nyaralót keresnénk, ahol csak mi lehetünk, és nem zavarunk senkit.
Néztem már neten szállásokat, de nagyon kevés ilyen privát nyaraló van fent sajnos... :(
Nagyon köszi előre is a segítséget!
Háát, még nem...olyan júli elején szokott csak igazán beindulni! Még csak egy pár iskolai csoport van kisgyerekekkel!:)
Úgyhogy még élvezhejük mi is nyugodtan, a nagy tömegben amúgy sem szeretek lemenni, csak max esténként!
Bende is kidőlt az előző szopi után, bár most meg kell piszkálnom, mert indulunk a fogorvoshoz! Végre kezd valami a letört fogammal! December óta húzódik...:OOO
szia Ági! :)
Jó volt, persze, sok hordozós együtt..:)
De nem tudom még egyedül a hátamra kötni sajnos. :(
Most pont alszik amúgy, kicsit naplózok, aztán folytatom a takarítást...ahh gyilkos ez a meleg, főleg a házimunkához:)))
És mi újság a Balcsinál? Hadd irigykedjünk kicsit... :D
Elkezdődött már a szezon?
Kösd a hátadra és akkor mindent meg tudsz csinálni!:DD Kivétel hátradőlni!:DDD
Nekem is jól jönne már az a kötési mód!:)
Jó volt a vasárnap?
Szia! Hát a mi "trükkünk" nem túl jó szerintem...
Mi nappal úgy altatjuk, hogy ölbe veszem, ringatom, hordozom, és zenét hallgatunk, "táncolunk". (Azért is van annyi zene a naplómban, mert onnan könnyebb megnyitni, nem kell keresgélni, és úgy is tudok kattintgatni, hogy ő rajtam lóg..)
Viszont így baromi kevés időm jut a házimunkára, takarításra, főzésre, mert vagy etetek, vagy játsszunk vagy altatok. Örök körforgás... És ha nagy nehezen elalszik, akkor sem alszik többet 40 percnél nappal. :(( (Éjjel viszont alszik akár 7-8 órát is egyben...)
Én sem fürödtem végül...hideg a víz!:)) Jó kifogás!:pp
De nekem is be kéne szerezni valami búvárruhát!:)