2010 júniusi babák (beszélgetés)
én sem vettem mellszívót, úgy gondoltam feleslegesen minek!? majd meglátom kell e??? ha igen, majd beszerzünk egyet...
én sem.... ma kaptam valami papírt hogy voltam 11x tanácsadáson... azt se tudtam mi az... még ezeket is jól el kellene olvasnom, hogy tudjam hova kell küldeni Tamást amíg kórházban leszek....
mi is csak akkor kapjuk meg ha megszületik...:DD és ráadásul nem egy jó hapsitól, hanem egy anyukám lehetne nénitől..:DD szóval szerelmes az tuti nem leszek!:DD bár biztos aranyos lesz, egy volt pasim anyukájá, és imád!! csak azt sajnálja hogy nem az ő unokáját várom!:DDD
fujjj, de utálnám....már előre tartok ezektől tgyás meg minden intézésektől...azt se tudom, hogy kell nekifogni:(
a kórházban már kell Nekünk cumi meg mellszívó, nemár...én azt csak akkor akartam venni, ha hazajöttünk...Én mintha úgy értesültem volna, hogy itt három napig várnak míg be nem indul a tejed, nem kap semmit.
Jaj, meg ma is mondták, hogy van egy idős csecsemős nővér, aki mindenkivel ordít, mint a sakál....félek, hogy elküldöm valahová....
örülök,hogy sikerült eldöntened)))én még mindig vacilálok mi legyen...neked már megvannak a receptek??de jó..mi majd csak akkor kapjuk meg ha Noel megszületik...
Janette, már nem emlékszem, a férjedet te hagytad ott? valami nagyon piszkálja a csőrét, ha így viselkedik...talán az hogy esetleg épp boldog lennél ?
Sziasztok!
Ma voltam Nst-n,szerencsére jó lett az eredmény,pedig aggódtam,hogy az én kis bébim majd nem fog mozogni mert délelőtt mindig lustizik,de nagyon ügyi volt.:D
De azért hogy ne legyen teljes az örömöm azt dobta ki a kórházban a gép,hogy nem érvényes a taj számom.Gyengén elkapott az ideg.Betelefonáltam az OEP-hez,de persze személyesen kell bemenni.Mintha nem lenne elég itt az utolsó hetekben a kórházba járkálás miatt zötykölődni a buszon.....:(mert persze oda se tudnak egy napra Uh és Nst időpontot adni!!
Bocsi hosszú lettem!Gyors hírközlés után visszaolvasom a mai termést:))
Na megyek,követel a lánykám. :-)))
Évi ezzel a rózsaszín fánkkal kiverted nálam a biztosítékot. Most kénytelen leszek szerezni valami rózsaszínű sütit.
A fertőtlenítő löttyöt beleöntöttem egy tál vízbe és sterilizálom vele műanyag cumókat (cumi, mellszívó...) hátha nem adnak a kórházban. Most csak kipróbálom, mert kíváncsi vagyok, milyen a szaga.
Törlő kendő törlőkendőjei már nekem is vannak. Abból áll a fél kórházi csomagom.
á, tényleg...az még nincs:)))
Szerintem a többi anyuka pont ilyen lelkes:) De örülök, hogy ilyen jó kezekben lesz.
Van ám melltörlőkendő is! :-D Én is avval szemezek,nekem sincs még elég! :-D
Pont elment a család a pékségbe amikor ezt a hülyeséget sikerült csinálnom. Jó nagy huzatot csináltam, apa szerencsére nem vett észre semmit. :-D Úgyhogy megúsztam a festést és legközelebb odafigyelek mit csinálok. :-)))
Ez egy ilyen nap lesz. Elgondolkodtam, hogy egyáltalán van-e értelme ma bármit is csinálnom. Cukrot raktam a besamelbe és még sorolhatnám...
Persze így is benne van, de ott még hallottam is, a takarítónő fertőtlenítőben áztatta az egészet:)) De azt viszek én is. Pont vettem én is domestos törlő kendő, intim törlő kendő, babapopsi törlőkendő, arctörlő kendő....vennem kéne még törlőkendő letörlő kendőt is...:)))
Úgy látom, lelkesen fogod hordani Milánt a dottoréhoz... :) Senki másnak nem átadva az időpontokat.. se szingli barátnőnek, se anyósnak, se pasinak... :D a kötelesség, ugye... :D
én 1 hét alatt 2x jártam így :) apa tegnap kifestette a konyhát és már nincs is büdi :)
Én is úgy szeretném utána is. De szerintem a pici is érzi, ha a szülei szeretik egymást, jobb neki. Vagy az a jobb neki, ha az anyukája meg a gyerekorvos szereti egymást....??? Na jó, most csak marhultam egyet...:))))
Reggel mi is összebújunk, ill. én a Pasi mellé, őt meg rugdossa a Milcsi, azt úgy szeretjük mindketten. De vele is úgy szeretném, hogy sokat vegye ő is kézbe, már most amíg kicsi. Én biztos nem fogok rászólni, hogy rosszul fogja, vagy pelenkázza vagy bármi. Csak szeressék egymást, legyen erős kapocs köztük is. Bár tud is szeretni nagyon, szerintem jó lesz:)
Úgy-úgy! De feltett lábbal! :)
Azért én is elhasználtam egy zacsi domestos törlőkendőt, biztos ami biztos alapon :-D
húú, odavágsz az élvezeteknek!!!:DDDDDDDDD egészségedre!!!!
Jaja, veszek egy tutkó kertesházat, hogy legyen hová kutyát rakni, meg kettő mudit KEZDETNEK. :) Ez itt a lehetőségek országa, mint tudjuk. :D Ja, és ami marad, abból meg jótékonykodom az Éhes Kismamik Egyesületének és Cicut is meglátogatjuk. :D
én sem!! nálunk ugyanez van!! folyósóvégi wc-zuhi.... 5*6 ágyas szobára...:(((((((((( kizárt!! nekem bármennyi pénzt megérne, nagyon allergiás vagyok az ilyesmire....
ha még látnád azt a Wc-t, ha háromágyasak lennének a szobák, Wc-vel, én sem válogatnék
én is sokkal többet foglalkozok vele.. én is igénylem, meg úgy érzem kell neki, hogy ne legyen elhagyatott.. így is sokszor úgy érzem hogy az... pedig nem is mondja, csak azt hogy mekkora csoda amit mi átélünk és ők sosem fogják... olyan édes olyankor!! úgy megzabálnám!!:DDD
most úgy tervezem MAzsi mellett is így akarom folytatni.. hát kíváncsi leszek mit enged az energiám!
Vettem kólát meg egy nagy tábla diabetikus csokit. leszarom az egészet...:)))
Nem kell félni, hiszen nincs visszaút, az a gyerek meg nem maradhat bent :)
jó volt mi??!!!:DDD örülök!!!
azta....:))) írtál már össze listát, mit veszel belőle:)?
Nyilvános folyosói wc? Brrr,akkor inkább én is fizetnék! Na meg a hatágyas verzió is kezd egy kicsit sok lenni,nálunk a háromágyas pont elég.
További ajánlott fórumok: