2010 júniusi babák (beszélgetés)
Gratulálok, és sok tejcsit kívánok!!!!
Szia kedves.pont tegnap néztem az adlatlapog,hogy régen jártál.NAGYON GRATULÁLOK a baádhoz!!!!!!!!!!!!!!!
Sok egészséget és tejcsit kívánok.Jaaaaaaajjjjjj DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!
Ilyenkor úgy tudok örülni!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok. Régen jelentkeztem, de folyamatosan olvastalak benneteket. Idő közben, pontosabban 2010.05.23-án, 14:10-kor megszületett Nóra lányunk, 2980 g-mal, 52 cm-rel, a 38.héten. Spontán szülés volt,és felejthetetlen élmény.
nem az esküvővel van a baj, a meleg autót nem biztos hogy bírni fogja.
de gondoltam,bizony.Nagyon szemezgetek vele.ha addig nem 10-én lehet,hogy megpróbálom.Kicsit tartok tőle,mert a természetes dolgok híve vagyok,na két hetet nem hiszem,hogy kibírnék túlhordással.
Remélem nem fogod túlhordani Bencét,nagyon kívánom neked,mert attól rosszabb nem hiszem,hogy van,de a bábakoktélra nem gondoltál,ha mégis?
Jo reggelt!
Kb. én is így voltam :( Akárhogy fekszek, mindenem fáj, mindig valamim és valaki :) nyomodik. Most meg a férjem is horkolt. Eddig csak fél 5-ig szokott horkolni, mert aztán munkába megy, de hétvége van, nem megy munkába és így reggel sem tudtam kialudni magam.
jó,hogy Te is tudsz mihez viszonyítani.Nekem 2 héttel később jött a lányom.remélem Bence gyorsabb lesz!!!
Ja,elfelejtettem,hogy reggel összebújtunk apával,és utána elmentem wc-re,és elment a nyákdugó egy kis darabja!De csak egy körömnyi,tehát nem jelent semmit,de azért mégis valami már beindult!A lányokat 3 és 2 héttel elöbb szültem,szerintem most is hamarabb lesz!
De ügyi vagy!Én ma is lusta vagyok sütni,de lesz "másmilyen" süti,kevert tésztás,egyszerű!
kész vagyok az ebéddeel,már csak a palacsinta hiányzik.Túrós,lekváros és nutellás lesz.Csorog a nyálam érte.
Hááát csajok el sem hiszem.Reggel napsütésbe elindultam a boldba,jó meleg volt,most pedig szakad az eső és hül a levegő.Hidegfront jön? Ill van?
A keddin olyan volt, mint egy hegy fennsíkkal. megppróbálom lefotózni és berakni képekhez....
Sziasztok Csajok, tenni is kell valamit az ebédért. :)
Hát nagyon kedvesek, annyi szent...
A méhösszehúzódásnak szép dombja van, ha csak hirtelen felmegy és újra le (csúcsos hegyes-völgyes), akkor tényleg csak a mozgás miatt mutat. neked milyen volt? Az jó, ha heti 2 nst-n figyelik a babát, azon lehetne látni legjobban, ha vmi probléma van és szülni kell. nekem legalábbis ezt mondta a párom, mikor "véleményezettem" vele az nst papírt...
Egyáltalán nem röhögünk ki, ez tök jó! Ilyenen gyakorolják a szülésfelkészítős tanfolyamokon is a leendő anyukák a babafürdetést, öltöztetést, pelenkázást. Ha ott lehet... meg később is jól jöhet még, van amelyik fiút is érdeklik a babák (Danit érdekelte), főként ahogy pislog, no meg a hugicának jó lesz :)
14-re vagyok kiírva, 19én vizsgált a nőgyógy utoljára, majd közölte, hoyg oda többet nem kell mennem. "Lényegesen kevesebb magzatvíz" miatt heti két NST-re járok és alig bírtam kisírni egy UH-t magamnak. Szülés utánra akartak időpontot adni. Az NST-n nekem a görbéimre aszonták, hogy mozgott a baba, azzért volt...
Egyetlen problémám, hogy a magam köré gyűjtött, rendezett 6-7 párna közül egy mindig átvándorol a kisPapához, agy leesik a földre. És ilyenkor rögtön borul a kényelem és rendezzkedhetek be újr, aminek a végére már pisilni is kell és ki kell mászni a mosdóig :)
:)
Én ma buktát sütök, apa azt rendelt. :)
Ne aggódj, majd jóóóól megvizsgál és beindul a szülés. :)
Igaz nálam ez a megvizsgálás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de te talán "rendesen" reagálsz. :)
Sziasztok!Látom mindenki szenved az alvással,és a fordulással,én is!Ma főzök,meg pakolgatok,semmi extra dolgom nincs,remélem nyugis hétvége lesz!Mindenkinek szép napot!
Irigykedem picit,mert én is nyitva vagyok,bő másfél ujjnyira és az utolsó NST-n nekem is kimozdult a görbe.Erre azt mondta a doki,hogy kedd NST és vizsgálat.Semmi több,bár 10-re vagyok kiírva.Azt nem bánom ha megvárjuk.csak ne tovább.
Hali! Szert tettünk egy játékbabára, ami tök olyan, mint egy újszülött. Nagyon cuki. Én még ilyen játékbabát nem is láttam. Méricskéltük, és pont akkora, mint most a pocaklakóm. Szóval ki fogtok röhögni, de én biza ki fogom vele próbálni, hogyan kell megfogni, meg fölöltöztetni egy igazi babát. Már alig várom. Jelenleg a fertőtlenítő lében fürdik. Érdekes, hogy végigment már párom családján ez a kis aranyos és senkinek nem tetszett, így legalább a mienk lehet. Még a kis ráncok is látszanak a tenyerén, meg a talápán. Baromi élethű.
de jóóóóóóóó nekeeeedd!:DDD
ma sütöm a sütid:DDDD
áá, már kibírom... a párna nélkül el se tudom képzelni hogy hogy lehet aludni.. anélkül egy perc se menne...
ne csüggedj,bennem annyira megmaradt,megszületett a pici lány, betoltak a szobába, és egyből hasra feküdtem! csodás volt!!!
ja és lányok, ha vki még nem avatta fel a szopipárnát magának itt az ideje, állítom, hogy jobb szolgálatot tesz ilyenkor a mamának, mint később a babának:)))
Te szegény! talán a frontok majd beindítanak...
Ha lettek volna fájásaim a csütörtöki nst-n, akkor már akkor megkegyelmezett volna a doki, szerinte bő 2 ujjnyi méhszájjal nem jó sokáig várakoztatni a babát és a mamát. :) Ma viszont annyira fáradt volt, jó kis éjszakája volt, mert szült a feleségével és "szülesztett" is párhuzamosan... A barátnőm hétfőre van kiírva, péntekig várnak ha minden rendben lesz, aztán indítja a babát. Hálisten tényleg nem enged sokat ráhúzni.
Sajnálattal olvastam, hogy ilyen túlélős éjszakáitok vannak, remélem idővel jobb lesz :)
További ajánlott fórumok: