2010 júniusi babák (beszélgetés)
én is így próbálkoztam vele de nekem nem vmi jó az iwiw-em
még a lányomat sem találtam meg a keresővel:D:D
Én meg ma nagggyon ráértem, és ezzel jó sok idő elment...de csak azokra tudtam rákeresni, aki az adatlapján feltüntette a nevét és a lakhelyét és/vagy életkorát vagy ha az e-mail címében benne volt a neve. :(
Sorban végigmentem a táblázatban szerepők adatlapjain :DDD
Szerintem nem kell figyelned semmire sem, nem mindenkinél jönnek elő a jósló fájások :)
De azért: Alhastól fölfele keményedik be, az alhas fájhat, meg a derék, 20-30 mp-esnél nem hosszabb. A fájások erőssége egyforma és nem sűrűsödik köztük az időtartam.
Nyugi!
Nekem pot tegnap mondta a barátnőm, hogy mire haza ment a kórházból -9kg nál járt. Ez mindenkinél más, Te meg amúgy is nagyon vizesedsz, szóval sok fog lemenni!
vmivel jobb itt a hűs szobiban)))
simába megyek úgy döntöttem))))te??
sziasztok, ma nincs semmi szülős hírem, Sunnyval sem beszéltem azóta, de legalább lesz mit mesélnie még mikor visszajön:) Meg látjuk majd a képeket:)
A mai nap nagyon jó, délelőtt egy barátnőmnél voltam, aki nagyon szeretek, kora délutántól meg az egész család (anyu, tesó, pasi, én) udvart tettünk rendbe a sok eső után, gyomlálás, pakolás, fűnyírás, olyan elégedetten ültem utána a hintán, csak felállni nem bírtam:))) Közben anyum férje megvillanyászott Nekünk mindent, jöhet a festő, tényleg be sem kellett tennem a lábam, a Pasi (hihetetlen) mindent rendbe tett utána:)))
Holnap kicsit egyedül, ami meg pont jó lesz egy kis lakástakarításra, babaruha vaslásra. Meg erős idefigyelésre:)))
Mojocska, mért Neked azóta valaki fürdőlepedő sarkat?????
Macs, remélem már jobb a kedved, hűvösödik. Te sima szobába mész szülés után?
Sziasztok!
Újra itt vagyok, az iwiw-en jártam, visszajelöltem akik bejelöltek, köszönet nekik. :)
Viszont találtam pár kedves hoxás ismerőst még a fórumból, így register, cirmesitompika, Ancsi2582, kicsiviraszam, f-kszilvi, zsanimami, Janette, Naiv be lettetek jelölve...remélem visszaigazoltok majd :)
ébredni jól ébredtem csak miután 25fok lett lesokkolt a meleg(((
nem is tudom,hogy fogom kibírni még ami hátra van((
nincs semmi baj csak a meleg legszívesebben a pincébe hűsölnék de ott áll a víz...
olyan mint egy gyerekmedence:D
Szio, en jol vagyok koszonom, minden nap vannak josloim, tegnap jott vmi ize, szerintem tagulok, tolem jovoheten johetne! :)
Remelem ti is jol vagytok lanykak!
Az ikeaban 995 ft az a rago az agy szelere!
húú, én is annyit ettem ma... vagyis megint leginkább édességet!.(( aztán csodálkozok hogy még mindig napról napra nehezebb vagyok!
Reggel mini kakaóscsiga 3db, utána a víztől nem esett jól ebédelni, de 2 körül már jobb volt, úgyhogy ebéd... utána süti, most megint süti, meg most a dinnye.. kész!!!:DDD
Ancsi, tényleg hogy állsz a hízással??? én már 18+nál tartok!:DDDDDDDDD "kedves" ismerősök megnyugtattak hogy 5nél több nem fog lemenni a szüléssel...:DDDD édesek nem???? de lesz@rom!!! apának tetszek!! én meg majd csini leszek egyszer úgyis!!:DDD
halihó! most jöttem meg..:DD a kedvem is jobb lett mint reggel volt, bár képzeljétek ahogy elindultam, és kint voltam a melegben vagy 15 percet úgy bedagadt a kezem, hogy majd szétpukkadt a tenyerem, meg viszketett nagyon! a többiek azt mondták nem gáz, nem látszik annyira, de én éreztem nagyon!
aztán anyáéknál pihiztem ebédtől fél5ig.. hűvösben, és egyből lement! utána beszaladtam a tűzoltóságra, most meg haza.. és most kiülök az erkélyre dinnyézni, mert egész nap azt akartam enni! lehet hogy attól vagyok ilyen vizes, hogy már egy nagy dinnye vagyok én is!:DDDDDDDDDD
zsuzsika! én sem hallottam még festékről csak a lakkról.. de biztos találtok ha van, vagy megtudják mondani!
Janette: hogy vagy egész nap??????
Pont most néztem, hogy mikorra vagy kiírva, mert azt írtad, majd a végén megkínoz. Hát nekem is egyszerű terhesség volt, csak hülyére aggódom magam...
Kerülni szülés szempontjából a tömeget kell, a többit csak át lehet vészelni :)
Ebéd csinálás után fagyi+krémes+dobos torta+ repeta az ebédből, meg egy kis kiflimajszolgatás, aztán K.O, kidőltem.... Jó is a szép idő, lehet nyitott ablaknál szunyni :)
Láttam én is olyat,csak én a Brendonban,de ott nem valami olcsó!
Te hogy vagy?
Sziasztok!
Az ikeaban amugy lehet kapni kisagyra ilyen "ragokat", nagyon olcso, ra lehet tenni a szeleire, muanyag, azt raghatja! :)
Szerintem úgyis jó!Lehet hogy van bababarát festék is,azt még sosem néztem...illetve azt tudom,hogy van olyan festék/de az falra azthiszem/ami kicsinknek való,hogy ha összekenik zsírkrétával vagy valamivel simán le lehet mosni...annyi mindenféle van már a boltokban,hogy nem igaz...
Csak legyen az embernek pénze hozzá....
Sziasztok!
Hogy bővítsem a készletet,forgácsfánkot csináltam,de már jóllaktam a szagokkal :))
zsuzsika!Lehet kapni speciális baba vagy kisgyermek bútorokhoz való lakkot,jaj nem tudom mi a neve,mi az OBI-ban vettük,de így biztos lehetek,hogy ha a gyerek rágni fogja a kiságyat,talán nem lesz rosszul tőle :)
Szeretnék én is pizzát!Van olyan pizzázó ami nyitva van Pünkösdkor?Nálunk nincs :(
Sziasztok lányok!
S.O.S. kérdés: Milyen festékkel lehet lefesteni a kiságyat és hol lehet olyat venni?