2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nekem a 36.-tól mondta,Sunnyéknak is kellett 1 hét!De remélem a gyors szülés is ettől volt!
Ezt a málnalevelet énis kérdeztem a szülésznőtől és azt mondta, hogy CSAK a 37. héttől szabad inni.. akkor ezért :)
Az jó, mert Te ráadásul naon messze vagy...
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ PANCS!!!! VELED VAN AZ ERÖ!!
Nem tudom.. lehet, hogy ha megindulnának a dolgok, akkor énis csak apának szólnék.. mindenki más várhat, amíg túl leszünk rajta.. :)
Én úgy terveztem, hogy csinálok egy sablont és apának megmondom, hogy nyomja meg a gombot, mert 1000 embernek kell szólni és tuti nem az lesz a legnagyobb bajom :)
Na, én is úgy tudom hogy Sunny is és Pingvin is a 36. betöltött héten kezdte.. szóval 1/2+1 hete kb...
tuti tényleg van benne valami.. nem lehet ekkora szerencséjük!:DDD
Jajj, olyan jó már nekik! de nekem még tényleg kell min. 2 hét, a dokim nincs is hétvégén, meg apa sem tudna hazajönni.. nincs aki bemenjem helyette...:(( úgyhogy mostmár pihi, holnap is.. vasárnap majd főzök valamit, ennyi!
Ebbe a teába van valami, én én múlt hét csütörtökön kezdtem el inni:)
:) Aranyos vagy.Ritkán neteztem mert csak az irodába volt eddig net,de mátol már van itthon is.Ugyhogy igyekszem nem lemaradni! :D
Most fejeztem be a fözést.Vagyis még sül a hami.Bevágtam egy tál finomfözeléket és kidöltem.
Visszaolvasok.
Akkor tényleg melegfrontra indulnak be a babák,de lehet azért valakinek írt volna sms-t!
Szerintem tuti, különben már biztos jelentkezett volna...
Annyira jó, ki se kapcsolom éjszakára a gépet, le ne maradjunk a jó hírekről!!!
Közkinccsé teszem a számomat, ha valaki még szülni akarna:
70/388-3115
Vajon Ildivel mi lehet?Ő is szül?Mert akkor besza..k!
Tartok tőle, hogy max. 5 éve, kb. velem egyidős a leányzó :(
Anyukám azt mondta, hogy legfeljebb megkenjük a nővérkéket, hogy hagyják, hadd fürdessem én a babát, vagy legalább figyeljenek oda rá.. de a védőnő szerint az sem elég.... futószalag módszer van :( abban tud segíteni, hogy a gyerekorvos figyeljen oda, hogy mit ír föl, vagy ad a gyereknek, de a kórházi pár nap... :/
á, de szuper:))) nyolc napon belül van, az biztos:))) Nagyon szorítok!!!:))))
Na neeee!!! BABAESŐ!! :)
Pancs, szorítunk nagyon!!!
Én is most fejeztem be a takarítást,én is kivagyok,nagyon elfáradtam,erre a párom nagyon felhúzott,írt egy sms-t,hogy menjek már el a tescóba bevásárolni neki jövő hétre,meg amit gondoltam a hosszú hétvégére,mert neki semmi kedve holnap a tömegben sorban állni stb.Persze nem tudhatja,hogy elfáradtam,de azért mindennek van teteje,talán holnap együtt könnyebb lenne!Húú!Pasik!
jézusom!! mit látok.. na megyek visszaolvasok!!!:DDD
én mostanáig kitakarítottam a lelkemet is... egyben vagyok jelentem!!:DDDD csak a derekam merevedett le, nem bírok mozogni.. egy kicsit lehet hogy sok volt:!
Pancs82 hajrá! Ügyesek legyetek!
Jajj lányok, akkora tál salátát bedobtam az elöbb, remélem nem lesz bajom tőle, de annyira jólesett.
Most meg jelzett a babus, hogy kéne neki egy kis csoki. Azthiszem adok is neki! :)
Szia!!Jaj de izgi!!Várom a fejleményeket!!
Juj Andi, de jooo!!! maszkalj sokat ha lehet, hatha beindul tole! Nem turkalt meg a doki? mert attor is beindulhat meg jobban! Gondolok ratok es szoritok, aztan irj ha van vmi!!!! :)))
Mindent bele!Nagyon szorítunk,mostmár ha elkezdődött,ne álljon le!
hajjjráááá ügyik legyetek)))
Jézusom! Nagyon szurkolunk nektek! Ügyesek legyetek! Jajj, nemsokára babázol:))))
Udv mindenkinek a szuloszobabol. Allitolag elkezdodott, 4-5 cmre nyitva, de se viz nem folyt se rendszeres kontrakciok (neha 110esek). Nem tudom, azt mondtak, lehet leall meg. Csak folyamatosan faj lent. Szoritsatok!
Sunny milyen profi volt! Megyek, csinálok málnalevél teát. ;)
kíváncsi vagyok nálunk mennyit változott a modoruk..
További ajánlott fórumok: